Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Bourání: Jaké světlo má být doma a jaké ve městě? Studio Visualove si umí posvítit na vše

Bourání: Jaké světlo má být doma a jaké ve městě? Studio Visualove si umí posvítit na vše

20. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Proč jsem se nestal očním lékařem?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Proč jsem se nestal očním lékařem?

20. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Ostravské Vánoce. Jak se daří akci a jaké jsou plány do budoucna?

K věci ČRo Ostrava: Ostravské Vánoce. Jak se daří akci a jaké jsou plány do budoucna?

20. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

Blízká setkání: Herečka Ivana Chýlková byla při StarDance úplně klidná. „Já jsem si tam šla zatrsat“

20. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Lenka Novotná zavzpomínala na jevištní spolupráci i přátelství s Lubou Skořepovou

Na pohovce Jožky Kubáníka: Lenka Novotná zavzpomínala na jevištní spolupráci i přátelství s Lubou Skořepovou

20. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jako hráč byl univerzál, díky tomu dokáže rozhodčí Jiří Ondráček posoudit pocity útočníka i obránce

Dobré dopoledne: Jako hráč byl univerzál, díky tomu dokáže rozhodčí Jiří Ondráček posoudit pocity útočníka i obránce

20. 12. 2023

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Legendární Ironman vsadil v Hradci Králové na plavání v Labi v centru města. Unikátní věc ve světě

Host ve studiu: Legendární Ironman vsadil v Hradci Králové na plavání v Labi v centru města. Unikátní věc ve světě

20. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Máme neuvěřitelně hustou síť nemocnic a v jiných zemích se za lékaři chodí méně, upozorňuje Prymula

Interview Plus: Máme neuvěřitelně hustou síť nemocnic a v jiných zemích se za lékaři chodí méně, upozorňuje Prymula

20. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Napsat knihu o Žižkově se samo nabízelo už jenom tím názvem, říká Petr Čornej

Mozaika: Napsat knihu o Žižkově se samo nabízelo už jenom tím názvem, říká Petr Čornej

20. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Povoláním strážnice, ale jinak patří ke světové špičce v pole dance

Host Českého rozhlasu Ostrava: Povoláním strážnice, ale jinak patří ke světové špičce v pole dance

20. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Plyšová myška, škrabací sýr, hrkací balónek. Dárky, které neurazí žádnou kočku

Radioporadna: Plyšová myška, škrabací sýr, hrkací balónek. Dárky, které neurazí žádnou kočku

20. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Herce se do rolí snažím vemlouvat, říká režisér Tomáš Soldán. Proč se mu pod kůži zarylo Španělsko?

Větrník - Host ve studiu: Herce se do rolí snažím vemlouvat, říká režisér Tomáš Soldán. Proč se mu pod kůži zarylo Španělsko?

20. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Poradce Kolář je bez prověrky. Je stejným rizikem jako Nejedlý?

Pro a proti: Poradce Kolář je bez prověrky. Je stejným rizikem jako Nejedlý?

20. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Napište do minulosti. Lidé pošlou z Pardubic vánoční pozdravy hrdinům

Máme hosty: Napište do minulosti. Lidé pošlou z Pardubic vánoční pozdravy hrdinům

20. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Text vytvořený umělou inteligencí za chvíli už nepoznáme. Autenticita bude důležitá

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Text vytvořený umělou inteligencí za chvíli už nepoznáme. Autenticita bude důležitá

20. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Dámská jízda: Předvánoční povídání se zpěvačkou Naďou Válovou

Dámská jízda: Předvánoční povídání se zpěvačkou Naďou Válovou

20. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Laskavý a poetický snímek Wonka – v hlavních rolích Timothée Chalamet a čokoláda

Mozaika: Laskavý a poetický snímek Wonka – v hlavních rolích Timothée Chalamet a čokoláda

20. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zakázané knihy. Ameriku stihla cenzura

Vinohradská 12: Zakázané knihy. Ameriku stihla cenzura

20. 12. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: S každou výstavou se snažím otevřít jiné téma. Teď jsem v tvorbě víc u sebe, říká umělec Brousil

Hovory: S každou výstavou se snažím otevřít jiné téma. Teď jsem v tvorbě víc u sebe, říká umělec Brousil

19. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Staří Češi zdobili na Vánoce chvojku. V rodině Stehlíků na statku u Volar se drží dodnes

Podhoubí: Staří Češi zdobili na Vánoce chvojku. V rodině Stehlíků na statku u Volar se drží dodnes

19. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Hladík: Zájem o program Oprav dům po babičce je překvapivý. Posílí ho ještě výhodné půjčky

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr Hladík: Zájem o program Oprav dům po babičce je překvapivý. Posílí ho ještě výhodné půjčky

19. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co udělá zvířatům v lese přes zimu radost? Jablka, mrkev, oves. Ale NE banány, pomeranče ani pšenice

Radioporadna: Co udělá zvířatům v lese přes zimu radost? Jablka, mrkev, oves. Ale NE banány, pomeranče ani pšenice

19. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Pot: Slastná bolest. Japonské Shibari jako zážitek i umělecká forma

Pot: Slastná bolest. Japonské Shibari jako zážitek i umělecká forma

19. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

Blízká setkání: Výherkyně StarDance herečka Darija Pavlovičová: Účinkování v soutěži mi dalo do hlavy klid a řád

19. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Balanc: Oblíbené dítě rodičů. Je možné mít rád své děti stejnou měrou?

Balanc: Oblíbené dítě rodičů. Je možné mít rád své děti stejnou měrou?

19. 12. 2023

27 min