Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Slaughter-free sausages: is lab-grown meat the future?

Science Weekly

The Guardian

Věda a technika

Slaughter-free sausages: is lab-grown meat the future?

Obrázek epizody Slaughter-free sausages: is lab-grown meat the future?

Poslechněte si podcast

11. 6. 2024

14 min

Ian Sample hears from Linda Geddes about her recent trip to the Netherlands to try cultivated meat sausages, courtesy of the company Meatable. Advocates say that cultivated meat could be the future of sustainable and ethical meat production. Linda explains how they’re made, how their carbon footprint compares with traditional meat and most importantly … what they taste like!. Help support our independent journalism at theguardian.com/sciencepod