Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Odpolední interview: Varhanice a taky kostelnice, to je Marie Šimečková ze Starých Hamer

Odpolední interview: Varhanice a taky kostelnice, to je Marie Šimečková ze Starých Hamer

2. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Česku chybí dlouhodobé strategie, které by od sebe vlády přebíraly, upozorňuje prezident Petr Pavel

Dvacet minut Radiožurnálu: Česku chybí dlouhodobé strategie, které by od sebe vlády přebíraly, upozorňuje prezident Petr Pavel

2. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Antivirus: Kyberútoky na české univerzity nejsou neobvyklé. Motivací je výpalné, data i patenty

Antivirus: Kyberútoky na české univerzity nejsou neobvyklé. Motivací je výpalné, data i patenty

2. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Laskavost, smysl pro humor a skromnost. To jsou vlastnosti vítězů ankety Šarmantní osobnost roku

Host ve studiu: Laskavost, smysl pro humor a skromnost. To jsou vlastnosti vítězů ankety Šarmantní osobnost roku

2. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kriminalistka Jiřina Hofmanová: Kriminalistická práce mi přerovnala životní priority

Blízká setkání: Kriminalistka Jiřina Hofmanová: Kriminalistická práce mi přerovnala životní priority

2. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Alex a host: Fotograf Jakub Ludvík: Měl jsem sen fotit Eltona Johna, a to se mi podařilo

Alex a host: Fotograf Jakub Ludvík: Měl jsem sen fotit Eltona Johna, a to se mi podařilo

2. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Fico se chce zapsat do dějin. Tmelem koalice budou trestní stíhání, míní novinář Němeček

Interview Plus: Fico se chce zapsat do dějin. Tmelem koalice budou trestní stíhání, míní novinář Němeček

2. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Obchůdky na vesnicích. Ne všude se daří najít provozovatele snadno

Vybrali jsme pro vás: Obchůdky na vesnicích. Ne všude se daří najít provozovatele snadno

2. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ekonom Sedláček: Vláda špiona a vraha není schopna vyhrát nad armádou bývalého komika. To je paradox

Osobnost Plus: Ekonom Sedláček: Vláda špiona a vraha není schopna vyhrát nad armádou bývalého komika. To je paradox

2. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Radí a pomáhá obětem trestných činů. Setkání s Radkem Makovým

Host Českého rozhlasu Ostrava: Radí a pomáhá obětem trestných činů. Setkání s Radkem Makovým

2. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má embargo na dovoz ukrajinského obilí smysl?

Pro a proti: Má embargo na dovoz ukrajinského obilí smysl?

2. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Historik píše na základě důkazů, romanopisec podle možností. Dějiny a fikce podle Mary Chamberlain

Mozaika: Historik píše na základě důkazů, romanopisec podle možností. Dějiny a fikce podle Mary Chamberlain

2. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Pěruška: Chyba rozhodčích Liverpool určitě mrzí, ale Kloppa a hráče nejvíc pobouřily červené karty

S mikrofonem do Anglie: Pěruška: Chyba rozhodčích Liverpool určitě mrzí, ale Kloppa a hráče nejvíc pobouřily červené karty

2. 10. 2023

38 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Pravá houbařská sezóna nikdy nekončí, dočtete se v knize Láska je na houby Václava Lásky

Větrník - Host ve studiu: Pravá houbařská sezóna nikdy nekončí, dočtete se v knize Láska je na houby Václava Lásky

2. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér David Šiktanc: Ústecký Činoherák je požehnání, ale v zájmu instituce je, abych odešel

Vizitka: Režisér David Šiktanc: Ústecký Činoherák je požehnání, ale v zájmu instituce je, abych odešel

2. 10. 2023

41 min

Obrázek epizody Speciál: Co výsledek voleb vypovídá o současném Slovensku? Poslechněte si povolební Speciál

Speciál: Co výsledek voleb vypovídá o současném Slovensku? Poslechněte si povolební Speciál

2. 10. 2023

49 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Co výsledek voleb vypovídá o současném Slovensku? Poslechněte si povolební Speciál!

Speciál Radiožurnálu: Co výsledek voleb vypovídá o současném Slovensku? Poslechněte si povolební Speciál!

2. 10. 2023

49 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: I cesta je cílem, baví mě šílené jízdy, vypráví spisovatel Rudiš. Napsal Návod pro použití železnice

Host Lucie Výborné: I cesta je cílem, baví mě šílené jízdy, vypráví spisovatel Rudiš. Napsal Návod pro použití železnice

2. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody Mozaika: Dokážeme se napojit na společné vnímání? Radim Vizváry nahlíží na svět pohledem pierota

Mozaika: Dokážeme se napojit na společné vnímání? Radim Vizváry nahlíží na svět pohledem pierota

2. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách a také v galerii i ateliéru aneb Umění na kolejích se slovenským výtvarníkem Lukou Brase

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách a také v galerii i ateliéru aneb Umění na kolejích se slovenským výtvarníkem Lukou Brase

2. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Vítězství Fica? Chaos, nestabilita a vnitrokoaliční hádky pro něj byly darem z nebes

Jak to vidí...: Politolog Just: Vítězství Fica? Chaos, nestabilita a vnitrokoaliční hádky pro něj byly darem z nebes

2. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Může se Petr Pavel stát hlasem střední Evropy?

Bruselské chlebíčky: Může se Petr Pavel stát hlasem střední Evropy?

2. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Fico se vrátil. Kam kráčíš, Slovensko?

Vinohradská 12: Fico se vrátil. Kam kráčíš, Slovensko?

2. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Rodičovství je zrcadlo nastavené sobě samému, říká jáhen Miencil, který vychovává adoptované dítě

Hovory: Rodičovství je zrcadlo nastavené sobě samému, říká jáhen Miencil, který vychovává adoptované dítě

1. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Pochlap se: Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

Pochlap se: Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

1. 10. 2023

46 min