Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Při taneční zkoušce s Jiřinou Bohdalovou se ukázalo, že nás řídit nejde, směje se Milan Kňažko

Na pohovce Jožky Kubáníka: Při taneční zkoušce s Jiřinou Bohdalovou se ukázalo, že nás řídit nejde, směje se Milan Kňažko

12. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expert: Srážek je stejně, ale kvůli globálnímu oteplování se vypařují. Pomoci by mohl supervulkán

Interview Plus: Expert: Srážek je stejně, ale kvůli globálnímu oteplování se vypařují. Pomoci by mohl supervulkán

12. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Špatně zhojená jizva se může ozvat až po letech. Pomůžou citlivé ruce fyzioterapeuta

Radioporadna: Špatně zhojená jizva se může ozvat až po letech. Pomůžou citlivé ruce fyzioterapeuta

12. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Když na vás Putin vytáhne kudlu, půjdete na něj s andělským peřím? Ptá se teatrolog Just

Osobnost Plus: Když na vás Putin vytáhne kudlu, půjdete na něj s andělským peřím? Ptá se teatrolog Just

12. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Dlažba Náprstkovy ulice ukrývá kostel. Jeho výzkum by přinesl mnoho objevů, říká archeolog Dragoun

Vizitka: Dlažba Náprstkovy ulice ukrývá kostel. Jeho výzkum by přinesl mnoho objevů, říká archeolog Dragoun

12. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Umělecký kovář Zdeněk Vítek věří na poctivou kovařinu. Už přes 50 let předává zkušenosti svým žákům

Host ve studiu: Umělecký kovář Zdeněk Vítek věří na poctivou kovařinu. Už přes 50 let předává zkušenosti svým žákům

12. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Pro a proti: Omezit vjezd do centra Prahy jsme měli už s otevřením Blanky. Máme dluh, tvrdí pirátka Soukupová

Pro a proti: Omezit vjezd do centra Prahy jsme měli už s otevřením Blanky. Máme dluh, tvrdí pirátka Soukupová

12. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Máme hosty: Paměť národa hledá účastníky pochodu Havlíčkovy mládeže z roku 1989

Máme hosty: Paměť národa hledá účastníky pochodu Havlíčkovy mládeže z roku 1989

12. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Tereza Vorlíčková si odmalička přála létat. Teď se její velký sen plní nejen na kolečkových bruslích

Host ve studiu: Tereza Vorlíčková si odmalička přála létat. Teď se její velký sen plní nejen na kolečkových bruslích

12. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Hovory: Jsme takoví rodiče, jaká je i společnost: úzkostnější, zaměřená na výkon, myslí si psycholožka

Hovory: Jsme takoví rodiče, jaká je i společnost: úzkostnější, zaměřená na výkon, myslí si psycholožka

11. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Potřebujete vidět, slyšet, cítit, nebo rozumět? Rozlišení komunikačních typů přineslo do škol změnu

Dopolední host: Potřebujete vidět, slyšet, cítit, nebo rozumět? Rozlišení komunikačních typů přineslo do škol změnu

11. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: K programování nemusíte být dobří v matematice, tvrdí vývojář aplikace, která uspěla v Americe

Klub Rádia Junior: K programování nemusíte být dobří v matematice, tvrdí vývojář aplikace, která uspěla v Americe

11. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody K věci: Starosta Příbrami: Chtěli jsme přes léto posunout noční klid na 23. hodinu, soud to zamítl

K věci: Starosta Příbrami: Chtěli jsme přes léto posunout noční klid na 23. hodinu, soud to zamítl

11. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

11. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Sagvan Tofi: Z rebela úspěšným producentem. Motivovalo mě, že mě podceňovali

Alex a host: Sagvan Tofi: Z rebela úspěšným producentem. Motivovalo mě, že mě podceňovali

11. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: V létě trénujeme víc než v zimě! Tereza Beranová je od 3 let na běžkách a těší se na olympiádu 2026

Host ve studiu: V létě trénujeme víc než v zimě! Tereza Beranová je od 3 let na běžkách a těší se na olympiádu 2026

11. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody On Air: Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

On Air: Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Stříteská

Radioporadna: Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Stříteská

11. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rozpočtujeme, jako když pejsek a kočička vařili dort. Na Novém Zélandu mají vizi, říká ekonom

Interview Plus: Rozpočtujeme, jako když pejsek a kočička vařili dort. Na Novém Zélandu mají vizi, říká ekonom

11. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Snažím se, aby soupeř nikdy nevěděl, co na něj vytáhnu, směje se šampion oktagonu Patrik Kincl

Host ve studiu: Snažím se, aby soupeř nikdy nevěděl, co na něj vytáhnu, směje se šampion oktagonu Patrik Kincl

11. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ověřte si, kam investujete peníze. Nenechte se zlákat řečmi, že vnoučata budou mít radost

Radioporadna: Ověřte si, kam investujete peníze. Nenechte se zlákat řečmi, že vnoučata budou mít radost

11. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Alfou a omegou dobrého piva je čistota

Dobré dopoledne: Alfou a omegou dobrého piva je čistota

11. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Baar: Rusové protrhávají přehrady, ale kazetová munice Ukrajině je už moc? Tomu se Moskva musí smát

Ranní Plus: Baar: Rusové protrhávají přehrady, ale kazetová munice Ukrajině je už moc? Tomu se Moskva musí smát

11. 7. 2023

6 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jižní Morava je šestý koaliční partner této naší vlády, myslí si publicista Michopulos

Osobnost Plus: Jižní Morava je šestý koaliční partner této naší vlády, myslí si publicista Michopulos

11. 7. 2023

25 min