Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak ochránit podlahu pod kamny? Zvolte správnou podložku a dodržujte bezpečné vzdálenosti

Hobby magazín: Jak ochránit podlahu pod kamny? Zvolte správnou podložku a dodržujte bezpečné vzdálenosti

18. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Psát pro rozhlas je jako mít cukrovku a jít do cukrárny, směje se Jarchovský. Napsal hru Olmerka

Host Lucie Výborné: Psát pro rozhlas je jako mít cukrovku a jít do cukrárny, směje se Jarchovský. Napsal hru Olmerka

18. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pomůže novela zákona zachovat nejkvalitnější půdu?

Pro a proti: Pomůže novela zákona zachovat nejkvalitnější půdu?

18. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Až Putin vyhraje volby, může přijít nová velká vlna mobilizace, říká rusista Příhoda

Osobnost Plus: Až Putin vyhraje volby, může přijít nová velká vlna mobilizace, říká rusista Příhoda

18. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Pavel příjemně překvapil. Podpořil Izrael, promluvil ale i o utrpení Palestinců

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Pavel příjemně překvapil. Podpořil Izrael, promluvil ale i o utrpení Palestinců

18. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Strakonice: Hledání hokejových talentů na ledě, kde začínali Roman Turek nebo Alexander Salák

Seriál Radiožurnálu Sport: Strakonice: Hledání hokejových talentů na ledě, kde začínali Roman Turek nebo Alexander Salák

18. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kontejnery pod zemí a door to door systém. Tak řeší odpady v Hlinsku

Máme hosty: Kontejnery pod zemí a door to door systém. Tak řeší odpady v Hlinsku

18. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Útoky v Rudém moři. Doutná další problém?

Vinohradská 12: Útoky v Rudém moři. Doutná další problém?

18. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: Mám krásný život, stále jsem něco objevovala a objevuji, říká historička umění Žantovská Murray

Hovory: Mám krásný život, stále jsem něco objevovala a objevuji, říká historička umění Žantovská Murray

17. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Člověk musí umět nejen dobře skákat, říká mistryně světa v krasobruslení Kovaříková

Klub Rádia Junior: Člověk musí umět nejen dobře skákat, říká mistryně světa v krasobruslení Kovaříková

17. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda SPD: Korespondenční volba je nebezpečí pro českou demokracii. Hrozí manipulace s hlasy

Dvacet minut Radiožurnálu: Místopředseda SPD: Korespondenční volba je nebezpečí pro českou demokracii. Hrozí manipulace s hlasy

17. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Maminka mi říkala, že jsem pokažená a rozbitá, vzpomíná Zdeňka Šíp Staňková

Houpačky: Maminka mi říkala, že jsem pokažená a rozbitá, vzpomíná Zdeňka Šíp Staňková

17. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Bourání: Šokovalo mě to. Architekt Hlavního nádraží o jeho plánované přestavbě

Bourání: Šokovalo mě to. Architekt Hlavního nádraží o jeho plánované přestavbě

17. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Život pěstounských rodin? Většinou normální, jen s pravidelnými návštěvami sociální pracovnice

Přímá řeč: Život pěstounských rodin? Většinou normální, jen s pravidelnými návštěvami sociální pracovnice

17. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: OBRAZEM: Mince pro 57. Jizerskou 50 z České mincovny v Jablonci nad Nisou jsou hotové

Vybrali jsme pro vás: OBRAZEM: Mince pro 57. Jizerskou 50 z České mincovny v Jablonci nad Nisou jsou hotové

17. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Ptačí chřipka opět ohrožuje velké i malého chovatele ptactva. Jaká jsou preventivní opatření?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Ptačí chřipka opět ohrožuje velké i malého chovatele ptactva. Jaká jsou preventivní opatření?

17. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ekonom Jan Čapek: Makroekonomický výhled pro českou ekonomiku? Troufám si být optimista

Host Dne na Moravě: Ekonom Jan Čapek: Makroekonomický výhled pro českou ekonomiku? Troufám si být optimista

17. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Evropský saňový pes je zrozen k tomu, aby táhnul. Je to psí Forrest Gump, říká atlet Drážďanský

Alex a host: Evropský saňový pes je zrozen k tomu, aby táhnul. Je to psí Forrest Gump, říká atlet Drážďanský

17. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Architekt Michal Rosa starostou Trutnova: Do politiky jsem šel, abych zvětšil svůj přínos pro lidi

Host ve studiu: Architekt Michal Rosa starostou Trutnova: Do politiky jsem šel, abych zvětšil svůj přínos pro lidi

17. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

17. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

17. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Lit: Literatura je odstřižená od reality. Utlačované zaháníme zpátky do kouta, říká spisovatel Torčík

Lit: Literatura je odstřižená od reality. Utlačované zaháníme zpátky do kouta, říká spisovatel Torčík

17. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Patejdl neměl vůbec žádný e-marketing. Za týden jsem mu udělal web i sítě, vzpomíná jeho manažer

Na pohovce Jožky Kubáníka: Patejdl neměl vůbec žádný e-marketing. Za týden jsem mu udělal web i sítě, vzpomíná jeho manažer

17. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

17. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Expert: Katarský plyn pro Česko není bezprostředně důležitý. Dlouhodobý kontrakt má i svá rizika

Ranní Plus: Expert: Katarský plyn pro Česko není bezprostředně důležitý. Dlouhodobý kontrakt má i svá rizika

17. 1. 2024

7 min