Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Může se Petr Pavel stát hlasem střední Evropy?

Bruselské chlebíčky: Může se Petr Pavel stát hlasem střední Evropy?

2. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Fico se vrátil. Kam kráčíš, Slovensko?

Vinohradská 12: Fico se vrátil. Kam kráčíš, Slovensko?

2. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Rodičovství je zrcadlo nastavené sobě samému, říká jáhen Miencil, který vychovává adoptované dítě

Hovory: Rodičovství je zrcadlo nastavené sobě samému, říká jáhen Miencil, který vychovává adoptované dítě

1. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Pochlap se: Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

Pochlap se: Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

1. 10. 2023

46 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Polycystické ledviny. Nový lék může pacienty vrátit do plnohodnotného života

Moci bez nemoci: Polycystické ledviny. Nový lék může pacienty vrátit do plnohodnotného života

1. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Hergot!: O světě Qurandu, severských mýtech a Tolkienovi s religionistou Janem Kozákem

Hergot!: O světě Qurandu, severských mýtech a Tolkienovi s religionistou Janem Kozákem

1. 10. 2023

49 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Kučerovi: Zelené trenýrky Vladimíra a odmítání Květy zažehlo lásku, která trvá přes 50 let

Zlatá láska: Manželé Kučerovi: Zelené trenýrky Vladimíra a odmítání Květy zažehlo lásku, která trvá přes 50 let

1. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kuchař Karel získal cenu za svou rumovou zmrzlinu s rozinkami

Klub Rádia Junior: Kuchař Karel získal cenu za svou rumovou zmrzlinu s rozinkami

1. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Nadužívání slova „epický“

O češtině od A do Z: Nadužívání slova „epický“

1. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Mazlíčka má v Česku až 4,5 milionů domácností. Která světová hvězda vlastní oslíka?

Totál talkshow: Mazlíčka má v Česku až 4,5 milionů domácností. Která světová hvězda vlastní oslíka?

1. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

Host Radiožurnálu: Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

Až na dřeň: Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

1. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

1. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Jihočeši: Jen jsem to halabala zkusil, byl z toho úspěch a profese na celý život, líčí ilustrátor Jindra Čapek

Jihočeši: Jen jsem to halabala zkusil, byl z toho úspěch a profese na celý život, líčí ilustrátor Jindra Čapek

30. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zooložka Helena Jahelková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zooložka Helena Jahelková v Klubu Rádia Junior

30. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Oč drsnější je ve svých básních, o to křehčí je její sochařská tvorba

Odpolední interview: Oč drsnější je ve svých básních, o to křehčí je její sochařská tvorba

30. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Anna Julie Slováčková: Videoklip s rodiči je doják. Nové album Osudová představuje moji duši na CD

Host Lenky Vahalové: Anna Julie Slováčková: Videoklip s rodiči je doják. Nové album Osudová představuje moji duši na CD

30. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Marie Tomsová. Přála si, aby ji měli lidé rádi. Zadařilo se, stala se oblíbenou hlasatelkou

Stříbrný vítr: Marie Tomsová. Přála si, aby ji měli lidé rádi. Zadařilo se, stala se oblíbenou hlasatelkou

30. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Založit v 65 letech kapelu je nádhera. Na počátku byl netradiční dárek od syna, vzpomíná Imran Zangi

Host Radiožurnálu: Založit v 65 letech kapelu je nádhera. Na počátku byl netradiční dárek od syna, vzpomíná Imran Zangi

30. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bazény před zimou odpusťte, použijte roztok, lahve nebo plováky

Hobby magazín: Bazény před zimou odpusťte, použijte roztok, lahve nebo plováky

30. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Hovory: Nemoc jsem měla do 30 na háku. Šla jsem proti vlastnímu tělu, svěřuje se novinářka Kalenská

Hovory: Nemoc jsem měla do 30 na háku. Šla jsem proti vlastnímu tělu, svěřuje se novinářka Kalenská

30. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Trenér FC Hradec Králové Kotal: Tlak fanoušků je důležitý a vytváří perfektní fotbalovou atmosféru

Host ve studiu: Trenér FC Hradec Králové Kotal: Tlak fanoušků je důležitý a vytváří perfektní fotbalovou atmosféru

29. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Nové způsoby posledního rozloučení. O Luční hřbitov i pohřební Ateliér je zájem, říká Martin Červený

K věci Štěpánky Duchkové: Nové způsoby posledního rozloučení. O Luční hřbitov i pohřební Ateliér je zájem, říká Martin Červený

29. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Dopolední host: Místo odstraňování slabin se radši zaměřte na své silné stránky a rozvíjejte je, radí psycholog

Dopolední host: Místo odstraňování slabin se radši zaměřte na své silné stránky a rozvíjejte je, radí psycholog

29. 9. 2023

34 min