Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Šatníky: Greenfluencerka Natália Pažická: Vyházet půl šatníku není udržitelné

Šatníky: Greenfluencerka Natália Pažická: Vyházet půl šatníku není udržitelné

14. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Knihovna má být místem setkávání, říká Iveta Ťulpíková, ředitelka Vědecké knihovny v Olomouci

Větrník - Host ve studiu: Knihovna má být místem setkávání, říká Iveta Ťulpíková, ředitelka Vědecké knihovny v Olomouci

14. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Martina Hajdyla Lacová: Možnost hýbat se je dar, po narození dětí si tanec užívám ještě víc

Vizitka: Martina Hajdyla Lacová: Možnost hýbat se je dar, po narození dětí si tanec užívám ještě víc

14. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Vykopávky: Nejspolehlivější anestezie? Mdloby. Stonání ve středověku byl horor

Vykopávky: Nejspolehlivější anestezie? Mdloby. Stonání ve středověku byl horor

14. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody Pro a proti: Bojovat s dezinformacemi musí stát, nechává to ale na občanských iniciativách, kritizuje Kartous

Pro a proti: Bojovat s dezinformacemi musí stát, nechává to ale na občanských iniciativách, kritizuje Kartous

14. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Konečně medaile! Český para hokej z Kanady přivezl bronz

Máme hosty: Konečně medaile! Český para hokej z Kanady přivezl bronz

14. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ofenzíva bude těžší. Ukrajina naráží na chráněné ruské pozice, říká analytik Michal Smetana

Jak to vidí...: Ofenzíva bude těžší. Ukrajina naráží na chráněné ruské pozice, říká analytik Michal Smetana

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Apple větří další revoluci. Co umí jeho brýle?

Vinohradská 12: Apple větří další revoluci. Co umí jeho brýle?

14. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Hovory: Pražský výběr mne šokoval, vzpomíná hudební skladatel Nejtek

Hovory: Pražský výběr mne šokoval, vzpomíná hudební skladatel Nejtek

13. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lojové koule v plastové síťce jsou nebezpečné pro ptáky i psy

Klub Rádia Junior: Lojové koule v plastové síťce jsou nebezpečné pro ptáky i psy

13. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak moc je jejich kráva šťastná, napoví farmářům data z chytrých hodinek

Dobré dopoledne: Jak moc je jejich kráva šťastná, napoví farmářům data z chytrých hodinek

13. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Alex a host: Módní návrhářka Tatiana Kováříková: Černá je moje uniforma. V jiné barvě bych asi nic nevymyslela

Alex a host: Módní návrhářka Tatiana Kováříková: Černá je moje uniforma. V jiné barvě bych asi nic nevymyslela

13. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bylinné pivo od Radky Svatošové: Jsem přesvědčená, že to byl typický magický nápoj našich předků

Radioporadna: Bylinné pivo od Radky Svatošové: Jsem přesvědčená, že to byl typický magický nápoj našich předků

13. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

Balanc: Dvacet minut denně, nebo roky v ústraní? Kdy má meditace smysl a jaké jsou její účinky

13. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Česká Tate Modern gallery v Trutnově! Bývalá elektrárna se proměnila v centrum současného umění EPO1

Host ve studiu: Česká Tate Modern gallery v Trutnově! Bývalá elektrárna se proměnila v centrum současného umění EPO1

13. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

Blízká setkání: Architekt Adam Gebrian: Přijdou mi směšní lidé, kteří říkají, co všechno postavili

13. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Šaty pro pěvkyni jsou pracovní oděv. Při nádechu se hrudník zvětší o 10 centimetrů, říká návrhářka

Host Lucie Výborné: Šaty pro pěvkyni jsou pracovní oděv. Při nádechu se hrudník zvětší o 10 centimetrů, říká návrhářka

13. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rakousko hraje na obě strany. Věří, že díky neutralitě k nim bomba nedoletí, popisuje novinářka

Interview Plus: Rakousko hraje na obě strany. Věří, že díky neutralitě k nim bomba nedoletí, popisuje novinářka

13. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Buchty: Buchty čtou: Mládí si stejně nezachráníš. Wildův Obraz Doriana Graye popisuje vznik lidského monstra

Buchty: Buchty čtou: Mládí si stejně nezachráníš. Wildův Obraz Doriana Graye popisuje vznik lidského monstra

13. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody Radioporadna: Letadlo má zpoždění a kufr odletěl jinam. O náhradu škody zažádejte ještě na letišti

Radioporadna: Letadlo má zpoždění a kufr odletěl jinam. O náhradu škody zažádejte ještě na letišti

13. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Budeník David Landštoff: Posluchači se vůči žánrům vyhraňují daleko víc než hudebníci

Vizitka: Budeník David Landštoff: Posluchači se vůči žánrům vyhraňují daleko víc než hudebníci

13. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Medobraní aneb včelařovy žně. Vytáčení medu je pro včelaře vrcholem sezony

Hobby magazín: Medobraní aneb včelařovy žně. Vytáčení medu je pro včelaře vrcholem sezony

13. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nedělní zmírnění pravidel pro kamiony nepřinese další zatížení silnic, říká poslanec Blaha

Pro a proti: Nedělní zmírnění pravidel pro kamiony nepřinese další zatížení silnic, říká poslanec Blaha

13. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Umím být pekelná. Chantal Poullain jako rebelka oživí letní scénu Divadla Bolka Polívky

Mozaika: Umím být pekelná. Chantal Poullain jako rebelka oživí letní scénu Divadla Bolka Polívky

13. 6. 2023

17 min

Obrázek epizody Máme hosty: V Suché Lhotě se dobře žije. Obyvatelé Vesnice roku jsou jedna velká rodina

Máme hosty: V Suché Lhotě se dobře žije. Obyvatelé Vesnice roku jsou jedna velká rodina

13. 6. 2023

10 min