Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dolejší: Vládní voliče odrazují upatlané kompromisy

Osobnost Plus: Dolejší: Vládní voliče odrazují upatlané kompromisy

2. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ekonomika v roce 2025. Ruský plyn v EU. Požár v domově s pečovatelskou službou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ekonomika v roce 2025. Ruský plyn v EU. Požár v domově s pečovatelskou službou

2. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Baroš do mě v Baníku hodně rýpal, ale bylo to fajn období. Kouč Páník mi lidsky seděl, říká Jánoš

Desítka Pavla Horvátha: Baroš do mě v Baníku hodně rýpal, ale bylo to fajn období. Kouč Páník mi lidsky seděl, říká Jánoš

2. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Lékárna: Nosní polypy. Proč vznikají a jak se léčí, prozradí lékař Petr Matoušek

Lékárna: Nosní polypy. Proč vznikají a jak se léčí, prozradí lékař Petr Matoušek

2. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Balanc: Koho byste samou láskou sežrali? O kanibalismu v popkultuře s publicistou Antonínem Tesařem

Balanc: Koho byste samou láskou sežrali? O kanibalismu v popkultuře s publicistou Antonínem Tesařem

2. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Klíčovou profesí ve filmu je „špinič“. Televize je iluze, usmívá se šéf scénického provozu ČT

Host Lucie Výborné: Klíčovou profesí ve filmu je „špinič“. Televize je iluze, usmívá se šéf scénického provozu ČT

2. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Historický okamžik. Po 60 letech budeme zcela nezávislí na ruských energiích

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Historický okamžik. Po 60 letech budeme zcela nezávislí na ruských energiích

2. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubický maturant hledá sponzora zámořského studia. Vyvinul pulzační motor

Máme hosty: Pardubický maturant hledá sponzora zámořského studia. Vyvinul pulzační motor

2. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Obchodník se smrtí, díl III.: Osudová chyba

Vinohradská 12: Obchodník se smrtí, díl III.: Osudová chyba

2. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Chtěla jsem zpívat jazz, ne operu, přiznává Bella Adamova

Hovory: Chtěla jsem zpívat jazz, ne operu, přiznává Bella Adamova

1. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Kyša: Před Muskem a změnou klimatu varovala sci-fi už dávno

Hovory: Kyša: Před Muskem a změnou klimatu varovala sci-fi už dávno

1. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si hodnocení komentátora Českého rozhlasu Ondřeje Konráda

Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si hodnocení komentátora Českého rozhlasu Ondřeje Konráda

1. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Přijetí eura by vyhloubilo víc příkopů.“ Co v projevu prezidenta zaujalo Jana Skopečka z ODS?

Speciál Radiožurnálu: „Přijetí eura by vyhloubilo víc příkopů.“ Co v projevu prezidenta zaujalo Jana Skopečka z ODS?

1. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Buchty: Jaký je sen právničky? Spát v jeskyni v králičí kožce

Buchty: Jaký je sen právničky? Spát v jeskyni v králičí kožce

1. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Moderace politické debaty mezi vládou a opozicí zůstala spíš na papíře,“ okomentoval Vondráček

Speciál Radiožurnálu: „Moderace politické debaty mezi vládou a opozicí zůstala spíš na papíře,“ okomentoval Vondráček

1. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si projev prezidenta republiky Petra Pavla

Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si projev prezidenta republiky Petra Pavla

1. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: V kreativitě jsou Češi srovnatelní se zbytkem Evropy. Máme mimořádný tvůrčí potenciál, říká Stehlík

Host Radiožurnálu: V kreativitě jsou Češi srovnatelní se zbytkem Evropy. Máme mimořádný tvůrčí potenciál, říká Stehlík

1. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Zazpívali na ikonických místech Barcelony a domů si dovezli neopakovatelné zážitky

Odpolední interview: Zazpívali na ikonických místech Barcelony a domů si dovezli neopakovatelné zážitky

1. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Balanc: O pohlavně přenosných infekcích kolují mýty. Jak je to doopravdy?

Balanc: O pohlavně přenosných infekcích kolují mýty. Jak je to doopravdy?

1. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Alex a host: Jsem ráda, když ještě můžu svou pomocí někde přispět, říká architektka Eva Jiřičná

Alex a host: Jsem ráda, když ještě můžu svou pomocí někde přispět, říká architektka Eva Jiřičná

1. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Host ve středu: Novoroční rozhovor s hejtmanem Kraje Vysočina Martinem Kuklou z ANO

Host ve středu: Novoroční rozhovor s hejtmanem Kraje Vysočina Martinem Kuklou z ANO

1. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Stop plynu přes Ukrajinu. Firmy a zaměstnanci. Horská služba po silvestru

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Stop plynu přes Ukrajinu. Firmy a zaměstnanci. Horská služba po silvestru

1. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cesta domů je tady pro ty, kteří si ji zvolí, uvádí lékařka a filantropka Katarína Vlčková

Blízká setkání: Cesta domů je tady pro ty, kteří si ji zvolí, uvádí lékařka a filantropka Katarína Vlčková

1. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Fotograf: Vidím u ukrajinských vojáků čím dál větší skepsi

Interview Plus: Fotograf: Vidím u ukrajinských vojáků čím dál větší skepsi

1. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecká primátorka: Chtěla bych, aby si lidé užívali město celý rok. Aby si každý našel, co ho baví

Host ve studiu: Hradecká primátorka: Chtěla bych, aby si lidé užívali město celý rok. Aby si každý našel, co ho baví

1. 1. 2025

6 min