Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Zbraně utichly.” Britští rebelové Oasis se vrací

Vinohradská 12: „Zbraně utichly.” Britští rebelové Oasis se vrací

29. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Hovory: Role jsou jako hvězdy – a někdy zazáří jako souhvězdí, říká castingová režisérka

Hovory: Role jsou jako hvězdy – a někdy zazáří jako souhvězdí, říká castingová režisérka

28. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Příznivci letošní horské etapy Tour de France v Prachaticích v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Příznivci letošní horské etapy Tour de France v Prachaticích v Klubu Rádia Junior

28. 8. 2024

42 min

Obrázek epizody Lit: Pravda není tam, kde je náš osobní názor, tvrdí autor románu Letnice Hlaučo

Lit: Pravda není tam, kde je náš osobní názor, tvrdí autor románu Letnice Hlaučo

28. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pitek: Českomoravská jednota vždy zákon o myslivosti blokovala. Byla by to velká ostuda pětikoalice

Dvacet minut Radiožurnálu: Pitek: Českomoravská jednota vždy zákon o myslivosti blokovala. Byla by to velká ostuda pětikoalice

28. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Jak se rodí v českých porodnicích? Jsme příliš nastavení na čísla. Nepišme porodní plány, ale dopisy

Houpačky: Jak se rodí v českých porodnicích? Jsme příliš nastavení na čísla. Nepišme porodní plány, ale dopisy

28. 8. 2024

40 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: O vystoupení Zaz věděl jen nejužší kruh, popisují Police Symphony Orchestra natáčení Velkého finále

Host Lucie Výborné: O vystoupení Zaz věděl jen nejužší kruh, popisují Police Symphony Orchestra natáčení Velkého finále

28. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Pro a proti: Okupovaná Ukrajina v NATO

Pro a proti: Okupovaná Ukrajina v NATO

28. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: V horách nebalím ženský, takže tam smrdím a fotím, směje se vědec a cestovatel Petr Jan Juračka

Blízká setkání: V horách nebalím ženský, takže tam smrdím a fotím, směje se vědec a cestovatel Petr Jan Juračka

28. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Moderátorka Kristina Kloubková: Jako tanečnice jsem ovládala svoje tělo, teď ovládám svůj hlas

Alex a host: Moderátorka Kristina Kloubková: Jako tanečnice jsem ovládala svoje tělo, teď ovládám svůj hlas

28. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Host ve středu: Azbest představuje zdravotní riziko, přesto stále na řadě míst materiály s ním najdeme

Host ve středu: Azbest představuje zdravotní riziko, přesto stále na řadě míst materiály s ním najdeme

28. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Při tanci zůstává člověk mladý. Nemáte čas na okopávání zahrádky, usmívá se taneční mistr Krtička

Host ve studiu: Při tanci zůstává člověk mladý. Nemáte čas na okopávání zahrádky, usmívá se taneční mistr Krtička

28. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pronájem bytu, výpis z katastru nemovitostí, dědické řízení. Výhody i nevýhody družstevního bydlení

Radioporadna: Pronájem bytu, výpis z katastru nemovitostí, dědické řízení. Výhody i nevýhody družstevního bydlení

28. 8. 2024

16 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Marie-Magdalena Kochová: To, že je nás skleněných dětí víc, jsem si roky neuvědomovala

Vizitka: Režisérka Marie-Magdalena Kochová: To, že je nás skleněných dětí víc, jsem si roky neuvědomovala

28. 8. 2024

48 min

Obrázek epizody Interview Plus: Procházková: Většina Rusů i teď žije, jako by nebyla válka

Interview Plus: Procházková: Většina Rusů i teď žije, jako by nebyla válka

28. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Balanc: Od sexuální frustrace k vzájemnému porozumění. Rodičovství je výzva, ale nemusí být pohroma

Balanc: Od sexuální frustrace k vzájemnému porozumění. Rodičovství je výzva, ale nemusí být pohroma

28. 8. 2024

35 min

Obrázek epizody Radioporadna: Novinky v rané péči po výměně kloubu. Chce to méně ledu a více pohybu

Radioporadna: Novinky v rané péči po výměně kloubu. Chce to méně ledu a více pohybu

28. 8. 2024

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Plošné přidávání má víc negativ než pozitiv, tvrdí ekonom Hnát

Osobnost Plus: Plošné přidávání má víc negativ než pozitiv, tvrdí ekonom Hnát

28. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Vesmírem i noční oblohou s astrofotografem Petrem Horálkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Vesmírem i noční oblohou s astrofotografem Petrem Horálkem

28. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ukrajina v NATO? Po konci bojů, říká Petříček. Až skončí okupace, oponuje Šír

Pro a proti: Ukrajina v NATO? Po konci bojů, říká Petříček. Až skončí okupace, oponuje Šír

28. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Skikrosařka Diana Cholenská z Lučan má před sebou další sezónu, myslí i na studium vysoké školy

Vybrali jsme pro vás: Skikrosařka Diana Cholenská z Lučan má před sebou další sezónu, myslí i na studium vysoké školy

28. 8. 2024

5 min

Obrázek epizody Máme hosty: Expozice pardubického letectví roste v Kuněticích. Časem z ní má být velké Kašparovo muzeum

Máme hosty: Expozice pardubického letectví roste v Kuněticích. Časem z ní má být velké Kašparovo muzeum

28. 8. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Léto není extrémní, ale stále výrazně teplé, říká meteorolog

Jak to vidí...: Léto není extrémní, ale stále výrazně teplé, říká meteorolog

28. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Šéf Telegramu zatčen

Vinohradská 12: Šéf Telegramu zatčen

28. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Hovory: Když jsem na Islandu začínal, měl jsem jednoho katolíka na kilometr, vzpomíná biskup z Reykjavíku

Hovory: Když jsem na Islandu začínal, měl jsem jednoho katolíka na kilometr, vzpomíná biskup z Reykjavíku

27. 8. 2024

23 min