Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Máme hosty: Milovníci historie se o víkendu setkají v Pardubicích v Retroměstečku

Máme hosty: Milovníci historie se o víkendu setkají v Pardubicích v Retroměstečku

3. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Raiterman: Kreativní výuka vítězí nad memorováním. Co se chci naučit, to si zpívám

Vizitka: Jiří Raiterman: Kreativní výuka vítězí nad memorováním. Co se chci naučit, to si zpívám

3. 9. 2024

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Overturismus se u nás týká jen Prahy 1, Krumlova a Sněžky. Máme rezervy, tvrdí expert

Jak to vidí...: Overturismus se u nás týká jen Prahy 1, Krumlova a Sněžky. Máme rezervy, tvrdí expert

3. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kde vzít peníze na platy úředníků?

Pro a proti: Kde vzít peníze na platy úředníků?

3. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Interview Plus: Oleksij Reznikov, bývalý ukrajinský ministr obrany

Interview Plus: Oleksij Reznikov, bývalý ukrajinský ministr obrany

3. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Hovory: Každý by chtěl v rodu starostu i šlechtice. Většinou se to ale nepotvrdí, říká genealog

Hovory: Každý by chtěl v rodu starostu i šlechtice. Většinou se to ale nepotvrdí, říká genealog

3. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Stanjura na roztrhání. Koho naštval rozpočet?

Vinohradská 12: Stanjura na roztrhání. Koho naštval rozpočet?

3. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody ArtCafé: Vytvářet prostor pro ty, se kterými se nepočítá

ArtCafé: Vytvářet prostor pro ty, se kterými se nepočítá

2. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Dopolední host: Když učitel začne dělat šou, často v ní zanikne to, co se děti mají naučit, upozorňuje pedagog

Dopolední host: Když učitel začne dělat šou, často v ní zanikne to, co se děti mají naučit, upozorňuje pedagog

2. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Rodičům zabral zahradu a postavil si železnici. Šimon Turek vás s radostí provede svým královstvím

Host ve studiu: Rodičům zabral zahradu a postavil si železnici. Šimon Turek vás s radostí provede svým královstvím

2. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Akcent: Divadlo jako veřejná kulturní instituce? Záleží na krajích a městech, říká publicistka

Akcent: Divadlo jako veřejná kulturní instituce? Záleží na krajích a městech, říká publicistka

2. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Školákům z rodin v materiální nouzi se dostává pomoci

Co vás zajímá: Školákům z rodin v materiální nouzi se dostává pomoci

2. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Decroix: Zákazem náhradního mateřství zavíráme oči sami před sebou. Etický problém jsme nevyřešili

Dvacet minut Radiožurnálu: Decroix: Zákazem náhradního mateřství zavíráme oči sami před sebou. Etický problém jsme nevyřešili

2. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zlatá jeřabina pro Varhanní Vysočinu: Festival získal ocenění za loňský ročník

Dobré dopoledne: Zlatá jeřabina pro Varhanní Vysočinu: Festival získal ocenění za loňský ročník

2. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Reznikov: Ukrajina dokáže porazit ruského Goliáše

Interview Plus: Reznikov: Ukrajina dokáže porazit ruského Goliáše

2. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Otec s dcerou procestovali národní parky USA. Vidět kosatky byl silný zážitek, vzpomínají

Klub Rádia Junior: Otec s dcerou procestovali národní parky USA. Vidět kosatky byl silný zážitek, vzpomínají

2. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Momenty: Některé chyby dělám doživotně, jsem mnohomluvný recidivista, přiznává Milan Uhde v podcastu Momenty

Momenty: Některé chyby dělám doživotně, jsem mnohomluvný recidivista, přiznává Milan Uhde v podcastu Momenty

2. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Mohl jsem žít v klidu jako projektant na Moravě, říká Stanislav Hložek. Jubileum oslaví v Lucerně

Alex a host: Mohl jsem žít v klidu jako projektant na Moravě, říká Stanislav Hložek. Jubileum oslaví v Lucerně

2. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Pro a proti: Středula: Budeme za platy protestovat. Nový: Nemáme na to

Pro a proti: Středula: Budeme za platy protestovat. Nový: Nemáme na to

2. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Antivirus: Podvodníci se umí zmocnit bankovní identity. Využívají SMS zprávy i placenou reklamu

Antivirus: Podvodníci se umí zmocnit bankovní identity. Využívají SMS zprávy i placenou reklamu

2. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Hergot!: Zůstane po nás víc dobra, nebo zla? Ptá se autor knihy Páchat dobro, novinář Jiří Pasz

Hergot!: Zůstane po nás víc dobra, nebo zla? Ptá se autor knihy Páchat dobro, novinář Jiří Pasz

2. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Cirk La Putyka slaví 15 let na scéně. „Rosťa je pilot a já jsem brzdař,“ usmívá se Vítek Novák

Host Lucie Výborné: Cirk La Putyka slaví 15 let na scéně. „Rosťa je pilot a já jsem brzdař,“ usmívá se Vítek Novák

2. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Estetika metalové subkultury v příběhu Medusy a Persea. Festival Antická Štvanice zve na Perseidy

Mozaika: Estetika metalové subkultury v příběhu Medusy a Persea. Festival Antická Štvanice zve na Perseidy

2. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 1/2

Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 1/2

2. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 2/2

Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 2/2

2. 9. 2024

5 min