Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Šprtka jsem nebyla a samé jedničky jsem měla naposledy v první třídě, říká Dagmar Jandová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Šprtka jsem nebyla a samé jedničky jsem měla naposledy v první třídě, říká Dagmar Jandová

20. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Zajíček: Pavlův projev v OSN byl kvitován. Kvalifikovali jsme se do první ligy

Ranní Plus: Zajíček: Pavlův projev v OSN byl kvitován. Kvalifikovali jsme se do první ligy

20. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Markéta Pekarová Adamová: Iluze už jsem v politice ztratila. Ale dokud mám ideály, tak v ní budu

Interview Plus: Markéta Pekarová Adamová: Iluze už jsem v politice ztratila. Ale dokud mám ideály, tak v ní budu

20. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Naordinujte si elixír mládí z bršlice. Je to nedoceněná bylina nabitá vitamíny

Radioporadna: Naordinujte si elixír mládí z bršlice. Je to nedoceněná bylina nabitá vitamíny

20. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Robota jim vymyslel Karel Čapek

S Arenbergerem nejen o medicíně: Robota jim vymyslel Karel Čapek

20. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jsem systematik a puntičkář. Kdo bude moderovat Události, zatím neřeším, říká ředitel ČT Souček

Osobnost Plus: Jsem systematik a puntičkář. Kdo bude moderovat Události, zatím neřeším, říká ředitel ČT Souček

20. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Noc literatury: Každoroční čtení ze zajímavých knih zajímavými lidmi na zajímavých místech

Vybrali jsme pro vás: Noc literatury: Každoroční čtení ze zajímavých knih zajímavými lidmi na zajímavých místech

20. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Probudit v člověku kreativitu a začít u dětí. To je cíl základních uměleckých škol, ví Eva Pešáková

Větrník - Host ve studiu: Probudit v člověku kreativitu a začít u dětí. To je cíl základních uměleckých škol, ví Eva Pešáková

20. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

Vizitka: Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

20. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Pro a proti: Volební favorit Smer. Mířilo by Slovensko s Ficem stále na Západ?

Pro a proti: Volební favorit Smer. Mířilo by Slovensko s Ficem stále na Západ?

20. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Ze zámku v Litomyšli je staveniště. Turisté ale proudí dál

Máme hosty: Ze zámku v Litomyšli je staveniště. Turisté ale proudí dál

20. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kristína Roháčková, filmová publicistka

Jak to vidí...: Kristína Roháčková, filmová publicistka

20. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Handrkování o miliardy do škol

Vinohradská 12: Handrkování o miliardy do škol

20. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Označení „soudobá vážná hudba“ zní strašně. Pro sebe tomu říkám písničky, popisuje skladatelka

Hovory: Označení „soudobá vážná hudba“ zní strašně. Pro sebe tomu říkám písničky, popisuje skladatelka

19. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: I divadelní kostýmy se recyklují. Peněz není nazbyt a šetří se, říká kostýmní výtvarník

Mozaika: I divadelní kostýmy se recyklují. Peněz není nazbyt a šetří se, říká kostýmní výtvarník

19. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Kompot: TV seznamka Take Me Out mohla být nástupkyní Rande. Proč to nedopadlo?

Kompot: TV seznamka Take Me Out mohla být nástupkyní Rande. Proč to nedopadlo?

19. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Multifunkční hala v Brně: Chceme hostit mistrovství. Je to celostátní investice, tvrdí radní

Dvacet minut Radiožurnálu: Multifunkční hala v Brně: Chceme hostit mistrovství. Je to celostátní investice, tvrdí radní

19. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Alex a host: Konečně jsem dostala normální roli. Už ze mě nebudou trčet chlupy, těší se Yvetta Blanarovičová

Alex a host: Konečně jsem dostala normální roli. Už ze mě nebudou trčet chlupy, těší se Yvetta Blanarovičová

19. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

19. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Současný důchodový systém je postavený tak, že je víc pracujících než důchodců. To se ale brzy změní

Radioporadna: Současný důchodový systém je postavený tak, že je víc pracujících než důchodců. To se ale brzy změní

19. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: První virtuální pitevní stůl u nás si nadělila SOŠ veterinární v Hradci Králové ke 100. narozeninám!

Host ve studiu: První virtuální pitevní stůl u nás si nadělila SOŠ veterinární v Hradci Králové ke 100. narozeninám!

19. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

19. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

19. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nejsme nic exotického. Snažím se vysvětlovat, že židovství je úplně normální, říká česká rabínka

Interview Plus: Nejsme nic exotického. Snažím se vysvětlovat, že židovství je úplně normální, říká česká rabínka

19. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete se trvale zbavit chloupků? Nečekejte. Na šediny je totiž i laser krátký

Radioporadna: Chcete se trvale zbavit chloupků? Nečekejte. Na šediny je totiž i laser krátký

19. 9. 2023

15 min