Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: V roce 2023 pro mě bylo nejmemotivnější vítězství Seppa Kusse na Vueltě, hodnotí Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: V roce 2023 pro mě bylo nejmemotivnější vítězství Seppa Kusse na Vueltě, hodnotí Ježek

21. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Trávníček: Salto s ovečkou v pohádce Třetí princ jsem skočil opravdu sám

Alex a host: Pavel Trávníček: Salto s ovečkou v pohádce Třetí princ jsem skočil opravdu sám

21. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

Blízká setkání: Miroslav Hanuš: Konferování mám slabý. Ale ptali se z dechovky, jestli bych s nimi nejezdil kšefty

21. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rada vinaře: Při volbě vína se zaměřte na teritorium, odkud pochází. My jsme Češi, pijme naše vína!

Radioporadna: Rada vinaře: Při volbě vína se zaměřte na teritorium, odkud pochází. My jsme Češi, pijme naše vína!

21. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kde se bere včelí vosk? K čemu ho včely potřebují? Ptali jsme se včelaře Evžena Báchora

Radioporadna: Kde se bere včelí vosk? K čemu ho včely potřebují? Ptali jsme se včelaře Evžena Báchora

21. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Milostný film o lásce Maestro je poctou hudebnímu skladateli Leonardu Bernsteinovi, popisuje kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Milostný film o lásce Maestro je poctou hudebnímu skladateli Leonardu Bernsteinovi, popisuje kritik

21. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Mozaika: S Divadlem Archa se rozloučil Min Tanaka: Tanec je pro mě vyjádřením unikátního přítomného okamžiku

Mozaika: S Divadlem Archa se rozloučil Min Tanaka: Tanec je pro mě vyjádřením unikátního přítomného okamžiku

21. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Volá dnešní doba po Woody Allenovi? Americký komediální autor opět na scéně

Mozaika: Volá dnešní doba po Woody Allenovi? Americký komediální autor opět na scéně

21. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Rekonstrukce katedrály Notre-Dame postupuje, příští rok by měla být dokončena, potvrzuje zpravodaj

Host Lucie Výborné: Rekonstrukce katedrály Notre-Dame postupuje, příští rok by měla být dokončena, potvrzuje zpravodaj

21. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klára Vlasáková, spisovatelka

Osobnost Plus: Klára Vlasáková, spisovatelka

21. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kolář: Podle Kanceláře prověrku nepotřebuji. Za těchto okolností končím jako poradce na dohodu

Interview Plus: Kolář: Podle Kanceláře prověrku nepotřebuji. Za těchto okolností končím jako poradce na dohodu

21. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Přípravu na jaro začnu ve Slovanu. Soupeře se snažím vyprovokovat, ale emoce musím krotit, říká Červ

První dotek Zdeňka Folprechta: Přípravu na jaro začnu ve Slovanu. Soupeře se snažím vyprovokovat, ale emoce musím krotit, říká Červ

21. 12. 2023

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Praskání ohně v krbu, spousta světýlek, zapálené svíčky. Vánoční čas můžou pokazit nenadálé problémy

Hobby magazín: Praskání ohně v krbu, spousta světýlek, zapálené svíčky. Vánoční čas můžou pokazit nenadálé problémy

21. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Největší akce čtyřletky v České Třebové: Nová knihovna a úpravy v domově seniorů

Máme hosty: Největší akce čtyřletky v České Třebové: Nová knihovna a úpravy v domově seniorů

21. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Pro a proti: Právo veta v EU pomáhá populistům, říká Peksa. Zrušením přilijeme olej do ohně, varuje Vrecionová

Pro a proti: Právo veta v EU pomáhá populistům, říká Peksa. Zrušením přilijeme olej do ohně, varuje Vrecionová

21. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Rok vdovy. Bolestný a byrokratický. Často i kvůli zkostnatělým úřadům

Mozaika: Rok vdovy. Bolestný a byrokratický. Často i kvůli zkostnatělým úřadům

21. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Jak se nezbláznit z Vánoc

Vinohradská 12: Jak se nezbláznit z Vánoc

21. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody Hovory: Baví mě, že Open House dává lidem možnost ztotožnit se s místem, kde žijí, říká jeho ředitelka

Hovory: Baví mě, že Open House dává lidem možnost ztotožnit se s místem, kde žijí, říká jeho ředitelka

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chemie v kuchyni: Jablkem zrychlíte zrání banánů a minerálka roztančí rozinky

Klub Rádia Junior: Chemie v kuchyni: Jablkem zrychlíte zrání banánů a minerálka roztančí rozinky

20. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tomáš Valášek: Jsem rád, že Robert Fico v otázce Ukrajiny nekoná tak, jak slíbil. Podvedl ale voliče

Dvacet minut Radiožurnálu: Tomáš Valášek: Jsem rád, že Robert Fico v otázce Ukrajiny nekoná tak, jak slíbil. Podvedl ale voliče

20. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Čerstvá matka je na internetu lovná laň, kterou jdou ostatní matky sejmout, myslí si Lucie Zelinková

Houpačky: Čerstvá matka je na internetu lovná laň, kterou jdou ostatní matky sejmout, myslí si Lucie Zelinková

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Poradce hlavy státu pro zahraniční otázky, konzultant a bývalý diplomat Petr Kolář podle prezidentské kanceláře nepotřebuje přísnější prověrku od Národního bezpečnostního úřadu, o kterou sám požádal

Pro a proti: Poradce hlavy státu pro zahraniční otázky, konzultant a bývalý diplomat Petr Kolář podle prezidentské kanceláře nepotřebuje přísnější prověrku od Národního bezpečnostního úřadu, o kterou sám požádal

20. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Otevírá se obchvat Bludova na Šumpersku. V čem všem tato stavba nejen řidičům pomůže?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Otevírá se obchvat Bludova na Šumpersku. V čem všem tato stavba nejen řidičům pomůže?

20. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve středu: Hygienici nejsou jenom zlá kontrola, často provozovatelům restaurací i radí

Host ve středu: Hygienici nejsou jenom zlá kontrola, často provozovatelům restaurací i radí

20. 12. 2023

18 min

Obrázek epizody Bourání: Jaké světlo má být doma a jaké ve městě? Studio Visualove si umí posvítit na vše

Bourání: Jaké světlo má být doma a jaké ve městě? Studio Visualove si umí posvítit na vše

20. 12. 2023

40 min