Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hergot!: V Praze jste jako katolík tak trochu exot, říká rytíř a známý novinář Luboš Palata

Hergot!: V Praze jste jako katolík tak trochu exot, říká rytíř a známý novinář Luboš Palata

4. 2. 2024

49 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Bez dobrých lékařů to nejde, vše ostatní si můžete koupit, říká ředitel hradecké nemocnice

Zálety Aleny Zárybnické: Bez dobrých lékařů to nejde, vše ostatní si můžete koupit, říká ředitel hradecké nemocnice

4. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jaká traumata si dítě přináší do pěstounské rodiny, vysvětlí Barbora Křižanová z Nadace J&T

Jak to vidí...: Jaká traumata si dítě přináší do pěstounské rodiny, vysvětlí Barbora Křižanová z Nadace J&T

4. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Alžběta Poláková Šmídová z organizace Dočasky DeDe v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Alžběta Poláková Šmídová z organizace Dočasky DeDe v Klubu Rádia Junior

3. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Šarm: Chuť na sladké nepřináší úplně „sladký“ život. Sladkosti bychom měli v našem jídelníčku omezovat

Šarm: Chuť na sladké nepřináší úplně „sladký“ život. Sladkosti bychom měli v našem jídelníčku omezovat

3. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody Jihočeši: Jihočech zachránil sarkézštinu, teď ho zajímá jihošumavština. Také pomohl oživit granátnickou gardu

Jihočeši: Jihočech zachránil sarkézštinu, teď ho zajímá jihošumavština. Také pomohl oživit granátnickou gardu

3. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Práce snů či životní dobrodružství? Pokrývač z Vrbna opravoval střechu v Antarktidě

Odpolední interview: Práce snů či životní dobrodružství? Pokrývač z Vrbna opravoval střechu v Antarktidě

3. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Elizabeth Kopecká: Song Summer Boyfriend byla satira a nikdo to nepochopil. Lidi mě s tím ztotožnili

Host Lenky Vahalové: Elizabeth Kopecká: Song Summer Boyfriend byla satira a nikdo to nepochopil. Lidi mě s tím ztotožnili

3. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: V době umělé inteligence reportážní fotografii svítá naděje, říká vítěz soutěže Czech Press Photo

Host Radiožurnálu: V době umělé inteligence reportážní fotografii svítá naděje, říká vítěz soutěže Czech Press Photo

3. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ze zimního řezu dřevin raději udělejte jarní, nespěchejte s ním

Hobby magazín: Ze zimního řezu dřevin raději udělejte jarní, nespěchejte s ním

3. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

Stříbrný vítr: Zavzpomínejte s námi na režiséra Václava Vorlíčka, tvůrce půvabných pohádek i bláznivých komedií

3. 2. 2024

37 min

Obrázek epizody Hovory: Vydělávat na produktech, které mi nedávají smysl, by mi nepřinášelo radost, říká podnikatel Rozhoň

Hovory: Vydělávat na produktech, které mi nedávají smysl, by mi nepřinášelo radost, říká podnikatel Rozhoň

2. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zuzana Somošová a Vojta Muller v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zuzana Somošová a Vojta Muller v Klubu Rádia Junior

2. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O vyhlášce usnadňující odstřel vlků s ředitelkou odboru AOPK Jindřiškou Jelínkovou

O čem se mluví pod Ještědem: O vyhlášce usnadňující odstřel vlků s ředitelkou odboru AOPK Jindřiškou Jelínkovou

2. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Zhruba polovina lidí, kteří drží Suchej únor, s pitím dlouhodobě zvolní, uvádí organizátor kampaně

K věci Štěpánky Duchkové: Zhruba polovina lidí, kteří drží Suchej únor, s pitím dlouhodobě zvolní, uvádí organizátor kampaně

2. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: U online přihlášek na SŠ na čase podání nezáleží. Všechny mají stejnou prioritu, uklidňuje expert

Dvacet minut Radiožurnálu: U online přihlášek na SŠ na čase podání nezáleží. Všechny mají stejnou prioritu, uklidňuje expert

2. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Unijní lídři už se nenechali od Orbána vydírat. Prohrál bitvu, ale už se chystá na další, míní Daněk

Interview Plus: Unijní lídři už se nenechali od Orbána vydírat. Prohrál bitvu, ale už se chystá na další, míní Daněk

2. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kolem Vidlákblogu se vytvořila komunita chovatelů a přátel, pochvaluje si jeho autorka Nela Kyselová

Dobré dopoledne: Kolem Vidlákblogu se vytvořila komunita chovatelů a přátel, pochvaluje si jeho autorka Nela Kyselová

2. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Letiště v Hradci Králové chystá výstavbu multifunkční haly a pyšní se zkušebnou leteckých motorů

Host ve studiu: Letiště v Hradci Králové chystá výstavbu multifunkční haly a pyšní se zkušebnou leteckých motorů

2. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak policisté poznají, že za volantem sedíte právě vy, i když u sebe žádné doklady nemáte

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak policisté poznají, že za volantem sedíte právě vy, i když u sebe žádné doklady nemáte

2. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Před umělými sladidly varují už i diabetologové, vzkazuje cukrovkářům Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Před umělými sladidly varují už i diabetologové, vzkazuje cukrovkářům Kateřina Cajthamlová

2. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jiřího Peteru z hradecké fakultní nemocnice zařadil časopis Forbes mezi 50 nejlepších lékařů Česka

Radioporadna: Jiřího Peteru z hradecké fakultní nemocnice zařadil časopis Forbes mezi 50 nejlepších lékařů Česka

2. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Počet elektromobilů na českých silnicích přibývá. Ve prospěch jim bude hrát technologický vývoj

Host Dne na Moravě: Počet elektromobilů na českých silnicích přibývá. Ve prospěch jim bude hrát technologický vývoj

2. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pohyb mi dává optimismus a elán. Nepřemýšlím o tom, jestli mě něco bolí, říká 77letá krasobruslařka

Host Lucie Výborné: Pohyb mi dává optimismus a elán. Nepřemýšlím o tom, jestli mě něco bolí, říká 77letá krasobruslařka

2. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

2. 2. 2024

29 min