Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Barbora Reichová, fotografka sportu (Rozhovor No.2, 2026)

Barbora Reichová, fotografka sportu (Rozhovor No.2, 2026)

Obrázek epizody Barbora Reichová, fotografka sportu (Rozhovor No.2, 2026)

Poslechněte si podcast

Dnes

35 min

CELÝ ROZHOVOR V DÉLCE 2:33 NAJDETE NA HTTPS://HEROHERO.CO/SCHUZKYTOMASEBERANA

„Člověk se podívá za sebe a řekne si - možná jsem měla uděla něco jinak, možná jsem neměla fotit, možna jsem si měla najít chlapa a mít s ním 5 dětí… čas běží strašně rychle…“

Bára je historicky prvním hostem, který je ve Schůzkách podruhé. Nejen proto, že nedávno proběhla zimní olympiáda v Itálii, ale především proto, že tahle útlá drobná žena patří k živoucím legendám české sportovní fotografie.

Bára je oficiální fotografkou Českého olympijského týmu a zároveň vede skupinu kolegů, vysílaných na sportovní události. V našem druhém povídání už jsme neprobírali minulost a začátky, soustředili jsme se spíš na profesní i lidské aspekty profese, kde jste denně vystavení stresu, technologickým i organizačním změnám a především totální absenci volného času.

Popis podcastu

HRDINOVÉ PŘED A HLAVNĚ ZA KAMEROU.
Unikátní Schůzky s těmi nejlepšími ze světa fotografie, filmu, videa nebo televize. Nejen z placu, ale i z civilního života mistrů obrazu, zvuku a příběhu.

Neklouzáme po povrchu, odhalujeme nejen podstatu profese, ale i silné lidské příběhy.