Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Moje 666: Jak žít opravdově v post-pravdivé době | Série Jak (ne)číst Zjevení Janovo 2/2 | Pavel Eder

Moje 666: Jak žít opravdově v post-pravdivé době | Série Jak (ne)číst Zjevení Janovo 2/2 | Pavel Eder

Obrázek epizody Moje 666: Jak žít opravdově v post-pravdivé době | Série Jak (ne)číst Zjevení Janovo 2/2 | Pavel Eder

Poslechněte si podcast

20. 5. 2025

25 min

V době, kdy se pravda ohýbá podle algoritmů a manipulace se tváří jako neškodný názor, je těžké zůstat opravdový. Zjevení Janovo nám ale neukazuje jen děsivé šelmy, které rozkládají společnost — ukazuje i cestu, jak žít jinak, svobodně a s pravdou v srdci.Biblický text: Zj 13–1417/05/2025Řečník: Pavel EderSafePoint Praha, Církev adventistů sedmého dne#konspirace #fakenews #dezinformace #pravda #zjevenijanovo #apokalypsa

Popis podcastu

SafePoint je živé křesťanské společenství, které volí kvalitu jako životní styl. Tvoříme otevřenou církev, která chce být ve své víře autentická, pestrá a respektující odlišnosti.