Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Máme hosty: Ve Svitavách obnovili dětské zastupitelstvo. Vadí mu oslovení Vážení spoluobčané

Máme hosty: Ve Svitavách obnovili dětské zastupitelstvo. Vadí mu oslovení Vážení spoluobčané

4. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Bubliny ve vesmíru by mohly regulovat sluneční svit a zmírnit globální oteplování, navrhují vědci

Magazín Experiment: Bubliny ve vesmíru by mohly regulovat sluneční svit a zmírnit globální oteplování, navrhují vědci

4. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kompostování je metoda, kterou naši předkové běžně používali už před staletími

Hobby magazín: Kompostování je metoda, kterou naši předkové běžně používali už před staletími

4. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ruská tajná služba a akustické zbraně

Vinohradská 12: Ruská tajná služba a akustické zbraně

4. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Hovory: V Česku má hodně lidí „papír“, že umí první pomoc. V krizi by to ale nedali, říká lektor kurzů

Hovory: V Česku má hodně lidí „papír“, že umí první pomoc. V krizi by to ale nedali, říká lektor kurzů

4. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Výroba džín spotřebuje 8 000 litrů vody. Chceme, aby lidé o vodě přemýšleli, říkají H2Ospodáři

Klub Rádia Junior: Výroba džín spotřebuje 8 000 litrů vody. Chceme, aby lidé o vodě přemýšleli, říkají H2Ospodáři

3. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Věra Jourová: Rusko je mistrem dezinformací. Eurovolby se rozhodně bude snažit ovlivnit

Dvacet minut Radiožurnálu: Věra Jourová: Rusko je mistrem dezinformací. Eurovolby se rozhodně bude snažit ovlivnit

3. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Trvalo šest let, než jsem dokázala přijmout, že nebudu máma. Že mám cenu i bez dítěte

Houpačky: Trvalo šest let, než jsem dokázala přijmout, že nebudu máma. Že mám cenu i bez dítěte

3. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Vystudoval medicínu, aby léčil zdravotní systém

S Arenbergerem nejen o medicíně: Vystudoval medicínu, aby léčil zdravotní systém

3. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Je co slavit a je za co děkovat, říká o spolupráci České filharmonie a sboru Čhavorenge Ida Kelarová

Mozaika: Je co slavit a je za co děkovat, říká o spolupráci České filharmonie a sboru Čhavorenge Ida Kelarová

3. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Host ve středu: Nekřičím, ale uklidňuji, říká o své roli trenér úspěšných jihlavských atletů

Host ve středu: Nekřičím, ale uklidňuji, říká o své roli trenér úspěšných jihlavských atletů

3. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Feminismus je u nás bohužel stále považován takřka za sprosté slovo, říká socioložka Nina Fárová

Radioporadna: Feminismus je u nás bohužel stále považován takřka za sprosté slovo, říká socioložka Nina Fárová

3. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Zaměstnancům na daních bereme hodně peněz, to motivuje k šedé ekonomice, varuje sociolog

Život k nezaplacení: Zaměstnancům na daních bereme hodně peněz, to motivuje k šedé ekonomice, varuje sociolog

3. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Lit: Nebinární řeč, gay slang a bernský dialekt. Kniha krve je překladatelský oříšek

Lit: Nebinární řeč, gay slang a bernský dialekt. Kniha krve je překladatelský oříšek

3. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Hraní na ulici je drsné, člověk zjistí, jak na tom je, říká zpěvačka Kaczi

Alex a host: Hraní na ulici je drsné, člověk zjistí, jak na tom je, říká zpěvačka Kaczi

3. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

Na pohovce Jožky Kubáníka: Jan Cina: Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným

3. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Slejšková: Školství je jako orloj, jedno kolečko ho může zablokovat. Změna musí být rychlá a celková

Interview Plus: Slejšková: Školství je jako orloj, jedno kolečko ho může zablokovat. Změna musí být rychlá a celková

3. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

Radioporadna: Za zvýšený výskyt černého kašle můžou i roušky v době covidu

3. 4. 2024

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

Blízká setkání: Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“

3. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Podhoubí: Klimarádi: Někdy je třeba překročit zákon, aktivismus posunul debatu o hnědém uhlí

Podhoubí: Klimarádi: Někdy je třeba překročit zákon, aktivismus posunul debatu o hnědém uhlí

3. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vkládáme teď peníze do porostů, které budou nést lidem užitek za desítky let, říká ředitel Lesů ČR

Host ve studiu: Vkládáme teď peníze do porostů, které budou nést lidem užitek za desítky let, říká ředitel Lesů ČR

3. 4. 2024

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

Vizitka: Violoncellistka Zuzana Dostálová: Kontrast všedních dnů na turné a krásy koncertů byl záměr

3. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Pro a proti: Náhradní mateřství a regulace. Do jaké míry je nutná?

Pro a proti: Náhradní mateřství a regulace. Do jaké míry je nutná?

3. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jeden svět znovu v Pardubicích. Kromě dokumentů poprvé i s hranými filmy

Máme hosty: Jeden svět znovu v Pardubicích. Kromě dokumentů poprvé i s hranými filmy

3. 4. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik k slovenským volbám: Historie v kampani hraje emoční roli. Manipuluje se s ní a zneužívá se

Jak to vidí...: Historik k slovenským volbám: Historie v kampani hraje emoční roli. Manipuluje se s ní a zneužívá se

3. 4. 2024

24 min