Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Na Východ!: Beslanský masakr aneb Jak Putin začal utahovat šrouby

Na Východ!: Beslanský masakr aneb Jak Putin začal utahovat šrouby

30. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: ODS vs. KDU-ČSL. Vládní spor o výpovědi

Vinohradská 12: ODS vs. KDU-ČSL. Vládní spor o výpovědi

30. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Hovory: Nevidomí nejsou nesvéprávní, jen nevidí. Nebojte se s nimi mluvit, nabádá matka nevidomé dívky

Hovory: Nevidomí nejsou nesvéprávní, jen nevidí. Nebojte se s nimi mluvit, nabádá matka nevidomé dívky

30. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Studovna: Jak se žije na koleji? Nad některými věcmi se musíte povznést

Studovna: Jak se žije na koleji? Nad některými věcmi se musíte povznést

29. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Velká výstava připomene sto let organizované filatelie v Příboře

Odpolední interview: Velká výstava připomene sto let organizované filatelie v Příboře

29. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Král z ODS: Benzin kvůli emisním povolenkám zdraží aspoň o 2 koruny. Je korektní to říct veřejnosti

Dvacet minut Radiožurnálu: Král z ODS: Benzin kvůli emisním povolenkám zdraží aspoň o 2 koruny. Je korektní to říct veřejnosti

29. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Návrat školáků do provozu si žádá zvýšenou pozornost

Dobré dopoledne: Návrat školáků do provozu si žádá zvýšenou pozornost

29. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Fotbalový klub v České Bělé slaví 20 let, Veteráni se utkají s Amforou

Dobré dopoledne: Fotbalový klub v České Bělé slaví 20 let, Veteráni se utkají s Amforou

29. 8. 2024

8 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Vuelta je hledání extrému, co všechno závodníci snesou, myslí si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Vuelta je hledání extrému, co všechno závodníci snesou, myslí si Ježek

29. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Huňatá kočka z Petrohradu láká k pohlazení. Něvská maškaráda je stále oblíbenější i v Česku

Hobby magazín: Huňatá kočka z Petrohradu láká k pohlazení. Něvská maškaráda je stále oblíbenější i v Česku

29. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Štefan Margita: Každý zpěvák musí vědět, kdy odejít. Hlas mi zní ještě mladistvě, ale chci končit

Alex a host: Štefan Margita: Každý zpěvák musí vědět, kdy odejít. Hlas mi zní ještě mladistvě, ale chci končit

29. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

Host Lucie Výborné: Vše od špendlíku po lokomotivu. Sběratel vytvořil unikátní muzeum obchodu a řemesel první republiky

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Indičtí běžci potřebují větší prostor, přístup k vodě a chov v hejnu. Rádi šmejdí v posekané trávě

Radioporadna: Indičtí běžci potřebují větší prostor, přístup k vodě a chov v hejnu. Rádi šmejdí v posekané trávě

29. 8. 2024

17 min

Obrázek epizody Casablanca: Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

Casablanca: Divoká voda mě zformovala. Arogantní lidi zválcuje, říká moderátor Stach při pádlování na Vltavě

29. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

Blízká setkání: Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Čeští hasiči lezci jsou nejlepší na světě! V Belgii zdolali i Atomium a ovládli soutěž Grimpday

Host ve studiu: Čeští hasiči lezci jsou nejlepší na světě! V Belgii zdolali i Atomium a ovládli soutěž Grimpday

29. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co mu pomohlo skoncovat se závislostí na alkoholu? Klíště, manželka a běh

Radioporadna: Co mu pomohlo skoncovat se závislostí na alkoholu? Klíště, manželka a běh

29. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Máme hosty: Dobráci jako tmel. I ve Volči se hasiči podílejí na spoustě akcí

Máme hosty: Dobráci jako tmel. I ve Volči se hasiči podílejí na spoustě akcí

29. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kolář: NATO nestačí, musíme demokratický svět víc spojit

Osobnost Plus: Kolář: NATO nestačí, musíme demokratický svět víc spojit

29. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Fukal o lásce k Jablonci, odchodu ze Sparty, úspěšných štacích v Bundeslize, ale i hlavičkování

Desítka Pavla Horvátha: Fukal o lásce k Jablonci, odchodu ze Sparty, úspěšných štacích v Bundeslize, ale i hlavičkování

29. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pouze 6 eurokomisařek? Nezaostáváme, tvrdí europoslankyně

Pro a proti: Pouze 6 eurokomisařek? Nezaostáváme, tvrdí europoslankyně

29. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Válka na Západním břehu by byla horší než Gaza. Přesto se Izrael staví k teroru laxně

Jak to vidí...: Analytik: Válka na Západním břehu by byla horší než Gaza. Přesto se Izrael staví k teroru laxně

29. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Zbraně utichly.” Britští rebelové Oasis se vrací

Vinohradská 12: „Zbraně utichly.” Britští rebelové Oasis se vrací

29. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Hovory: Role jsou jako hvězdy – a někdy zazáří jako souhvězdí, říká castingová režisérka

Hovory: Role jsou jako hvězdy – a někdy zazáří jako souhvězdí, říká castingová režisérka

28. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Příznivci letošní horské etapy Tour de France v Prachaticích v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Příznivci letošní horské etapy Tour de France v Prachaticích v Klubu Rádia Junior

28. 8. 2024

42 min