Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hovory: Nejsnáze vám zlomí vaz, když na sobě přestanete pracovat, říká operní pěvec Plachetka

Hovory: Nejsnáze vám zlomí vaz, když na sobě přestanete pracovat, říká operní pěvec Plachetka

7. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vypadá jako otvírák, ale je to prastarý hudební nástroj. Brumle sbírá a rozeznívá Petr Jasinčuk

Dopolední host: Vypadá jako otvírák, ale je to prastarý hudební nástroj. Brumle sbírá a rozeznívá Petr Jasinčuk

7. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdrženlivost Ústavního soudu je na místě, nevyřeší všechny bolesti světa, říká jeho předseda Baxa

7. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: O svaté obrázky ze sbírek Ferdiše Duši pečuje Muzeum Beskyd ve Frýdku-Místku

Odpolední interview: O svaté obrázky ze sbírek Ferdiše Duši pečuje Muzeum Beskyd ve Frýdku-Místku

7. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody On Air: Renesanční student gymnázia Jan Bauer staví rakety, programuje weby a je úspěšným kuchařem

On Air: Renesanční student gymnázia Jan Bauer staví rakety, programuje weby a je úspěšným kuchařem

7. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Aleš Kisý získal bronzem na mistrovství světa „jízdenku“ na svou šestou paralympiádu do Paříže 2024

Host ve studiu: Aleš Kisý získal bronzem na mistrovství světa „jízdenku“ na svou šestou paralympiádu do Paříže 2024

7. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Malířka Pavlína Kourková: Náměty si nosím z přírody pořád. Uleví se mi, když u nás posečou louku

Alex a host: Malířka Pavlína Kourková: Náměty si nosím z přírody pořád. Uleví se mi, když u nás posečou louku

7. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ivana a Miroslav Jirsovi, zakladatelé falconyterapie. Možnosti léčebných kontaktů s dravými ptáky

Radioporadna: Ivana a Miroslav Jirsovi, zakladatelé falconyterapie. Možnosti léčebných kontaktů s dravými ptáky

7. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

7. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Vlna: Výhružky Sinéad O'Connor, konspirace o Courtney Love. Proč média v devadesátkách nenáviděla ženy?

Vlna: Výhružky Sinéad O'Connor, konspirace o Courtney Love. Proč média v devadesátkách nenáviděla ženy?

7. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Polská vládní strana hraje na protiukrajinské nálady. Po volbách ale spory vyšumí, míní analytik

Interview Plus: Polská vládní strana hraje na protiukrajinské nálady. Po volbách ale spory vyšumí, míní analytik

7. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

Vizitka: Štěpánka Balcarová: Varovali mě, že jazz není procházka růžovým sadem, já ale debatu nepřipouštěla

7. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Radioporadna: Prší ukázněně, po zahradnicku. Pro krajinu je to velký dar

Radioporadna: Prší ukázněně, po zahradnicku. Pro krajinu je to velký dar

7. 8. 2023

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Horácký džbánek slaví 40 let, název festivalu přinesl příliš napjatý rozpočet

Dobré dopoledne: Horácký džbánek slaví 40 let, název festivalu přinesl příliš napjatý rozpočet

7. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Děkan Fischer: Na VŠE studují Ukrajinci, Rusové i Bělorusové. A všichni si zaslouží rovné zacházení

Osobnost Plus: Děkan Fischer: Na VŠE studují Ukrajinci, Rusové i Bělorusové. A všichni si zaslouží rovné zacházení

7. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Opavský badatel pátrá po totožnosti účastníků válečného pochodu smrti

Host Českého rozhlasu Ostrava: Opavský badatel pátrá po totožnosti účastníků válečného pochodu smrti

7. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Výchova stejnopohlavními páry nemusí být pro děti ideální, tvrdí senátorka Chalánková

Pro a proti: Výchova stejnopohlavními páry nemusí být pro děti ideální, tvrdí senátorka Chalánková

7. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Drábová o Záporožské jaderné elektrárně: Musela jsem si osvěžit vědomosti o jaderných útocích

Host Lucie Výborné: Drábová o Záporožské jaderné elektrárně: Musela jsem si osvěžit vědomosti o jaderných útocích

7. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Máme hosty: Láska k přírodě vrací krajině rozmanitost. Zapojte se i vy

Máme hosty: Láska k přírodě vrací krajině rozmanitost. Zapojte se i vy

7. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Schůzka v Džiddě k zastavení války na Ukrajině nepřispěje. Mír se uzavírá s nepřítelem

Jak to vidí...: Analytik: Schůzka v Džiddě k zastavení války na Ukrajině nepřispěje. Mír se uzavírá s nepřítelem

7. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Od baťůžkáře až k rozhlasu aneb Na cestách bez všech iluzí po celém světě s Miroslavem Konvalinou

Na cestách s Petrem Voldánem: Od baťůžkáře až k rozhlasu aneb Na cestách bez všech iluzí po celém světě s Miroslavem Konvalinou

7. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Odchody komisařů za kariérou nejsou neobvyklé. Von der Leyenovou mohou paradoxně posílit

Bruselské chlebíčky: Odchody komisařů za kariérou nejsou neobvyklé. Von der Leyenovou mohou paradoxně posílit

7. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč nás sociální sítě stresují

Vinohradská 12: Proč nás sociální sítě stresují

7. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Kavárna: Manželé Trojanovi si nejdřív v jihočeských Slavonicích koupili dům, pak začali pořádat festival

Kavárna: Manželé Trojanovi si nejdřív v jihočeských Slavonicích koupili dům, pak začali pořádat festival

6. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

6. 8. 2023

4 min