Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Pochlap se: Mladá generace mě naučila sdílet emoce, pro dnešní pop je láska forma útlaku, říká Karel Veselý

Pochlap se: Mladá generace mě naučila sdílet emoce, pro dnešní pop je láska forma útlaku, říká Karel Veselý

30. 6. 2024

54 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Profesor Andrej Sukop, jedna z nejvýraznějších osobností rekonstrukční plastické chirurgie

Moci bez nemoci: Profesor Andrej Sukop, jedna z nejvýraznějších osobností rekonstrukční plastické chirurgie

30. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sbormistr chlapeckého pěveckého sboru Bonifantes Jan Míšek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Sbormistr chlapeckého pěveckého sboru Bonifantes Jan Míšek v Klubu Rádia Junior

30. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

30. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Voráček: Když jsem cestou z baru potkal Jágra, jak jde běhat, říkal jsem si, kde dělám chybu

Host Radiožurnálu: Voráček: Když jsem cestou z baru potkal Jágra, jak jde běhat, říkal jsem si, kde dělám chybu

30. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

30. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Od chemie k rozhlasu. Profesní a životní cesta ředitele Českého rozhlasu Liberec Milana Knotka

Setkání u mikrofonu: Od chemie k rozhlasu. Profesní a životní cesta ředitele Českého rozhlasu Liberec Milana Knotka

30. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Jak najít nové přátele v pozdějším věku? Musíme mít odvahu sdílet. I pár minut je důležitých

Leonardo Plus: Vojtko: Jak najít nové přátele v pozdějším věku? Musíme mít odvahu sdílet. I pár minut je důležitých

30. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Letní Zálety Aleny Zárybnické jsou tady

Zálety Aleny Zárybnické: Letní Zálety Aleny Zárybnické jsou tady

30. 6. 2024

24 sec

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak dnes mladí lidé uvažují o penězích? Odpoví učitel Martin Svoboda, vítěz Ceny guvernéra ČNB

Jak to vidí...: Jak dnes mladí lidé uvažují o penězích? Odpoví učitel Martin Svoboda, vítěz Ceny guvernéra ČNB

30. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Vertikála: Životní prostředí se velmi silně promítá i do pojetí různých božských bytostí, tvrdí religionistka

Vertikála: Životní prostředí se velmi silně promítá i do pojetí různých božských bytostí, tvrdí religionistka

30. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály

Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály

30. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Milovník ptactva a přírody Prokop Pithart v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Milovník ptactva a přírody Prokop Pithart v Klubu Rádia Junior

29. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Výhra pro dědečka, královna Wimbledonu a podpora rodiny. Jaký je Olympijský rok Markéty Vondroušové?

Seriál Radiožurnálu Sport: Výhra pro dědečka, královna Wimbledonu a podpora rodiny. Jaký je Olympijský rok Markéty Vondroušové?

29. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Ramba: Z alkoholu máme legraci až moc. Závislost u žen narostla, říká režisér Zápisníku alkoholičky

Host Radiožurnálu: Ramba: Z alkoholu máme legraci až moc. Závislost u žen narostla, říká režisér Zápisníku alkoholičky

29. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Dobrý song se pozná podle toho, že ho lidi poslouchají, říká Kryštof Peuker z ATMO music

Host Lenky Vahalové: Dobrý song se pozná podle toho, že ho lidi poslouchají, říká Kryštof Peuker z ATMO music

29. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dyková: Do všeho jdu, aniž bych o tom předem něco věděla. Tělo se těší na putování, čistí hlavu

Host Radiožurnálu: Dyková: Do všeho jdu, aniž bych o tom předem něco věděla. Tělo se těší na putování, čistí hlavu

29. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kakost do stínu, růži stolistou do polostínu, routu na slunce

Hobby magazín: Kakost do stínu, růži stolistou do polostínu, routu na slunce

29. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Gerontoložka Iva Holmerová: Za jakých okolností může být stáří půvabné?

Stříbrný vítr: Gerontoložka Iva Holmerová: Za jakých okolností může být stáří půvabné?

29. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Hovory: Znělky pro Vary vznikají vždy neobvykle rychle, přiznává mluvčí filmového festivalu Donátová

Hovory: Znělky pro Vary vznikají vždy neobvykle rychle, přiznává mluvčí filmového festivalu Donátová

28. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: K zastřešení Hlavního nádraží nevidím důvod, Pražané mají jiné priority, říká Milan Urban

K věci Štěpánky Duchkové: K zastřešení Hlavního nádraží nevidím důvod, Pražané mají jiné priority, říká Milan Urban

28. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Klub Rádia Junior plný sportovců a olympioniků

Klub Rádia Junior: Klub Rádia Junior plný sportovců a olympioniků

28. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O Severáčku, jeho úspěších i plánech a také zakladatelích, se sbormistryní Silvií Langrovou

O čem se mluví pod Ještědem: O Severáčku, jeho úspěších i plánech a také zakladatelích, se sbormistryní Silvií Langrovou

28. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

28. 6. 2024

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Uražený narcismus. Macron je představitelem elit, které Francouzům lezou na nervy, říká komentátor

Dvacet minut Radiožurnálu: Uražený narcismus. Macron je představitelem elit, které Francouzům lezou na nervy, říká komentátor

28. 6. 2024

23 min