Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Křížem krážem republikou podle map aneb Putování po Via Czechia s cestovatelem Janem Hockem

Na cestách s Petrem Voldánem: Křížem krážem republikou podle map aneb Putování po Via Czechia s cestovatelem Janem Hockem

7. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Hovory: Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

Hovory: Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

7. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

Bruselské chlebíčky: Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

7. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Válka dronů? Na Ukrajině bojují i roboti

Vinohradská 12: Válka dronů? Na Ukrajině bojují i roboti

7. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

6. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Spolupráce diabetologů a kardiologů snižuje riziko chorob srdce a cév u diabetiků 1. typu

Moci bez nemoci: Spolupráce diabetologů a kardiologů snižuje riziko chorob srdce a cév u diabetiků 1. typu

6. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Pochlap se: S OTCI A SYNY: Nikdo nechce traumata přenášet na děti, jsou to nezahojitelný rány, říká Prachař

Pochlap se: S OTCI A SYNY: Nikdo nechce traumata přenášet na děti, jsou to nezahojitelný rány, říká Prachař

6. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitelka Gočárovy galerie v Pardubicích Klára Zářecká v Klubu rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitelka Gočárovy galerie v Pardubicích Klára Zářecká v Klubu rádia Junior

6. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Kavárna: Umělci darují svá díla, a tím pomůžou hospici. Dobročinná aukce se v Budějovicích koná už potřetí

Kavárna: Umělci darují svá díla, a tím pomůžou hospici. Dobročinná aukce se v Budějovicích koná už potřetí

6. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Hergot!: Alternativní spiritualita s komercializací nemá problém, říká religionistka Dyndová

Hergot!: Alternativní spiritualita s komercializací nemá problém, říká religionistka Dyndová

6. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Léčbu pásového oparu je nutné zahájit ihned

Co vás zajímá: Léčbu pásového oparu je nutné zahájit ihned

6. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: V dubnu klíčí nejen příroda, ale i nápady. Vaječný likér, řeřicha nebo nostalgie na talíři

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: V dubnu klíčí nejen příroda, ale i nápady. Vaječný likér, řeřicha nebo nostalgie na talíři

6. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vliv mrazů na včely a úrodu ovoce. Demonstrace proti Trumpovi. Vítání jara

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vliv mrazů na včely a úrodu ovoce. Demonstrace proti Trumpovi. Vítání jara

6. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Emoce jsou hybatelem příběhů a trocha kýče je dobrá věc, říká divadelní režisér Thomas Zielinski

Host Radiožurnálu: Emoce jsou hybatelem příběhů a trocha kýče je dobrá věc, říká divadelní režisér Thomas Zielinski

6. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

Až na dřeň: Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

6. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Zdena Ptáčková Harcubová: S Janem Werichem jsme hráli každý den čtyři roky v kuse

Když se řekne Dismaňák: Zdena Ptáčková Harcubová: S Janem Werichem jsme hráli každý den čtyři roky v kuse

6. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Pomsta nás uspokojí jen krátce, lékem je introspekce

Leonardo Plus: Vojtko: Pomsta nás uspokojí jen krátce, lékem je introspekce

6. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Andrea Brzobohatá, ředitelka organizace No Foot No Stress. Může pohyb po amputaci léčit duši i tělo?

Jak to vidí...: Andrea Brzobohatá, ředitelka organizace No Foot No Stress. Může pohyb po amputaci léčit duši i tělo?

6. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Rozvodem rodina nekončí

Cesta k uzdravení: Rozvodem rodina nekončí

6. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

6. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Vertikála: Proč je výchova bez hranic škodlivá? Poslechněte si víc

Vertikála: Proč je výchova bez hranic škodlivá? Poslechněte si víc

6. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Magazín Vertikály o papeži Janu Pavlu II.

Vertikála: Magazín Vertikály o papeži Janu Pavlu II.

6. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kateřina Landová z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Kateřina Landová z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior

5. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody Jihočeši: Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

Jihočeši: Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

5. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

Host Lenky Vahalové: Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

5. 4. 2025

24 min