Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Posiluji každý den. Abych mohla zpívat i nějak vypadala, usmívá se zpěvačka Marika Gombitová

Host Lucie Výborné: Posiluji každý den. Abych mohla zpívat i nějak vypadala, usmívá se zpěvačka Marika Gombitová

21. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Vlna: Jak na soustředění? Líp než potravinové doplňky funguje pohyb, říká Vojta z Brain We Are

Vlna: Jak na soustředění? Líp než potravinové doplňky funguje pohyb, říká Vojta z Brain We Are

21. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Přemýšlejte, než někoho označíte za zlo. Až jednou přijde, nikdo vás neuslyší, nabádá marketér Horák

Osobnost Plus: Přemýšlejte, než někoho označíte za zlo. Až jednou přijde, nikdo vás neuslyší, nabádá marketér Horák

21. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Motivační proslovy mě baví, ale nesmí to být nucené. Já se v nich necítil dobře, přiznává Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Motivační proslovy mě baví, ale nesmí to být nucené. Já se v nich necítil dobře, přiznává Folprecht

21. 9. 2023

51 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak založit dobrý kvas k pálení ovocných pálenek? Méně je někdy více, míní provozovatelka pálenice

Hobby magazín: Jak založit dobrý kvas k pálení ovocných pálenek? Méně je někdy více, míní provozovatelka pálenice

21. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Lékaři a přesčasy. Mají se pacienti bát?

Pro a proti: Lékaři a přesčasy. Mají se pacienti bát?

21. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Zelené natáčení je jako návrat ke skandinávskému Dogmatu. Ale bez dogmatismu, říká Vratislav Šlajer

Mozaika: Zelené natáčení je jako návrat ke skandinávskému Dogmatu. Ale bez dogmatismu, říká Vratislav Šlajer

21. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vědkyně Lenka Suchá: Soudržnost nemůže organizovat stát. Může však podpořit komunitní projekty

Jak to vidí...: Vědkyně Lenka Suchá: Soudržnost nemůže organizovat stát. Může však podpořit komunitní projekty

21. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Tomáš Proksa získal ocenění za recyklaci vody. Přes 80 % jsme schopni použít znova, vysvětluje

Host Dne na Moravě: Tomáš Proksa získal ocenění za recyklaci vody. Přes 80 % jsme schopni použít znova, vysvětluje

21. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: USA sžírá drogová epidemie

Vinohradská 12: USA sžírá drogová epidemie

21. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: U nás jsou všichni diváci na stejné vlně, říká vedoucí kina Ponrepo

Hovory: U nás jsou všichni diváci na stejné vlně, říká vedoucí kina Ponrepo

20. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Buchty: Být filozofem znamená nemít korunky, ale vědět, o čem je lajf

Buchty: Být filozofem znamená nemít korunky, ale vědět, o čem je lajf

20. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Houpačky: Dítě má v nemocnici právo na neustálou přítomnost rodičů, ta ale není vždycky možná, říká právnička

Houpačky: Dítě má v nemocnici právo na neustálou přítomnost rodičů, ta ale není vždycky možná, říká právnička

20. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Simon: Argumenty mě zatím nevedou k závěru, že bych měl na post ústavního soudce rezignovat

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Simon: Argumenty mě zatím nevedou k závěru, že bych měl na post ústavního soudce rezignovat

20. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Přímá řeč: K Lipnu jezdí statisíce lidí. Jako vodní záchranáři tu ale působí pouze dobrovolníci ve svém volnu

Přímá řeč: K Lipnu jezdí statisíce lidí. Jako vodní záchranáři tu ale působí pouze dobrovolníci ve svém volnu

20. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Lidský mozek má rád vzorce a plány, k lepší paměti pomůže i půlhodinová procházka

Dobré dopoledne: Lidský mozek má rád vzorce a plány, k lepší paměti pomůže i půlhodinová procházka

20. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Udržitelné chování by mělo být jakýmsi dobrým mravem, myslí si ředitelka ekologického institutu

Host Dne na Moravě: Udržitelné chování by mělo být jakýmsi dobrým mravem, myslí si ředitelka ekologického institutu

20. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Systém třídění odpadů stojí na tom, jak se chová ten, kdo odpad vyprodukuje. Začít musí každý u sebe

Radioporadna: Systém třídění odpadů stojí na tom, jak se chová ten, kdo odpad vyprodukuje. Začít musí každý u sebe

20. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Ať ožijí galerie, ať ožijí ulice! Druhý ročník festivalu Prague Art Week už klepe na dveře

Mozaika: Ať ožijí galerie, ať ožijí ulice! Druhý ročník festivalu Prague Art Week už klepe na dveře

20. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Bourání: Příroda pracuje, člověk odpočívá. Zahrady podle krajinářské architektky Terezy Rapsové

Bourání: Příroda pracuje, člověk odpočívá. Zahrady podle krajinářské architektky Terezy Rapsové

20. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Mediace není o kompromisech. Všechny strany sporu z ní mají odcházet s pocitem vítězství

Dobré dopoledne: Mediace není o kompromisech. Všechny strany sporu z ní mají odcházet s pocitem vítězství

20. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Otevřená debata v naší společnosti chybí. Měli bychom se tím vážně zabývat, vyzývá teolog Petráček

Host Lucie Výborné: Otevřená debata v naší společnosti chybí. Měli bychom se tím vážně zabývat, vyzývá teolog Petráček

20. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: „Když překročíte o korunu, zaplatíte tisíce.“ Jaké limity budou platit pro takzvané dohodáře?

Život k nezaplacení: „Když překročíte o korunu, zaplatíte tisíce.“ Jaké limity budou platit pro takzvané dohodáře?

20. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Splněný sen! Jakub Chaloupský z Hradce Králové je juniorským mistrem světa v orientačním běhu

Host ve studiu: Splněný sen! Jakub Chaloupský z Hradce Králové je juniorským mistrem světa v orientačním běhu

20. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Šprtka jsem nebyla a samé jedničky jsem měla naposledy v první třídě, říká Dagmar Jandová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Šprtka jsem nebyla a samé jedničky jsem měla naposledy v první třídě, říká Dagmar Jandová

20. 9. 2023

23 min