Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Osobnost Plus: Němec: Lidé si časem mohou zvyknout na zločiny, které jsou na Ukrajině páchány, a to je nebezpečné

Osobnost Plus: Němec: Lidé si časem mohou zvyknout na zločiny, které jsou na Ukrajině páchány, a to je nebezpečné

9. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Pomocí kreslení se Jan Šádek odrazil ode dna a dnes své umění využívá ve prospěch jiných

Host Českého rozhlasu Ostrava: Pomocí kreslení se Jan Šádek odrazil ode dna a dnes své umění využívá ve prospěch jiných

9. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Cesta za Wimbledonem: Tenistka Sára Oliveriusová z Liberce má za sebou další úspěšný rok

Vybrali jsme pro vás: Cesta za Wimbledonem: Tenistka Sára Oliveriusová z Liberce má za sebou další úspěšný rok

9. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Expert: Regionální letiště jsou černé díry, kam tečou peníze výměnou za pseudodopravní obslužnost

Pro a proti: Expert: Regionální letiště jsou černé díry, kam tečou peníze výměnou za pseudodopravní obslužnost

9. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Šanci poznat žurnalistickou práci nabízí mladým lidem z celé Evropy Letní škola v Havlíčkově Brodě

Dobré dopoledne: Šanci poznat žurnalistickou práci nabízí mladým lidem z celé Evropy Letní škola v Havlíčkově Brodě

9. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka: Vykořisťovaný Niger? Koloniální dědictví se vrací jako bumerang. Nenávist dosáhla vrcholu

Jak to vidí...: Ekonomka: Vykořisťovaný Niger? Koloniální dědictví se vrací jako bumerang. Nenávist dosáhla vrcholu

9. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč milujeme true crime

Vinohradská 12: Proč milujeme true crime

9. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody K věci: Titul Vesnice roku Středočeského kraje 2023 jsme řádně oslavili, říká starostka Ledčic

K věci: Titul Vesnice roku Středočeského kraje 2023 jsme řádně oslavili, říká starostka Ledčic

8. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček: Řady hasičů se doplňovat daří, jde i o prestiž. Finance jsou třeba především na provoz a mzdy

Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček: Řady hasičů se doplňovat daří, jde i o prestiž. Finance jsou třeba především na provoz a mzdy

8. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Sedni si na zadek a pozoruj. Jak šetřit zdroje i práci? Permakultura může být i v kanceláři

Podhoubí: Sedni si na zadek a pozoruj. Jak šetřit zdroje i práci? Permakultura může být i v kanceláři

8. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Co dělá dramaturg v rozhlase? Hodně čte a vybírá příběhy

Klub Rádia Junior: Co dělá dramaturg v rozhlase? Hodně čte a vybírá příběhy

8. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Radioporadna: Legenda českého potápění, Petr Švaral, vás vezme na výpravu do kouzelného, mokrého, podvodního světa

Radioporadna: Legenda českého potápění, Petr Švaral, vás vezme na výpravu do kouzelného, mokrého, podvodního světa

8. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

8. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kdybych v 11 letech uměl tak dobře anglicky jako můj syn, tak jsem dnes už prezident zeměkoule

Host ve studiu: Kdybych v 11 letech uměl tak dobře anglicky jako můj syn, tak jsem dnes už prezident zeměkoule

8. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Výborný: Jurečka není rasista. Fotografie byla nešťastně zvolená, ale text je naprosto pravdivý

Interview Plus: Výborný: Jurečka není rasista. Fotografie byla nešťastně zvolená, ale text je naprosto pravdivý

8. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hrozí vám zpackaná dovolená? Problémy řešte okamžitě

Radioporadna: Hrozí vám zpackaná dovolená? Problémy řešte okamžitě

8. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Speciální implantát kontroluje srdce. Potíže rozpozná a nahlásí dřív, než je pacient pocítí

Magazín Experiment: Speciální implantát kontroluje srdce. Potíže rozpozná a nahlásí dřív, než je pacient pocítí

8. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dokud Ukrajinci nezískají Krym zpět, v Černém moři nebude klid, soudí ukrajinistka Víchová

Osobnost Plus: Dokud Ukrajinci nezískají Krym zpět, v Černém moři nebude klid, soudí ukrajinistka Víchová

8. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Příčné překážky v tocích jsou noční i denní můra českých rybářů

Hobby magazín: Příčné překážky v tocích jsou noční i denní můra českých rybářů

8. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Solární panely na rodinný dům? Z ekonomického hlediska se nevyplatí, tvrdí analytik

Pro a proti: Solární panely na rodinný dům? Z ekonomického hlediska se nevyplatí, tvrdí analytik

8. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Vstávám ve 4:20, popisuje práci ranního moderátora v rádiu Petr Ševčík

Klub Rádia Junior: Vstávám ve 4:20, popisuje práci ranního moderátora v rádiu Petr Ševčík

8. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Máme hosty: Experimentální archeologie. Nadšenci ujeli v Egejském moři 500 km na člunu z kmene

Máme hosty: Experimentální archeologie. Nadšenci ujeli v Egejském moři 500 km na člunu z kmene

8. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka: Manažerské schopnosti a autorita. Baxa jako předseda Ústavního soudu je dobrá volba

Jak to vidí...: Politoložka: Manažerské schopnosti a autorita. Baxa jako předseda Ústavního soudu je dobrá volba

8. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Polku jsem se naučil ve školce. Robert Fulghum o vztahu k českému prostředí i ke svému rodišti

Mozaika: Polku jsem se naučil ve školce. Robert Fulghum o vztahu k českému prostředí i ke svému rodišti

8. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Temná strana fast fashion: levně, ale bezohledně

Vinohradská 12: Temná strana fast fashion: levně, ale bezohledně

8. 8. 2023

22 min