Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Bezpečné otužování. Jděte pěkně postupně krok za krokem, začít můžete odolností u studené sprchy

Radioporadna: Bezpečné otužování. Jděte pěkně postupně krok za krokem, začít můžete odolností u studené sprchy

20. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

Blízká setkání: Moderátorka Iva Bendová: Myslím, že jsem srovnaná sama se sebou a s tím, co mám za sebou

20. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ušetří stát s modelem PPP? Ne, míní ekonom. Odborník: Ano

Pro a proti: Ušetří stát s modelem PPP? Ne, míní ekonom. Odborník: Ano

20. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump a zboží z EU. Rok od útoku na FF UK. Výzva k zpřísnění zbraňového zákonu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump a zboží z EU. Rok od útoku na FF UK. Výzva k zpřísnění zbraňového zákonu

20. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Plachetka: Minule jsem si koncert v O2 areně užil

Osobnost Plus: Plachetka: Minule jsem si koncert v O2 areně užil

20. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Filmařka Karin Venhauer se v Německu z poslední pozice v produkci vypracovala na asistentku režie

Host ve studiu: Filmařka Karin Venhauer se v Německu z poslední pozice v produkci vypracovala na asistentku režie

20. 12. 2024

11 min

Obrázek epizody Online Plus: Koubský: Jak ověřit věk online a neohrozit ostatní údaje?

Online Plus: Koubský: Jak ověřit věk online a neohrozit ostatní údaje?

20. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kdo jsou andělské děti? Jak velká je naděje na jejich úspěšnou léčbu?

Radioporadna: Kdo jsou andělské děti? Jak velká je naděje na jejich úspěšnou léčbu?

20. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody ArtCafé: Co dokáže kultura? Často víc, než zastupitelé

ArtCafé: Co dokáže kultura? Často víc, než zastupitelé

20. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nikdo si nedokáže představit, čím jsme prošli. Olík nás naučil žít teď a tady, říká náhradní maminka

Host Lucie Výborné: Nikdo si nedokáže představit, čím jsme prošli. Olík nás naučil žít teď a tady, říká náhradní maminka

20. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Náš host: V pásmu Gazy je to s usnutím těžké, nad hlavou vám neustále bzučí spousta dronů

Náš host: V pásmu Gazy je to s usnutím těžké, nad hlavou vám neustále bzučí spousta dronů

20. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Lehečka: V elitní světové třicítce tenistů se chyby neodpouští. Je pro mě obrovský úspěch tam být

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Lehečka: V elitní světové třicítce tenistů se chyby neodpouští. Je pro mě obrovský úspěch tam být

20. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Vánoční rozhovor s Mons. Tomášem Holubem, biskupem plzeňským

Co vás zajímá: Vánoční rozhovor s Mons. Tomášem Holubem, biskupem plzeňským

20. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Oběti střelby na FF UK a v Klánovicích v Praze připomene vzpomínkový koncert Rok poté

Mozaika: Oběti střelby na FF UK a v Klánovicích v Praze připomene vzpomínkový koncert Rok poté

20. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Palora vbíhá do cíle. Litovelští zpěváci ladí před sborovým koncertem poslední detaily

Mozaika: Palora vbíhá do cíle. Litovelští zpěváci ladí před sborovým koncertem poslední detaily

20. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rektorka Králíčková: Rok po střelbě stále držíme při sobě. Studující mají oporu jeden v druhém

Jak to vidí...: Rektorka Králíčková: Rok po střelbě stále držíme při sobě. Studující mají oporu jeden v druhém

20. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Betlémské světlo z podsadového stanu. Skauti ho poprvé rozdají na Příhrádku

Máme hosty: Betlémské světlo z podsadového stanu. Skauti ho poprvé rozdají na Příhrádku

20. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Pracovna: Na návštěvě u operních pěvců Kateřiny Kněžíkové a Adama Plachetky

Mozaika: Pracovna: Na návštěvě u operních pěvců Kateřiny Kněžíkové a Adama Plachetky

20. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Na Východ!: Rok na Východě s Petrou Procházkovou

Na Východ!: Rok na Východě s Petrou Procházkovou

20. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: FF UK. Rok po střelbě

Vinohradská 12: FF UK. Rok po střelbě

20. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Hovory: Humanitární pracovník: V Evropě nám nic nechybí

Hovory: Humanitární pracovník: V Evropě nám nic nechybí

19. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jak se žije v cirkuse. Život v maringotce vás naučí zbavovat se nepotřebných věcí

Klub Rádia Junior: Jak se žije v cirkuse. Život v maringotce vás naučí zbavovat se nepotřebných věcí

19. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Tempo příprav dálnic. Tresty za poplašné zprávy. Alianční záruky Ukrajině

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Tempo příprav dálnic. Tresty za poplašné zprávy. Alianční záruky Ukrajině

19. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Mozaika: Do českých film přilétá Saint-Exupéry

Mozaika: Do českých film přilétá Saint-Exupéry

19. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinu čeká složitý rok. Měli bychom usilovat o udržitelné příměří, říká poradce premiéra Pojar

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinu čeká složitý rok. Měli bychom usilovat o udržitelné příměří, říká poradce premiéra Pojar

19. 12. 2024

23 min