Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

6. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Naučte se super letní dobroty i nealko drink od barmanky a šéfkuchaře

Totál talkshow: Naučte se super letní dobroty i nealko drink od barmanky a šéfkuchaře

6. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

6. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Cestování je radost, která obohacuje. Nejlepší je pojmout cestu jako cíl, radí moderátorka Objektivu

Host Radiožurnálu: Cestování je radost, která obohacuje. Nejlepší je pojmout cestu jako cíl, radí moderátorka Objektivu

6. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

6. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Pot: Je dnes ještě potřeba? O festivalu Prague Pride s jeho hudebním dramaturgem Šimonem Holým

Pot: Je dnes ještě potřeba? O festivalu Prague Pride s jeho hudebním dramaturgem Šimonem Holým

5. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Nejkrásnější výhledy v Česku. Vyzkoušejte tipy Klubu přátel rozhleden

Klub Rádia Junior: Nejkrásnější výhledy v Česku. Vyzkoušejte tipy Klubu přátel rozhleden

5. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

5. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Starparáda: Tiktokerka Elizabeth Kiss chce produkovat songy a show dalším hvězdám. Koho poslouchá?

Starparáda: Tiktokerka Elizabeth Kiss chce produkovat songy a show dalším hvězdám. Koho poslouchá?

5. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

5. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

5. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Místo party zedníků staví zeď z betonu 3D tiskárna. Kdy postaví celý dům?

Magazín Experiment: Místo party zedníků staví zeď z betonu 3D tiskárna. Kdy postaví celý dům?

5. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Na sítích každý týden testoval své básně. „Pravidelnost je bič, ale taky hezká věc,“ přiznává Kučera

Hovory: Na sítích každý týden testoval své básně. „Pravidelnost je bič, ale taky hezká věc,“ přiznává Kučera

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Z dlažby kostela v Klení si lidé udělali chodníčky, zmizely i kameny. Teď nadšenci památku obnovují

Dopolední host: Z dlažby kostela v Klení si lidé udělali chodníčky, zmizely i kameny. Teď nadšenci památku obnovují

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka

Ve vlastní šťávě: Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka

4. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Čelisti: Kam zmizel ten starý song? Minulé životy jsou plochý melodramatický šlágr

Čelisti: Kam zmizel ten starý song? Minulé životy jsou plochý melodramatický šlágr

4. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Alkohol v dětských rukou

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Alkohol v dětských rukou

4. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Sluneční paprsky pronikají i pod vodu, před spálením nás neochrání, varuje lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Sluneční paprsky pronikají i pod vodu, před spálením nás neochrání, varuje lékařka

4. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Máme novou chloubu Hradce Králové, aréna nechce být jen fotbalovým stadionem, říká šéf klubu

Host ve studiu: Máme novou chloubu Hradce Králové, aréna nechce být jen fotbalovým stadionem, říká šéf klubu

4. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

4. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rahimi: V řadách íránské mravnostní policie jsou často i ženy. Za nenošení hidžábu hrozí roky vězení

Interview Plus: Rahimi: V řadách íránské mravnostní policie jsou často i ženy. Za nenošení hidžábu hrozí roky vězení

4. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pohoršování se nad Vaňkovou je pokrytecké, říká Hollan. Normální je drogy nebrat, míní Bartošek

Pro a proti: Pohoršování se nad Vaňkovou je pokrytecké, říká Hollan. Normální je drogy nebrat, míní Bartošek

4. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

4. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Ženy mají v tenisu větší nasazení, musí se s nimi ale jednat citlivěji, tvrdí tenisový trenér Kunst

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Ženy mají v tenisu větší nasazení, musí se s nimi ale jednat citlivěji, tvrdí tenisový trenér Kunst

4. 8. 2023

32 min