Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Jihočeši: Ať se nejdřív přejmenuje soudruh Gottwald, řekl tatínek na návrh počeštit příjmení, vypráví historik

Jihočeši: Ať se nejdřív přejmenuje soudruh Gottwald, řekl tatínek na návrh počeštit příjmení, vypráví historik

27. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Společně cestují po světě a píší knihy o tom, co dělá lidi v určitých zemích šťastnými

Odpolední interview: Společně cestují po světě a píší knihy o tom, co dělá lidi v určitých zemích šťastnými

27. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Vladimír Havelka zachránil zříceninu hradu Zlenice v Posázaví: To místo se mi usadilo v srdci

Středočeská setkání: Vladimír Havelka zachránil zříceninu hradu Zlenice v Posázaví: To místo se mi usadilo v srdci

27. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Zpěvačka Vsacanu: Náš folklór je velice rozmanitý. Vybudovali jsme si štěstí a jezdili po světě

Host Radiožurnálu: Zpěvačka Vsacanu: Náš folklór je velice rozmanitý. Vybudovali jsme si štěstí a jezdili po světě

27. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Plynové vařiče před kempováním je dobré překontrolovat. Pozor také na slunce

Hobby magazín: Plynové vařiče před kempováním je dobré překontrolovat. Pozor také na slunce

27. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

Stříbrný vítr: „Pro film jsem byla buď moc krásná, anebo málo,“ směje se herečka Carmen Mayerová

27. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody Starparáda: Týna a Denča si zahrály s Jackiem Chanem a milují moderní rap

Starparáda: Týna a Denča si zahrály s Jackiem Chanem a milují moderní rap

27. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Hovory: Marek Orko Vácha: To nejlepší, co můžete udělat pro své zdraví, je setkání s přáteli

Hovory: Marek Orko Vácha: To nejlepší, co můžete udělat pro své zdraví, je setkání s přáteli

26. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Quest: Baví mě hledat různé kontexty, jak číst hry, říká autor knihy Ještě jeden level Ondřej Trhoň

Quest: Baví mě hledat různé kontexty, jak číst hry, říká autor knihy Ještě jeden level Ondřej Trhoň

26. 7. 2024

55 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Akrobatický pilot Martin Šonka a letuška Olga Soukupová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Akrobatický pilot Martin Šonka a letuška Olga Soukupová v Klubu Rádia Junior

26. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Prouza: Agropotravinářský komplex má větší zisk než obchody

Interview Plus: Prouza: Agropotravinářský komplex má větší zisk než obchody

26. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: O libereckém zámku a jeho návratu do života

O čem se mluví pod Ještědem: O libereckém zámku a jeho návratu do života

26. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda českého olympijského výboru: Chceme se na olympiádě dívat dál a vytvářet vzory pro děti

Dvacet minut Radiožurnálu: Předseda českého olympijského výboru: Chceme se na olympiádě dívat dál a vytvářet vzory pro děti

26. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Trápí vás sucho v ústech? Produkci slin ovlivňuje hladina cukru. Pomoct může mléko i žvýkačka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Trápí vás sucho v ústech? Produkci slin ovlivňuje hladina cukru. Pomoct může mléko i žvýkačka

26. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Neuzamčené kolo je pro zloděje magnetem

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Neuzamčené kolo je pro zloděje magnetem

26. 7. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Úspěchy Báry Špotákové a dalších našich oštěpařů jako inspirace pro nové reprezentační dresy atletů

Host ve studiu: Úspěchy Báry Špotákové a dalších našich oštěpařů jako inspirace pro nové reprezentační dresy atletů

26. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na Cimrmanovi se mi líbí, že uměl všechno. A mám rád jeho humor, přemítá herec Miroslav Táborský

Blízká setkání: Na Cimrmanovi se mi líbí, že uměl všechno. A mám rád jeho humor, přemítá herec Miroslav Táborský

26. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Býčí skála magnetizuje, musíte se sem vracet. Máme data, která přepíší tuto lokalitu, říká archeolog

Host Lucie Výborné: Býčí skála magnetizuje, musíte se sem vracet. Máme data, která přepíší tuto lokalitu, říká archeolog

26. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Společně s letními olympijským hrami v Paříži odstartoval i Olympijský festival u jezera Most

Host Dopoledního expresu: Společně s letními olympijským hrami v Paříži odstartoval i Olympijský festival u jezera Most

26. 7. 2024

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Bubeníček: Tanečníky si vybírám podle schopností, ne původu

Osobnost Plus: Bubeníček: Tanečníky si vybírám podle schopností, ne původu

26. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Seriál týdne pod Ještědem: Letní minietiketa: Protimluvy a hovorová čeština

Seriál týdne pod Ještědem: Letní minietiketa: Protimluvy a hovorová čeština

26. 7. 2024

1 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Vystudovala zahradnictví, teď pomáhá lidem v projektech Armády spásy. Setkání s Lucií Palákovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Vystudovala zahradnictví, teď pomáhá lidem v projektech Armády spásy. Setkání s Lucií Palákovou

26. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Umělecký ředitel MFF KV Karel Och: Filmy dělím na ty, kterým věřím a na ty vycucané z prstu

Vizitka: Umělecký ředitel MFF KV Karel Och: Filmy dělím na ty, kterým věřím a na ty vycucané z prstu

26. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Pro a proti: Paříž bez Rusů? Ano, říká Bartošek. David: Proč je tu Izrael?

Pro a proti: Paříž bez Rusů? Ano, říká Bartošek. David: Proč je tu Izrael?

26. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sedavé zaměstnání. Jak tomu přizpůsobit jídelníček? Máme si vařit?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sedavé zaměstnání. Jak tomu přizpůsobit jídelníček? Máme si vařit?

26. 7. 2024

12 min