Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Dostavba Dukovan. Zemětřesení v Myanmaru. Vance v Grónsku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Dostavba Dukovan. Zemětřesení v Myanmaru. Vance v Grónsku

28. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Mnichov 1972 a etika médií, Mucha globální značkou, filmová hudba, Jules Verne

Akcent: Výběr týdne: Mnichov 1972 a etika médií, Mucha globální značkou, filmová hudba, Jules Verne

28. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Hra z českého středověku může vzbudit zájem o historii, domnívají se učitelé dějepisu

O čem se mluví pod Ještědem: Hra z českého středověku může vzbudit zájem o historii, domnívají se učitelé dějepisu

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tůma: Bezpečnostní služba lidi neumlčí. Uhlídat davy není v silách extraligy

Dvacet minut Radiožurnálu: Tůma: Bezpečnostní služba lidi neumlčí. Uhlídat davy není v silách extraligy

28. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hajič: S vývojem jazykových modelů Evropa začala pozdě

Interview Plus: Hajič: S vývojem jazykových modelů Evropa začala pozdě

28. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Stav nebezpečí v okolí Hustopečí. Zemětřesení v Thajsku. Příroda jako učebna

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Stav nebezpečí v okolí Hustopečí. Zemětřesení v Thajsku. Příroda jako učebna

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Střední škola vizuální tvorby v Hradci Králové a Jarní výstava jako inspirace nejen na Velikonoce

Radioporadna: Střední škola vizuální tvorby v Hradci Králové a Jarní výstava jako inspirace nejen na Velikonoce

28. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Ruku před pusu! Kašlete do ohybu lokte. Kdo kašle na lidi, je bezohledný, vzkazuje lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Ruku před pusu! Kašlete do ohybu lokte. Kdo kašle na lidi, je bezohledný, vzkazuje lékařka

28. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Správa Ukrajiny pod záštitu OSN? Je to Putinova snaha rozdělit Západ a získat čas

Co se děje se světem: Bříza: Správa Ukrajiny pod záštitu OSN? Je to Putinova snaha rozdělit Západ a získat čas

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Neurolog o Alzheimeru: Každý pátý Čech už má změny v mozku

Osobnost Plus: Neurolog o Alzheimeru: Každý pátý Čech už má změny v mozku

28. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Online Plus: Koubský: Aplikace Signal není chráněná proti chybě člověka

Online Plus: Koubský: Aplikace Signal není chráněná proti chybě člověka

28. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

Blízká setkání: Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

28. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Pro a proti: Povinná vojna? Čunek je pro, podle Metnara chybí zázemí

Pro a proti: Povinná vojna? Čunek je pro, podle Metnara chybí zázemí

28. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody ArtCafé: Dny Evropského filmu lákají na objevy i Andreu Arnold

ArtCafé: Dny Evropského filmu lákají na objevy i Andreu Arnold

28. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Host ve studiu: „Český Harry Potter“ Martin Teplý si zahrál ve filmu Tichá pošta: Daniel Radcliff je můj oblíbenec

Host ve studiu: „Český Harry Potter“ Martin Teplý si zahrál ve filmu Tichá pošta: Daniel Radcliff je můj oblíbenec

28. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

Host Lucie Výborné: Vědec: Ultrazvuk pomůže lidem s depresí či epilepsií. Můžeme změnit chování části mozku

28. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Léčba sexuálně přenosných nemocí by nemělo být tabu. Mohou totiž způsobit závažné zdravotní problémy

Host Dopoledního expresu: Léčba sexuálně přenosných nemocí by nemělo být tabu. Mohou totiž způsobit závažné zdravotní problémy

28. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete darovat kostní dřeň? Poslechněte si, co dárce v případě shody čeká

Radioporadna: Chcete darovat kostní dřeň? Poslechněte si, co dárce v případě shody čeká

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Rychlobruslař Jílek: Určitě mám rezervy v technice. Chci se pořád zlepšovat, abych porážel nejlepší

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Rychlobruslař Jílek: Určitě mám rezervy v technice. Chci se pořád zlepšovat, abych porážel nejlepší

28. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zdeněk Smištík: Učitelé a změna vnímání jejich role ve společnosti

Dobré dopoledne: Zdeněk Smištík: Učitelé a změna vnímání jejich role ve společnosti

28. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Vizitka: Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

Vizitka: Děkanka Daniela Jobertová: Na DAMU chodí lidé s velkou vášní, které jsou ochotní mnohé obětovat

28. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kulturu v Moravské Třebové čekají lepší prostory. Co se chystá?

Máme hosty: Kulturu v Moravské Třebové čekají lepší prostory. Co se chystá?

28. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Za 5 měsíců se toho povedlo hodně, říká hejtman Plzeňského kraje Kamal Farhan

Co vás zajímá: Za 5 měsíců se toho povedlo hodně, říká hejtman Plzeňského kraje Kamal Farhan

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Na Východ!: Vyjednavači a šedé eminence. Kdo domlouvá konec války?

Na Východ!: Vyjednavači a šedé eminence. Kdo domlouvá konec války?

28. 3. 2025

28 min