Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Mozaika: Další festivalový den přinesl mladého Smetanu a vrcholného Beethovena

Mozaika: Další festivalový den přinesl mladého Smetanu a vrcholného Beethovena

10. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Stanjura: Výdaje na vědu rostou, přidáme i v příštích letech

Peníze a vliv: Stanjura: Výdaje na vědu rostou, přidáme i v příštích letech

10. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Pašeráci lidí v Česku: Gang provozuje síť kebabů

Vinohradská 12: Pašeráci lidí v Česku: Gang provozuje síť kebabů

10. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Hovory: V Železném Brodu byla jen rozpadlá textilka. Za opravu máme cenu Stavbu roku, říká spolumajitel

Hovory: V Železném Brodu byla jen rozpadlá textilka. Za opravu máme cenu Stavbu roku, říká spolumajitel

9. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Jak drží mraky na obloze a může člověk přežít spolknutí velrybou? Vědci vám odpoví na cokoli

Dopolední host: Jak drží mraky na obloze a může člověk přežít spolknutí velrybou? Vědci vám odpoví na cokoli

9. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Bezpečnost na silnicích

Co vás zajímá: Bezpečnost na silnicích

9. 9. 2024

14 min

Obrázek epizody Akcent: Benátky jsou konzervativnější, ale stále dokážou přitáhnout hvězdy i oscarové filmy, říká kritička

Akcent: Benátky jsou konzervativnější, ale stále dokážou přitáhnout hvězdy i oscarové filmy, říká kritička

9. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plány Evropské komise byly moc ambiciózní. Bezemisní mobilita není do roku 2035 reálná, říká Jahn

Dvacet minut Radiožurnálu: Plány Evropské komise byly moc ambiciózní. Bezemisní mobilita není do roku 2035 reálná, říká Jahn

9. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Casablanca: V Africe si náš tuktuk stopnul policajt. Snědli jsme mu kečup z nákupu, smějí se cestovatelé

Casablanca: V Africe si náš tuktuk stopnul policajt. Snědli jsme mu kečup z nákupu, smějí se cestovatelé

9. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zavinění, příčinná souvislost a následek. Spory o náhradu škody či zisku pohledem zkušené právničky

Radioporadna: Zavinění, příčinná souvislost a následek. Spory o náhradu škody či zisku pohledem zkušené právničky

9. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Slejvák: „Jsem úplně načatá!“ nebo „Kočku mám doma“. Zlidoví hlášky z Love Islandu jako devadesátkové Rande?

Slejvák: „Jsem úplně načatá!“ nebo „Kočku mám doma“. Zlidoví hlášky z Love Islandu jako devadesátkové Rande?

9. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jak se dá za 14 dní na starém mustangovi dojet z Červeného Kostelce do Istanbulu a zase zpátky?

Host ve studiu: Jak se dá za 14 dní na starém mustangovi dojet z Červeného Kostelce do Istanbulu a zase zpátky?

9. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Hokejový Liberec věnuje pozornost výchově vlastních talentů. Představujeme dva nadějné obránce

Vybrali jsme pro vás: Hokejový Liberec věnuje pozornost výchově vlastních talentů. Představujeme dva nadějné obránce

9. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Momenty: Richard Novák: V umění se dokonalosti nedosahuje

Momenty: Richard Novák: V umění se dokonalosti nedosahuje

9. 9. 2024

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Handicapovaná sportovkyně Petra Václavková se naučila plavat, když začala před 2 roky s triatlonem

Host ve studiu: Handicapovaná sportovkyně Petra Václavková se naučila plavat, když začala před 2 roky s triatlonem

9. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Horská: Aby ekonomika rostla, musíme investovat i do obrany

Interview Plus: Horská: Aby ekonomika rostla, musíme investovat i do obrany

9. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Už 15 let zkouším s kolegy v mém obýváku, říká herečka Dana Homolová o fungování vlastní agentury

Alex a host: Už 15 let zkouším s kolegy v mém obýváku, říká herečka Dana Homolová o fungování vlastní agentury

9. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: Profesní komory jsou nejvýznamnější lobbisté, říká analytik. Poslanec: Nejsou, tohle je dehonestuje

Pro a proti: Profesní komory jsou nejvýznamnější lobbisté, říká analytik. Poslanec: Nejsou, tohle je dehonestuje

9. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Karolína Kabelka: Byla jsem připravená se synovi úplně odevzdat. Netušila jsem, jak náročné to bude

Houpačky: Karolína Kabelka: Byla jsem připravená se synovi úplně odevzdat. Netušila jsem, jak náročné to bude

9. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

Blízká setkání: Herečka Eliška Soukupová: Moc výrazná a málo jemná. Proto mě nevzali na DAMU

9. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Množství znuděných dětí ve školách je pořád stejné. Nezáleží na zákazu mobilů

Antivirus: Antivirus: Množství znuděných dětí ve školách je pořád stejné. Nezáleží na zákazu mobilů

9. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kriminální příběhy ze starých Krkonoš. Osudy pachatelů se proplétají s osudy obětí jejich zločinů

Host ve studiu: Kriminální příběhy ze starých Krkonoš. Osudy pachatelů se proplétají s osudy obětí jejich zločinů

9. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Divadelní režisér: Necítím se v atmosféře na Slovensku dobře

Interview Plus: Divadelní režisér: Necítím se v atmosféře na Slovensku dobře

9. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sociální sítě jsou plné podvodů. Nenechte se zlákat pohádkou o kryptoměnách

Radioporadna: Sociální sítě jsou plné podvodů. Nenechte se zlákat pohádkou o kryptoměnách

9. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Mužstvo je roztříštěné a chybí vazby. Snad Hašek tým proti Ukrajině připraví daleko lépe

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Mužstvo je roztříštěné a chybí vazby. Snad Hašek tým proti Ukrajině připraví daleko lépe

9. 9. 2024

53 min