Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ekonom Jan Čapek: Makroekonomický výhled pro českou ekonomiku? Troufám si být optimista

Host Dne na Moravě: Ekonom Jan Čapek: Makroekonomický výhled pro českou ekonomiku? Troufám si být optimista

17. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Evropský saňový pes je zrozen k tomu, aby táhnul. Je to psí Forrest Gump, říká atlet Drážďanský

Alex a host: Evropský saňový pes je zrozen k tomu, aby táhnul. Je to psí Forrest Gump, říká atlet Drážďanský

17. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Architekt Michal Rosa starostou Trutnova: Do politiky jsem šel, abych zvětšil svůj přínos pro lidi

Host ve studiu: Architekt Michal Rosa starostou Trutnova: Do politiky jsem šel, abych zvětšil svůj přínos pro lidi

17. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

17. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

Blízká setkání: Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

17. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Lit: Literatura je odstřižená od reality. Utlačované zaháníme zpátky do kouta, říká spisovatel Torčík

Lit: Literatura je odstřižená od reality. Utlačované zaháníme zpátky do kouta, říká spisovatel Torčík

17. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Patejdl neměl vůbec žádný e-marketing. Za týden jsem mu udělal web i sítě, vzpomíná jeho manažer

Na pohovce Jožky Kubáníka: Patejdl neměl vůbec žádný e-marketing. Za týden jsem mu udělal web i sítě, vzpomíná jeho manažer

17. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

17. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Expert: Katarský plyn pro Česko není bezprostředně důležitý. Dlouhodobý kontrakt má i svá rizika

Ranní Plus: Expert: Katarský plyn pro Česko není bezprostředně důležitý. Dlouhodobý kontrakt má i svá rizika

17. 1. 2024

7 min

Obrázek epizody Interview Plus: Klvaňa: Biden je jediný demokrat, který může prohrát s Trumpem. A platí to i naopak

Interview Plus: Klvaňa: Biden je jediný demokrat, který může prohrát s Trumpem. A platí to i naopak

17. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Vyšetří štítnou žlázu i prostatu

S Arenbergerem nejen o medicíně: Vyšetří štítnou žlázu i prostatu

17. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zamrazilová: Úrokové sazby u hypoték začnou klesat. Ale ty dvouprocentní se už nikdy nevrátí

Osobnost Plus: Zamrazilová: Úrokové sazby u hypoték začnou klesat. Ale ty dvouprocentní se už nikdy nevrátí

17. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prevence je největším problémem českého zdravotnictví, upozorňuje sociolog Prokop

Život k nezaplacení: Prevence je největším problémem českého zdravotnictví, upozorňuje sociolog Prokop

17. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mladá řezbářka láká seniory do pardubické Sféry. Předává jim základy truhlařiny

Radioporadna: Mladá řezbářka láká seniory do pardubické Sféry. Předává jim základy truhlařiny

17. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

17. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Pro a proti: Střelba na filozofické fakultě a média

Pro a proti: Střelba na filozofické fakultě a média

17. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Zdraví, mír, cestování. Grafická soutěž v Přelouči zmapovala dětská přání

Máme hosty: Zdraví, mír, cestování. Grafická soutěž v Přelouči zmapovala dětská přání

17. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gerontoložka: Systém zdravotně-sociálních služeb je třeba budovat odspodu, podle potřeb pacientů

Jak to vidí...: Gerontoložka: Systém zdravotně-sociálních služeb je třeba budovat odspodu, podle potřeb pacientů

17. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Klukům radíme, že párek v rohlíku není úplně jídlo šampionů, říká kouč mladých hokejistů na Spartě

Seriál Radiožurnálu Sport: Klukům radíme, že párek v rohlíku není úplně jídlo šampionů, říká kouč mladých hokejistů na Spartě

17. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Hon na bin Ládina (díl III.): „Máme ho“

Vinohradská 12: Hon na bin Ládina (díl III.): „Máme ho“

17. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Hovory: Expertka: Nelezte na sochy. Před rekonstrukcí jsem byla uvnitř Husova sousoší a polilo mě horko

Hovory: Expertka: Nelezte na sochy. Před rekonstrukcí jsem byla uvnitř Husova sousoší a polilo mě horko

16. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Annie Ernaux poprvé na české scéně. Divadlo MeetFactory zpřítomní v Obyčejné ženě vzpomínku na matku

Mozaika: Annie Ernaux poprvé na české scéně. Divadlo MeetFactory zpřítomní v Obyčejné ženě vzpomínku na matku

16. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Dopolední host: Při sportu zvaném „gólbal“ musejí být fanoušci potichu, popisuje předseda paralympijského výboru

Dopolední host: Při sportu zvaném „gólbal“ musejí být fanoušci potichu, popisuje předseda paralympijského výboru

16. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Podhoubí: Štěstí nám nepřinese, když se obklopíme věcmi. O ekologické a spirituální krizi s knězem Orko Váchou

Podhoubí: Štěstí nám nepřinese, když se obklopíme věcmi. O ekologické a spirituální krizi s knězem Orko Váchou

16. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Poslanec Heller k debatě o sjezdu KDU-ČSL: Kauza s večírkem byla poslední kapka. Potřebujeme restart

Dvacet minut Radiožurnálu: Poslanec Heller k debatě o sjezdu KDU-ČSL: Kauza s večírkem byla poslední kapka. Potřebujeme restart

16. 1. 2024

24 min