Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

Blízká setkání: Herečka Vlasta Peterková načetla knihu vzpomínek Hany Zagorové. „Bylo to pro mě psychicky náročné“

2. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Alkohol je nejkomplikovanější a nejtvrdší droga. Suchý únor by měl zkusit každý, radí adiktolog

Osobnost Plus: Alkohol je nejkomplikovanější a nejtvrdší droga. Suchý únor by měl zkusit každý, radí adiktolog

2. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Propojování ekologických témat dává výzkumu mladého přírodovědce Petra Pyszka unikátní přesah

Host Českého rozhlasu Ostrava: Propojování ekologických témat dává výzkumu mladého přírodovědce Petra Pyszka unikátní přesah

2. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Nikdy tam nebyl žádný kompromis, ani zaprodávání se rutině, říká o Masopustu jeho umělecký šéf

Mozaika: Nikdy tam nebyl žádný kompromis, ani zaprodávání se rutině, říká o Masopustu jeho umělecký šéf

2. 2. 2024

13 min

Obrázek epizody Vizitka: Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

Vizitka: Důležité je, aby výstavy aktivovaly nejmladší generaci. I děti se zajímají o klima, říká Jiří Fajt

2. 2. 2024

48 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Měl jsem vlastní představu, jak dělat moderní rap, vzpomíná Jonáš Červinka alias Lipo

Klub Rádia Junior: Měl jsem vlastní představu, jak dělat moderní rap, vzpomíná Jonáš Červinka alias Lipo

2. 2. 2024

35 min

Obrázek epizody Pro a proti: Polévka na Moně Lise

Pro a proti: Polévka na Moně Lise

2. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nechte to na klisnách. Ředitel hřebčína odráží dotazy na první hříbě

Máme hosty: Nechte to na klisnách. Ředitel hřebčína odráží dotazy na první hříbě

2. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: V Pásmu Gazy trpí muslimové i křesťané. Hamás hraje vabank. Rukojmích jsou statisíce

Jak to vidí...: Biskup Malý: V Pásmu Gazy trpí muslimové i křesťané. Hamás hraje vabank. Rukojmích jsou statisíce

2. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?

2. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Na Východ!: Generál Zalužnyj. Muž, který změnil ukrajinskou armádu

Na Východ!: Generál Zalužnyj. Muž, který změnil ukrajinskou armádu

2. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Co mohou dát světu outsideři hudby? Divadlo Na zábradlí hledá odpovědi Uvnitř banánu

Mozaika: Co mohou dát světu outsideři hudby? Divadlo Na zábradlí hledá odpovědi Uvnitř banánu

2. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Padouch nebo hrdina? Předobraz Smetanova Dalibora našel režisér Pountney v bojovníkovi IRA

Mozaika: Padouch nebo hrdina? Předobraz Smetanova Dalibora našel režisér Pountney v bojovníkovi IRA

2. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Reforms or death. The EU single market must change or it will be dead

Bruselské chlebíčky: Reforms or death. The EU single market must change or it will be dead

2. 2. 2024

16 min

Obrázek epizody Mozaika: Zazpívat se dá všechno. Mezi básní a písňovým textem jsou ale rozdíly, říká Jiří Dědeček

Mozaika: Zazpívat se dá všechno. Mezi básní a písňovým textem jsou ale rozdíly, říká Jiří Dědeček

2. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Mise nosorožec. Záchranná akce století

Vinohradská 12: Mise nosorožec. Záchranná akce století

2. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Hovory: Pracovat s tématem holocaustu je opravdu těžké, přiznává režisérka Pomoriški

Hovory: Pracovat s tématem holocaustu je opravdu těžké, přiznává režisérka Pomoriški

1. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: I v národním obrození je vidět smysl Čechů pro humor, říká režisérka série Dcera národa Groșan

Mozaika: I v národním obrození je vidět smysl Čechů pro humor, říká režisérka série Dcera národa Groșan

1. 2. 2024

7 min

Obrázek epizody Dopolední host: „Šílená věc a média mlčí! Pošli to dál!“ Typická poplašná zpráva je vyhrocená, popisuje žurnalista

Dopolední host: „Šílená věc a média mlčí! Pošli to dál!“ Typická poplašná zpráva je vyhrocená, popisuje žurnalista

1. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Debata o euru je začarovaný kruh. Politici raději udržují euroskeptickou rétoriku, říká ekonom

Dvacet minut Radiožurnálu: Debata o euru je začarovaný kruh. Politici raději udržují euroskeptickou rétoriku, říká ekonom

1. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: V Kopřivnici se starají o rozsáhlou sbírku motorek po sochaři Rybičkovi

Odpolední interview: V Kopřivnici se starají o rozsáhlou sbírku motorek po sochaři Rybičkovi

1. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Štengrování a hecování mezi sportovci na sociálních sítích nás baví, chválí si Ježek a Janů

Kilometry Jiřího Ježka: Štengrování a hecování mezi sportovci na sociálních sítích nás baví, chválí si Ježek a Janů

1. 2. 2024

46 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Nechtěla jsem, aby bylo nové album temné, musela jsem hodně věcí vyhodit, říká Bára Poláková

Klub Rádia Junior: Nechtěla jsem, aby bylo nové album temné, musela jsem hodně věcí vyhodit, říká Bára Poláková

1. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Vlna: Jára Cimrman z Wishe. Archeoložka Sara Polak popularizuje vědu a vrhá se do mnoha oborů

Vlna: Jára Cimrman z Wishe. Archeoložka Sara Polak popularizuje vědu a vrhá se do mnoha oborů

1. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mára vaří! Díky úspěchu v soutěži MasterChef se Marek Ciler dostal „z placu“ do své vysněné kuchyně

Host ve studiu: Mára vaří! Díky úspěchu v soutěži MasterChef se Marek Ciler dostal „z placu“ do své vysněné kuchyně

1. 2. 2024

10 min