Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody RDH 031 JUDr. Jindřich Rajchl 1.část - Jsem advokát ne kouzelník

RDH 031 JUDr. Jindřich Rajchl 1.část - Jsem advokát ne kouzelník

Obrázek epizody RDH 031 JUDr. Jindřich Rajchl 1.část - Jsem advokát ne kouzelník

Poslechněte si podcast

6. 1. 2023

31 min

Pokud narazíte na soudce který má na problematiku kovidu jasný pohled, tak nezmůžete vůbec nic. Zákony jsou psány obecně aby postihovali určitý okruh vztahů. Problém nastane, pokud je silové složky začnou aplikovat tak, aby odpovídali politické poptávce. Jakákoliv diskuze okolo historických událostí je naprosto v pořádku a stíhání za popírání genocidy pana Josef Skály je mimo rámec právního státu. V české televizi se báli mé argumentace, takže raději zrušili mé pozvání do Máte slovo. Mým cílem není se přisát ke korýtku a brát poslanecký plat. Pokud lidé odhodí lhostejnost budou i mainstremová média krátká. Česká televize naprosto jasně protěžuje určité politické strany.

Popis podcastu

Populární pořad občanského aktivisty a moderátora Daniela Švába. Dan si zve známé hosty především ze společensko-politické alternativní scény. Ptá se na otázky, které v mainstreamu většinou nezaznějí. Pořad můžete také sledovat na Odysee a YouTube.