Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Ramba: Z alkoholu máme legraci až moc. Závislost u žen narostla, říká režisér Zápisníku alkoholičky

Host Radiožurnálu: Ramba: Z alkoholu máme legraci až moc. Závislost u žen narostla, říká režisér Zápisníku alkoholičky

29. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Dobrý song se pozná podle toho, že ho lidi poslouchají, říká Kryštof Peuker z ATMO music

Host Lenky Vahalové: Dobrý song se pozná podle toho, že ho lidi poslouchají, říká Kryštof Peuker z ATMO music

29. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dyková: Do všeho jdu, aniž bych o tom předem něco věděla. Tělo se těší na putování, čistí hlavu

Host Radiožurnálu: Dyková: Do všeho jdu, aniž bych o tom předem něco věděla. Tělo se těší na putování, čistí hlavu

29. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kakost do stínu, růži stolistou do polostínu, routu na slunce

Hobby magazín: Kakost do stínu, růži stolistou do polostínu, routu na slunce

29. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Gerontoložka Iva Holmerová: Za jakých okolností může být stáří půvabné?

Stříbrný vítr: Gerontoložka Iva Holmerová: Za jakých okolností může být stáří půvabné?

29. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Hovory: Znělky pro Vary vznikají vždy neobvykle rychle, přiznává mluvčí filmového festivalu Donátová

Hovory: Znělky pro Vary vznikají vždy neobvykle rychle, přiznává mluvčí filmového festivalu Donátová

28. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: K zastřešení Hlavního nádraží nevidím důvod, Pražané mají jiné priority, říká Milan Urban

K věci Štěpánky Duchkové: K zastřešení Hlavního nádraží nevidím důvod, Pražané mají jiné priority, říká Milan Urban

28. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Klub Rádia Junior plný sportovců a olympioniků

Klub Rádia Junior: Klub Rádia Junior plný sportovců a olympioniků

28. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O Severáčku, jeho úspěších i plánech a také zakladatelích, se sbormistryní Silvií Langrovou

O čem se mluví pod Ještědem: O Severáčku, jeho úspěších i plánech a také zakladatelích, se sbormistryní Silvií Langrovou

28. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

28. 6. 2024

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Uražený narcismus. Macron je představitelem elit, které Francouzům lezou na nervy, říká komentátor

Dvacet minut Radiožurnálu: Uražený narcismus. Macron je představitelem elit, které Francouzům lezou na nervy, říká komentátor

28. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

ArtCafé: Lenny Kravitz hostem ArtCafé: Jsem jen anténa, přijímám to, co ke mně přichází

28. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: status umělce ve Sněmovně, kulturní válka o petici i motýly, česká animace zářící

Akcent: Výběr týdne: status umělce ve Sněmovně, kulturní válka o petici i motýly, česká animace zářící

28. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Nízký krevní tlak není nemoc, přesto umí potrápit. Vyzrajete na něj s radami Kateřiny Cajthamlové

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Nízký krevní tlak není nemoc, přesto umí potrápit. Vyzrajete na něj s radami Kateřiny Cajthamlové

28. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Specifika života i objevy „Na okraji keltského světa“ ukazuje nová výstava v Muzeu východních Čech

Host ve studiu: Specifika života i objevy „Na okraji keltského světa“ ukazuje nová výstava v Muzeu východních Čech

28. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mám pocit, že žiju na šťastné hvězdě, svěřuje se herečka a moderátorka Míša Maurerová

Blízká setkání: Mám pocit, že žiju na šťastné hvězdě, svěřuje se herečka a moderátorka Míša Maurerová

28. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Překladatel Ondřej Cikán: Hrdlička v Máchově Máji musí být v němčině jednoznačně holoubek

Vizitka: Překladatel Ondřej Cikán: Hrdlička v Máchově Máji musí být v němčině jednoznačně holoubek

28. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nové a dostupné byty můžeme stavět i za peníze z emisních povolenek, vysvětluje expert na bydlení

Interview Plus: Nové a dostupné byty můžeme stavět i za peníze z emisních povolenek, vysvětluje expert na bydlení

28. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Unikátní objev českých potápěčů. „Tři ponory z pěti jsme jen makali,“ popisuje expedici Doubrava

Host Lucie Výborné: Unikátní objev českých potápěčů. „Tři ponory z pěti jsme jen makali,“ popisuje expedici Doubrava

28. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Máme hosty: Jak to hraje na severu? Finský akordeonista v Litomyšli zrestartuje kariéru

Máme hosty: Jak to hraje na severu? Finský akordeonista v Litomyšli zrestartuje kariéru

28. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Antropoložka Heřmanová: Přemíra kulturního obsahu nás odcizuje. Sdílení vkusu je stále těžší

Osobnost Plus: Antropoložka Heřmanová: Přemíra kulturního obsahu nás odcizuje. Sdílení vkusu je stále těžší

28. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Sokolské slety jsou asi nejstarší sportovní akcí na světě

Dopolední host: Sokolské slety jsou asi nejstarší sportovní akcí na světě

28. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Pro a proti: Dostanou přidáno?

Pro a proti: Dostanou přidáno?

28. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?

28. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Starý Biden, ulhaný Trump. Debata prezidentských kandidátů nerozhodnutým nepomohla

Jak to vidí...: Amerikanista: Starý Biden, ulhaný Trump. Debata prezidentských kandidátů nerozhodnutým nepomohla

28. 6. 2024

24 min