Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Interview Plus: Ukrajina dostala maximum možného. Její vstup do NATO by nic neřešil, míní Vondra

Interview Plus: Ukrajina dostala maximum možného. Její vstup do NATO by nic neřešil, míní Vondra

13. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: „Symbolický návrat domů,“ přibližuje v rozhovoru vznik Knihovny Milana Kundery v Brně jeho žena Věra

Rozhovory Radiožurnálu: „Symbolický návrat domů,“ přibližuje v rozhovoru vznik Knihovny Milana Kundery v Brně jeho žena Věra

13. 7. 2023

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mléko vám nedělá dobře? Vyzkoušejte A2 variantu, doporučují v mlékárně v Řetové

Radioporadna: Mléko vám nedělá dobře? Vyzkoušejte A2 variantu, doporučují v mlékárně v Řetové

13. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Klvaňa: NATO se otáčí pomalu a těžce. Modleme se, aby změnu udělali i v Berlíně a Paříži

Osobnost Plus: Politolog Klvaňa: NATO se otáčí pomalu a těžce. Modleme se, aby změnu udělali i v Berlíně a Paříži

13. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Fotbalista musí ovládat jazyky. V Baku jsem si tým získal ruskou básničkou, vzpomíná Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Fotbalista musí ovládat jazyky. V Baku jsem si tým získal ruskou básničkou, vzpomíná Folprecht

13. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

Vizitka: Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

13. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Prověřenou příměsí do substrátu je písek, osvědčil se i perlit a hydrogely

Hobby magazín: Prověřenou příměsí do substrátu je písek, osvědčil se i perlit a hydrogely

13. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zrušit Karlovarský kraj? Životní úroveň neklesne a ušetříme až stovky milionů, tvrdí poslanec Nový

Pro a proti: Zrušit Karlovarský kraj? Životní úroveň neklesne a ušetříme až stovky milionů, tvrdí poslanec Nový

13. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Ošálený mozek? V Americe testují léčbu traumat virtuální realitou. Pomoci může i na Ukrajině

Magazín Experiment: Ošálený mozek? V Americe testují léčbu traumat virtuální realitou. Pomoci může i na Ukrajině

13. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Do Pardubic se sjíždí šachisté z celého světa. Začíná Czech Open a MČR v Hospodském kvízu

Máme hosty: Do Pardubic se sjíždí šachisté z celého světa. Začíná Czech Open a MČR v Hospodském kvízu

13. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

13. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Před tím, než usnou, přejeme pacientům hezké sny, říká anesteziolog. Jak vypadá jeho práce?

Klub Rádia Junior: Před tím, než usnou, přejeme pacientům hezké sny, říká anesteziolog. Jak vypadá jeho práce?

12. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kopečný: Zájem českých firem podílet se na obnově Ukrajiny je enormní. Cílem mise je navázat kontakt

Dvacet minut Radiožurnálu: Kopečný: Zájem českých firem podílet se na obnově Ukrajiny je enormní. Cílem mise je navázat kontakt

12. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Nebáli jsme se, spíš jsme čekali, co setkání přinese, říká Lucie, která hostí holčičku s autismem

Houpačky: Nebáli jsme se, spíš jsme čekali, co setkání přinese, říká Lucie, která hostí holčičku s autismem

12. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Jiří Rendl: Nemám rád slovo fajn

Brambora s vejcem: Herec Jiří Rendl: Nemám rád slovo fajn

12. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Patolog není lékařem pro zemřelé

S Arenbergerem nejen o medicíně: Patolog není lékařem pro zemřelé

12. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Alkohol vám žádná křídla nedá. Na záchrance podle úrazů dobře poznáme, jaké je právě roční období

Radioporadna: Alkohol vám žádná křídla nedá. Na záchrance podle úrazů dobře poznáme, jaké je právě roční období

12. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Alex a host: Petra Janů: Že mám talent jsem si řekla já sama. Už jako malá jsem zpívala všude možně

Alex a host: Petra Janů: Že mám talent jsem si řekla já sama. Už jako malá jsem zpívala všude možně

12. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Bourání: Dlouhé dny na lešení. O dobrých a špatných rekonstrukcích hradů s architektem Václavem Girsou

Bourání: Dlouhé dny na lešení. O dobrých a špatných rekonstrukcích hradů s architektem Václavem Girsou

12. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kus hradu, kus zámku i kus středověké zříceniny, to všechno je Pecka! Usmívá se kastelán Jan Murdych

Host ve studiu: Kus hradu, kus zámku i kus středověké zříceniny, to všechno je Pecka! Usmívá se kastelán Jan Murdych

12. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Kompot: Britney Spears chtěla fotku, dostala facku a pak se ještě omluvila. V jakém světě to žijeme?

Kompot: Britney Spears chtěla fotku, dostala facku a pak se ještě omluvila. V jakém světě to žijeme?

12. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

12. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hrabeme se v bahně rybníka Broumar u Opočna. Je to strašně zajímavý výzkum, říká archeoložka Beková

Host ve studiu: Hrabeme se v bahně rybníka Broumar u Opočna. Je to strašně zajímavý výzkum, říká archeoložka Beková

12. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Při taneční zkoušce s Jiřinou Bohdalovou se ukázalo, že nás řídit nejde, směje se Milan Kňažko

Na pohovce Jožky Kubáníka: Při taneční zkoušce s Jiřinou Bohdalovou se ukázalo, že nás řídit nejde, směje se Milan Kňažko

12. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expert: Srážek je stejně, ale kvůli globálnímu oteplování se vypařují. Pomoci by mohl supervulkán

Interview Plus: Expert: Srážek je stejně, ale kvůli globálnímu oteplování se vypařují. Pomoci by mohl supervulkán

12. 7. 2023

25 min