Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Platy fotbalistů a doktorů jsou velký nepoměr, zdařilá operace bohužel nevyprodá stadion

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Platy fotbalistů a doktorů jsou velký nepoměr, zdařilá operace bohužel nevyprodá stadion

15. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Architektka metra Anna Švarc: Nejraději mám stanici Muzeum. Je velkorysá, přehledná a neprovokuje

Vizitka: Architektka metra Anna Švarc: Nejraději mám stanici Muzeum. Je velkorysá, přehledná a neprovokuje

15. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody Brrrap: Meizyy: Výhra v talentové soutěži může být past. Všechno krásný, co to přineslo, balancuju stokou

Brrrap: Meizyy: Výhra v talentové soutěži může být past. Všechno krásný, co to přineslo, balancuju stokou

15. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Dohoda o migraci je uspěchaná, míní europoslanec Kovařík. Posouvá nás dopředu, nesouhlasí Peksa

Pro a proti: Dohoda o migraci je uspěchaná, míní europoslanec Kovařík. Posouvá nás dopředu, nesouhlasí Peksa

15. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zjišťovali jsme, jak se žije v USA. Poslechněte si speciální vysílání z New Yorku

Klub Rádia Junior: Zjišťovali jsme, jak se žije v USA. Poslechněte si speciální vysílání z New Yorku

15. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomická analytička: Nový ministr zemědělství Výborný má dobrou reputaci, nikoliv zkušenosti

Jak to vidí...: Ekonomická analytička: Nový ministr zemědělství Výborný má dobrou reputaci, nikoliv zkušenosti

15. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Nejlepší vyjednavači jsou děti. Vznesou přemrštěný požadavek a dostanou, co chtějí, líčí profesionál

Dopolední host: Nejlepší vyjednavači jsou děti. Vznesou přemrštěný požadavek a dostanou, co chtějí, líčí profesionál

15. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Děti džungle“. Boj o přežití se šťastným koncem

Vinohradská 12: „Děti džungle“. Boj o přežití se šťastným koncem

15. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Hovory: Zažité stereotypy o Česku typu pivo a Švejk se nám už podařilo zrušit, říká šéf Českých center

Hovory: Zažité stereotypy o Česku typu pivo a Švejk se nám už podařilo zrušit, říká šéf Českých center

14. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Buchty: Mít psychické trable není ostuda. Důležité je říct si o pomoc

Buchty: Mít psychické trable není ostuda. Důležité je říct si o pomoc

14. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdechovský: Migrační reforma neřeší příčinu, ale pouze důsledek. Jednotný přístup Unie však oceňuji

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdechovský: Migrační reforma neřeší příčinu, ale pouze důsledek. Jednotný přístup Unie však oceňuji

14. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

14. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Kamil Fila: Vím, co je rohlík

Brambora s vejcem: Kamil Fila: Vím, co je rohlík

14. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: 950 utkání během dvou dnů odehrají mladí fotbalisté při největším českém turnaji Třebíč Open 2023

Dobré dopoledne: 950 utkání během dvou dnů odehrají mladí fotbalisté při největším českém turnaji Třebíč Open 2023

14. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Alex a host: David Kraus: Jsem z rodiny, kde všichni máme tu svoji hrdost. Pro někoho to může být arogance

Alex a host: David Kraus: Jsem z rodiny, kde všichni máme tu svoji hrdost. Pro někoho to může být arogance

14. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je dobré se v nespokojenosti vyznat a vyhodnotit si ji. Říká zkušená psycholožka Jana Kastnerová

Radioporadna: Je dobré se v nespokojenosti vyznat a vyhodnotit si ji. Říká zkušená psycholožka Jana Kastnerová

14. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Moje babička šila pro Českou besedu. Absolventku textilní fakulty TUL inspirovaly lidové kroje

Vybrali jsme pro vás: Moje babička šila pro Českou besedu. Absolventku textilní fakulty TUL inspirovaly lidové kroje

14. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Třetí penzijní pilíř nefunguje, stát by měl motivovat mladé lidi a omezit poplatky, tvrdí sociolog

Život k nezaplacení: Třetí penzijní pilíř nefunguje, stát by měl motivovat mladé lidi a omezit poplatky, tvrdí sociolog

14. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Táta mi v dětství vyprávěl pohádky o Zlatunce, prozrazuje herečka Zlata Adamovská

Na pohovce Jožky Kubáníka: Táta mi v dětství vyprávěl pohádky o Zlatunce, prozrazuje herečka Zlata Adamovská

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Už žádné povinné kvóty. Česko teď bude bezpečnější, hájí Rakušan dohodu o migraci

Interview Plus: Už žádné povinné kvóty. Česko teď bude bezpečnější, hájí Rakušan dohodu o migraci

14. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Živý plot nejsou jen túje. Dejte šanci pustorylu, radí zahradník

Radioporadna: Živý plot nejsou jen túje. Dejte šanci pustorylu, radí zahradník

14. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Na Tchaj-wanu je slavnější než doma. Tomáš Řízek ilustruje knihy, na ostrově vydal Erbenovu Kytici

Host ve studiu: Na Tchaj-wanu je slavnější než doma. Tomáš Řízek ilustruje knihy, na ostrově vydal Erbenovu Kytici

14. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Šatníky: Greenfluencerka Natália Pažická: Vyházet půl šatníku není udržitelné

Šatníky: Greenfluencerka Natália Pažická: Vyházet půl šatníku není udržitelné

14. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Knihovna má být místem setkávání, říká Iveta Ťulpíková, ředitelka Vědecké knihovny v Olomouci

Větrník - Host ve studiu: Knihovna má být místem setkávání, říká Iveta Ťulpíková, ředitelka Vědecké knihovny v Olomouci

14. 6. 2023

25 min