Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vlna: Chci lidem ukázat, že je nás hodně. Influencerka Sophie Šarlak mluví o psychických poruchách

Vlna: Chci lidem ukázat, že je nás hodně. Influencerka Sophie Šarlak mluví o psychických poruchách

10. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Převrat v Nigeru se nese na protifrancouzské vlně, čehož šikovně využívá Rusko, vysvětluje odborník

Interview Plus: Převrat v Nigeru se nese na protifrancouzské vlně, čehož šikovně využívá Rusko, vysvětluje odborník

10. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Czeching: badfocus v Czechingu 2023: Přicházím na to, jak to dělat pro lidi srozumitelný

Czeching: badfocus v Czechingu 2023: Přicházím na to, jak to dělat pro lidi srozumitelný

10. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hála: Napadení Tchaj-wanu by otřáslo světovou ekonomikou. Ukrajinská krize je oproti tomu přípravou

Osobnost Plus: Hála: Napadení Tchaj-wanu by otřáslo světovou ekonomikou. Ukrajinská krize je oproti tomu přípravou

10. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Náš host: Několik let věnoval Karlovým Varům, zemřel v Osvětimi. Příběh Rudolfa Welse připomíná David Vaughan

Náš host: Několik let věnoval Karlovým Varům, zemřel v Osvětimi. Příběh Rudolfa Welse připomíná David Vaughan

10. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Brankář Václav Hladký: Pozici v Championship si užívám. Ve hře byl Glasgow Rangers a Legia Warszawa

První dotek Zdeňka Folprechta: Brankář Václav Hladký: Pozici v Championship si užívám. Ve hře byl Glasgow Rangers a Legia Warszawa

10. 8. 2023

46 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Netýkavka žláznatá je sice hezká, ale nebezpečná. Na zahradě ji mít nesmíte

Hobby magazín: Netýkavka žláznatá je sice hezká, ale nebezpečná. Na zahradě ji mít nesmíte

10. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Soudům i soudcům svědčí zdrženlivost, kritizuje politické komentáře Rychetského právník Kudrna

Pro a proti: Soudům i soudcům svědčí zdrženlivost, kritizuje politické komentáře Rychetského právník Kudrna

10. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Alternativa pro Německo má čuch na znepokojivá témata. Dominuje radikální křídlo

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Alternativa pro Německo má čuch na znepokojivá témata. Dominuje radikální křídlo

10. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kondomy, Telegram, DHL. Jak se šíří drogy?

Vinohradská 12: Kondomy, Telegram, DHL. Jak se šíří drogy?

10. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Buchty: Vyrobit dobrý salámek je lepší jak randit

Buchty: Vyrobit dobrý salámek je lepší jak randit

9. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Julie Štandera: Nejhorší smrad na světě jsou zvratky

Brambora s vejcem: Herečka Julie Štandera: Nejhorší smrad na světě jsou zvratky

9. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

9. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Záložka: Podle Korejců jsou běloši bohatí a smrdí. Koreanistka o svých zážitcích nakreslila komiks

Záložka: Podle Korejců jsou běloši bohatí a smrdí. Koreanistka o svých zážitcích nakreslila komiks

9. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

9. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Jiří Somerlík vede klub důchodců, kteří profesní život spojili s ŽDB

Odpolední interview: Jiří Somerlík vede klub důchodců, kteří profesní život spojili s ŽDB

9. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

9. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Svou osmnáctou knihou si Jitka Ludvíková splnila sen, odehrává se ve spisovatelčině rodném městě

Dobré dopoledne: Svou osmnáctou knihou si Jitka Ludvíková splnila sen, odehrává se ve spisovatelčině rodném městě

9. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Bourání: Sahejte na vodu. Pokud není u dna šedivá. S projektantem o vodních stavbách pro lidi i zvířata

Bourání: Sahejte na vodu. Pokud není u dna šedivá. S projektantem o vodních stavbách pro lidi i zvířata

9. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Není důležité kolikrát denně, podstatný je výsledek! Vše o čištění zubů s MDDr. Janem Schmidtem

Radioporadna: Není důležité kolikrát denně, podstatný je výsledek! Vše o čištění zubů s MDDr. Janem Schmidtem

9. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

9. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Manžel nebyl mým fanouškem, do kapely mě přijal jeho bratr Jan, říká zpěvačka Miluška Voborníková

Na pohovce Jožky Kubáníka: Manžel nebyl mým fanouškem, do kapely mě přijal jeho bratr Jan, říká zpěvačka Miluška Voborníková

9. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Interview Plus: Turistů v Česku přibývá, ale chybí nám ti bohatí z Ruska a Číny, říká ředitel agentury CzechTourism

Interview Plus: Turistů v Česku přibývá, ale chybí nám ti bohatí z Ruska a Číny, říká ředitel agentury CzechTourism

9. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Festival Theatrum Kuks propojuje pomyslným mostem unikátní historické barokní umění se současností

Host ve studiu: Festival Theatrum Kuks propojuje pomyslným mostem unikátní historické barokní umění se současností

9. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pivaři, neurazte se, ale pivo je vlastně zkvašený bylinkový čaj, myslí si bylinkářka

Radioporadna: Pivaři, neurazte se, ale pivo je vlastně zkvašený bylinkový čaj, myslí si bylinkářka

9. 8. 2023

15 min