Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 1/2

Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 1/2

2. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 2/2

Mozaika: Ohlédnutí za letošním ročníkem s Hanou Strejčkovou 2/2

2. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

Blízká setkání: Oslovit na sítích mladou generaci je těžké, připouští Jana Kudrnová alias Bláznivá dějepisářka

2. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitelka Prague Art Weeku Bakešová: Nekomerční prostory jsou pro mladé umělce zásadní

Vizitka: Ředitelka Prague Art Weeku Bakešová: Nekomerční prostory jsou pro mladé umělce zásadní

2. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rodičovské skupiny na WhatsAppu škodí všem, varuje ředitelka školy

Radioporadna: Rodičovské skupiny na WhatsAppu škodí všem, varuje ředitelka školy

2. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Svatováclavský hudební festival v kostelích i mezi náklaďáky. Láká na 22 koncertů od klasiky po jazz

Mozaika: Svatováclavský hudební festival v kostelích i mezi náklaďáky. Láká na 22 koncertů od klasiky po jazz

2. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kiks brankáře Tvrdoně, kanonýr Kliment nebo zkrat Teplic. Co nabídla liga před reprezentační pauzou?

Desítka Pavla Horvátha: Kiks brankáře Tvrdoně, kanonýr Kliment nebo zkrat Teplic. Co nabídla liga před reprezentační pauzou?

2. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Totál talkshow o sportovních školách

Totál talkshow: Totál talkshow o sportovních školách

2. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Ve škole to nemá bavit jen žáky, ale i učitele, dobře ví Libor Mitana, letošní Zlatý Ámos sympaťák

Větrník - Host ve studiu: Ve škole to nemá bavit jen žáky, ale i učitele, dobře ví Libor Mitana, letošní Zlatý Ámos sympaťák

2. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Bojácný kouč ten Hag, nevídaný obrat Bournemouthu a skvělý Liverpool. 3. kolo Premier League bavilo

S mikrofonem do Anglie: Bojácný kouč ten Hag, nevídaný obrat Bournemouthu a skvělý Liverpool. 3. kolo Premier League bavilo

2. 9. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vědec Dvořák: Lidé, kteří si osvojí umělou inteligenci jako nástroj, budou profesně úspěšnější

Jak to vidí...: Vědec Dvořák: Lidé, kteří si osvojí umělou inteligenci jako nástroj, budou profesně úspěšnější

2. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Reparát: Začátek školy? Jít do lesa bez telefonu, radí lektorka

Reparát: Začátek školy? Jít do lesa bez telefonu, radí lektorka

2. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Evropské sliby Ukrajině a jejich (ne)plnění

Bruselské chlebíčky: Evropské sliby Ukrajině a jejich (ne)plnění

2. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Krutý Tálibán umlčuje ženy

Vinohradská 12: Krutý Tálibán umlčuje ženy

2. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Tipy jak zvládnout začátek školního roku a učení

Klub Rádia Junior: Tipy jak zvládnout začátek školního roku a učení

1. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Kavárna: Když ne bulvární hru, tak hru o bulváru. Tématem komedie Beckham chtěl Petr Zelenka přilákat diváky

Kavárna: Když ne bulvární hru, tak hru o bulváru. Tématem komedie Beckham chtěl Petr Zelenka přilákat diváky

1. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Novotní: Sbalil mě na kokosový suk. Spíš jsem koukal po jejích tvarech

Zlatá láska: Manželé Novotní: Sbalil mě na kokosový suk. Spíš jsem koukal po jejích tvarech

1. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Dagmar Zápotočná: Celoživotní podpora pro osoby s autismem je nezbytná

Dobré dopoledne: Dagmar Zápotočná: Celoživotní podpora pro osoby s autismem je nezbytná

1. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Jako kluk jsem šikanoval kamaráda, dnes proti šikaně bojuji, říká šéf organizace AISIS Milan Kotík

Až na dřeň: Jako kluk jsem šikanoval kamaráda, dnes proti šikaně bojuji, říká šéf organizace AISIS Milan Kotík

1. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Peníze i sociální status. Proč chodíme do práce?

Leonardo Plus: Vojtko: Peníze i sociální status. Proč chodíme do práce?

1. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Alena Zárybnická: Kancelář mám na hřebenech Krkonoš

Zálety Aleny Zárybnické: Alena Zárybnická: Kancelář mám na hřebenech Krkonoš

1. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Introverti se vidí kriticky. Cesta k sebevědomí je uvědomit si své silné stránky, radí terapeutka

Host Radiožurnálu: Introverti se vidí kriticky. Cesta k sebevědomí je uvědomit si své silné stránky, radí terapeutka

1. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Měl by být první školní den dítěte malým rodinným svátkem? A jaké výhody mají malotřídní školy?

Jak to vidí...: Měl by být první školní den dítěte malým rodinným svátkem? A jaké výhody mají malotřídní školy?

1. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Cisterciáci své kláštery stavěli vlastně na vodě. Jejich dědictví chráníme dodnes, říká lektorka

Vertikála: Cisterciáci své kláštery stavěli vlastně na vodě. Jejich dědictví chráníme dodnes, říká lektorka

1. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Papež vyráží na cestu do čtyř zemí

Vertikála: Papež vyráží na cestu do čtyř zemí

1. 9. 2024

23 min