Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Češi a spotřeba alkoholu. Situace v Moldavsku. Ester Ledecká a zlato

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Češi a spotřeba alkoholu. Situace v Moldavsku. Ester Ledecká a zlato

20. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Daří se produkovat dobré lékaře, říká děkan Fínek u příležitosti 80. výročí lékařské fakulty v Plzni

Co vás zajímá: Daří se produkovat dobré lékaře, říká děkan Fínek u příležitosti 80. výročí lékařské fakulty v Plzni

20. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Králíčková: Spojení odměn s tragédií na FF UK od nás nezaznělo. O mandát se chci znovu ucházet

Dvacet minut Radiožurnálu: Králíčková: Spojení odměn s tragédií na FF UK od nás nezaznělo. O mandát se chci znovu ucházet

20. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Náš host: Jarmark radosti nachází nový domov v bývalé plavírně kaolínu v Otovicích

Náš host: Jarmark radosti nachází nový domov v bývalé plavírně kaolínu v Otovicích

20. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Vlna: Za románek s AI postavou platíme osobními daty. Virtuální flirt zkoumal David Laufer

Vlna: Za románek s AI postavou platíme osobními daty. Virtuální flirt zkoumal David Laufer

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Při jarní údržbě venkovních dveří se zaměřte především na těsnění

Hobby magazín: Při jarní údržbě venkovních dveří se zaměřte především na těsnění

20. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Na jeden nádech vydržím pod vodou 8 minut a 25 vteřin, říká freediver David Vencl

Alex a host: Na jeden nádech vydržím pod vodou 8 minut a 25 vteřin, říká freediver David Vencl

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

Vizitka: Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

20. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nechanice mají lidé spojeny se zámkem Hrádek, ale i město stojí za návštěvu, říká starosta Pechar

Host ve studiu: Nechanice mají lidé spojeny se zámkem Hrádek, ale i město stojí za návštěvu, říká starosta Pechar

20. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Výstavba Vltavské filharmonie neomezí jiné investice. Přispět by měla i veřejnost, říká architekt

Interview Plus: Výstavba Vltavské filharmonie neomezí jiné investice. Přispět by měla i veřejnost, říká architekt

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výdaje na obranu. Vyhoštění francouzského vědce z USA. Expedice a psychika

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výdaje na obranu. Vyhoštění francouzského vědce z USA. Expedice a psychika

20. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: V chování k dětem zůstává v Česku relikt totality, říká zmocněnkyně pro lidská práva

Osobnost Plus: V chování k dětem zůstává v Česku relikt totality, říká zmocněnkyně pro lidská práva

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

20. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kateřina Chaloupková z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur radí, jak si vybrat dovolenou

Radioporadna: Kateřina Chaloupková z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur radí, jak si vybrat dovolenou

20. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Dluhové brzdy měly svou logiku, kritizuje jejich odjišťování Lacina. Česko na tom však může vydělat

Řečí peněz: Dluhové brzdy měly svou logiku, kritizuje jejich odjišťování Lacina. Česko na tom však může vydělat

20. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Libor Kunte: botanická expedice na Madagaskar

Host Dopoledního expresu: Libor Kunte: botanická expedice na Madagaskar

20. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Heligonky a akordeon v akci: dopolední rozhovor o lidové hudbě

Dobré dopoledne: Heligonky a akordeon v akci: dopolední rozhovor o lidové hudbě

20. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

Blízká setkání: Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

20. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Mozaika: Andersenovy příběhy nejsou vyloženě pro děti, pojí je ale téma lásky, říká ilustrátor Filip Pošivač

Mozaika: Andersenovy příběhy nejsou vyloženě pro děti, pojí je ale téma lásky, říká ilustrátor Filip Pošivač

20. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

Host Lucie Výborné: Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

20. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

Desítka Pavla Horvátha: Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

20. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Apatyka: Medvědí česnek smíchaný s česnekem setým mají větší záběr, radí gemmoterapeutka Jarmila Podhorná

Apatyka: Medvědí česnek smíchaný s česnekem setým mají větší záběr, radí gemmoterapeutka Jarmila Podhorná

20. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Radko Kubičko: Že by se Ukrajina rozdělila jako poválečné Německo? To se nakonec taky zase spojilo

Jak to vidí...: Radko Kubičko: Že by se Ukrajina rozdělila jako poválečné Německo? To se nakonec taky zase spojilo

20. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Putin odmítá ústupky. Co dohodl s Trumpem?

Vinohradská 12: Putin odmítá ústupky. Co dohodl s Trumpem?

20. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Hovory: Amerikánka odkazuje i na stále živé jizvy postkomunistické společnosti, říká výtvarník

Hovory: Amerikánka odkazuje i na stále živé jizvy postkomunistické společnosti, říká výtvarník

19. 3. 2025

24 min