Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host ve studiu: Kriminální příběhy ze starých Krkonoš. Osudy pachatelů se proplétají s osudy obětí jejich zločinů

Host ve studiu: Kriminální příběhy ze starých Krkonoš. Osudy pachatelů se proplétají s osudy obětí jejich zločinů

9. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Divadelní režisér: Necítím se v atmosféře na Slovensku dobře

Interview Plus: Divadelní režisér: Necítím se v atmosféře na Slovensku dobře

9. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sociální sítě jsou plné podvodů. Nenechte se zlákat pohádkou o kryptoměnách

Radioporadna: Sociální sítě jsou plné podvodů. Nenechte se zlákat pohádkou o kryptoměnách

9. 9. 2024

19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Mužstvo je roztříštěné a chybí vazby. Snad Hašek tým proti Ukrajině připraví daleko lépe

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Mužstvo je roztříštěné a chybí vazby. Snad Hašek tým proti Ukrajině připraví daleko lépe

9. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Biolog: Každého donutíte k zlu. Stačí říct, že je to správné

Osobnost Plus: Biolog: Každého donutíte k zlu. Stačí říct, že je to správné

9. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Od narození do chvíle, kdy je naše osobnost vybudovaná. Toto období je rozhodující, míní psycholožka

Host Lucie Výborné: Od narození do chvíle, kdy je naše osobnost vybudovaná. Toto období je rozhodující, míní psycholožka

9. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Mozaika: Zahajovací koncert i sobotní program hodnotí Jindřich Bálek

Mozaika: Zahajovací koncert i sobotní program hodnotí Jindřich Bálek

9. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Máme hosty: Markéta Čepická hraje první housle. Na baletku byla moc malá

Máme hosty: Markéta Čepická hraje první housle. Na baletku byla moc malá

9. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Šlerka: Nebezpečný Telegram? V Rusku je zdrojem necenzurovaných informací

Jak to vidí...: Šlerka: Nebezpečný Telegram? V Rusku je zdrojem necenzurovaných informací

9. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Z učitele tělocviku kapitánem Boeingu 737 v Kanadě. Profesní cesta Adama Adamčíka je pestrá

Větrník - Host ve studiu: Z učitele tělocviku kapitánem Boeingu 737 v Kanadě. Profesní cesta Adama Adamčíka je pestrá

9. 9. 2024

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg a produkční Alexandr Jeništa: Od uměleckého díla čekám víc, než že mě bude jenom bavit

Vizitka: Dramaturg a produkční Alexandr Jeništa: Od uměleckého díla čekám víc, než že mě bude jenom bavit

9. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Malá neziskovka Roztoč se snaží dělat z Roztok u Prahy tvůrčí a živoucí místo

Středočeské příběhy: Malá neziskovka Roztoč se snaží dělat z Roztok u Prahy tvůrčí a živoucí místo

9. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Kniha V zajetí obrazů

Mozaika: Kniha V zajetí obrazů

9. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Itálie je víc než země, je to cit. Putování nejen tam s fotografem i diplomatem Pavlem Koppem

Na cestách s Petrem Voldánem: Itálie je víc než země, je to cit. Putování nejen tam s fotografem i diplomatem Pavlem Koppem

9. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Reparát: Poradkyně o inkluzi: Děti nevidí, že ten druhý je „postiženej“

Reparát: Poradkyně o inkluzi: Děti nevidí, že ten druhý je „postiženej“

9. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Europarlament před grilováním hledá nejslabší kořist

Bruselské chlebíčky: Europarlament před grilováním hledá nejslabší kořist

9. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Na Nové scéně Národního divadla hrají teenageři o teenagerech. Takže asi tak

Mozaika: Na Nové scéně Národního divadla hrají teenageři o teenagerech. Takže asi tak

9. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Odnosím ti dítě. Zn.: Není to (zatím) legální

Vinohradská 12: Odnosím ti dítě. Zn.: Není to (zatím) legální

9. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Pochlap se: V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

Pochlap se: V minulosti jsem měl problémy s pletí a rovnátka, sebepoznání je osvobozující, říká tanečník Mensa

8. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Syndrom suchého oka. Nová terapie a léčba nabízí šanci na kvalitní život

Moci bez nemoci: Syndrom suchého oka. Nová terapie a léčba nabízí šanci na kvalitní život

8. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Kavárna: Fotografka Dana Vitásková připravila výstavu pro budějovickou galerii, kterou kdysi spoluzakládala

Kavárna: Fotografka Dana Vitásková připravila výstavu pro budějovickou galerii, kterou kdysi spoluzakládala

8. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Mikešovi: Sedla si za mě na motorku a já věděl, že je to napořád

Zlatá láska: Manželé Mikešovi: Sedla si za mě na motorku a já věděl, že je to napořád

8. 9. 2024

40 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Na svém životě bych nezměnil ani jeden den, říká režisér Viktor Tauš

Až na dřeň: Na svém životě bych nezměnil ani jeden den, říká režisér Viktor Tauš

8. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Včelí med se dá použít i na hojení ran, doporučuje včelař a lékárník. Co pomáhá proti štípnutí?

Host Radiožurnálu: Včelí med se dá použít i na hojení ran, doporučuje včelař a lékárník. Co pomáhá proti štípnutí?

8. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Půda nad zlato? Pohrdáme jí a zastavujeme ji, říká architektka

Leonardo Plus: Půda nad zlato? Pohrdáme jí a zastavujeme ji, říká architektka

8. 9. 2024

48 min