Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Nejraději mám jeho tajuplnost, prozrazuje hlavní architektka pražského metra Anna Švarc

Blízká setkání: Nejraději mám jeho tajuplnost, prozrazuje hlavní architektka pražského metra Anna Švarc

29. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Alkohol rozkládá vztahy i abstinujícím. Vzorce chování zůstávají, říká autorka Zápisníku alkoholičky

Host Lucie Výborné: Alkohol rozkládá vztahy i abstinujícím. Vzorce chování zůstávají, říká autorka Zápisníku alkoholičky

29. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hladík: Jsme pro otevření přechodu Modrý sloup na Šumavě

Interview Plus: Hladík: Jsme pro otevření přechodu Modrý sloup na Šumavě

29. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Stihne se český astronaut Aleš Svoboda podívat na ISS?

Radioporadna: Stihne se český astronaut Aleš Svoboda podívat na ISS?

29. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Jistá Sparta, trenérské manévry v Budějovicích a hattrick Marečka. Co nabídlo 2. kolo ligy?

Desítka Pavla Horvátha: Jistá Sparta, trenérské manévry v Budějovicích a hattrick Marečka. Co nabídlo 2. kolo ligy?

29. 7. 2024

52 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bankéř Jonáš: V Česku je cítit latentní populismus

Osobnost Plus: Bankéř Jonáš: V Česku je cítit latentní populismus

29. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Muzeum války 1866: Střet u Hradce Králové byl po Waterloo druhou největší polní bitvou v 19. století

Host ve studiu: Muzeum války 1866: Střet u Hradce Králové byl po Waterloo druhou největší polní bitvou v 19. století

29. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Letní minietiketa: Galantní trapas

Seriál týdne pod Ještědem: Letní minietiketa: Galantní trapas

29. 7. 2024

1 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jaký bude Síkela eurokomisař? Debatují Prouza a Špidla

Pro a proti: Jaký bude Síkela eurokomisař? Debatují Prouza a Špidla

29. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: V NASA je proklepli i astronauti. Čeští studenti uspěli ve světové soutěži

Máme hosty: V NASA je proklepli i astronauti. Čeští studenti uspěli ve světové soutěži

29. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Olympionismus se zcela vytratil. Místo toho, aby zbraně utichly, konfliktů přibývá

Jak to vidí...: Politolog: Olympionismus se zcela vytratil. Místo toho, aby zbraně utichly, konfliktů přibývá

29. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Reparát: Děti používají mobil k socializaci. Co dělat, aby ji zvládly?

Reparát: Děti používají mobil k socializaci. Co dělat, aby ji zvládly?

29. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: „Úřednická stydlivost“ EU na poli kulturní diplomacie

Bruselské chlebíčky: „Úřednická stydlivost“ EU na poli kulturní diplomacie

29. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč mladí Češi nejsou v pohodě

Vinohradská 12: Proč mladí Češi nejsou v pohodě

29. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

Pochlap se: Mým nejlepším kamarádem je moje žena, se kterou jsem skoro 50 let, prozrazuje hlasatel Hemala

28. 7. 2024

45 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Metastazující melanom. Nadějí je novinková imunoterapie právě pro tento typ onemocnění

Moci bez nemoci: Metastazující melanom. Nadějí je novinková imunoterapie právě pro tento typ onemocnění

28. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Hergot!: O větší otevřenosti místních církví, sborů a farností s Mikulášem Vymětalem a Erikou Oubrechtovou

Hergot!: O větší otevřenosti místních církví, sborů a farností s Mikulášem Vymětalem a Erikou Oubrechtovou

28. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Kavárna: Co nabídne filmový a hudební festival Slavonice Fest

Kavárna: Co nabídne filmový a hudební festival Slavonice Fest

28. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Architektka: New York do plánování města líp zapojuje občany

Leonardo Plus: Architektka: New York do plánování města líp zapojuje občany

28. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dobrou fotku pozná divák, ne já. Rozhodně nejsem dobrodruh ani cestovatel, směje se fotograf Šilha

Host Radiožurnálu: Dobrou fotku pozná divák, ne já. Rozhodně nejsem dobrodruh ani cestovatel, směje se fotograf Šilha

28. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu o Romech v církvích

Vertikála: Poslechněte si debatu o Romech v církvích

28. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Jak laická Francie řeší náboženské symboly při sportovních utkáních?

Vertikála: Jak laická Francie řeší náboženské symboly při sportovních utkáních?

28. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Pot: Dating v Hollywoodu? Nadrženost je, ale na vztahy není čas, říká hudebnice Lenka Morávková

Pot: Dating v Hollywoodu? Nadrženost je, ale na vztahy není čas, říká hudebnice Lenka Morávková

27. 7. 2024

35 min

Obrázek epizody Šarm: Každá žena je krásná. Snažím se jen ukázat, co je právě na ní hezké, říká návrhářka Mikela da Luka

Šarm: Každá žena je krásná. Snažím se jen ukázat, co je právě na ní hezké, říká návrhářka Mikela da Luka

27. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Ať se nejdřív přejmenuje soudruh Gottwald, řekl tatínek na návrh počeštit příjmení, vypráví historik

Jihočeši: Ať se nejdřív přejmenuje soudruh Gottwald, řekl tatínek na návrh počeštit příjmení, vypráví historik

27. 7. 2024

20 min