Podcast Český rozhlas - Rozhovory
Řadit dle:

Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal
6. 4. 2025
29 min

Klub Rádia Junior: Kateřina Landová z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior
5. 4. 2025
34 min

Jihočeši: Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba
5. 4. 2025
23 min

Host Lenky Vahalové: Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství
5. 4. 2025
24 min

Hobby magazín: Jaké bude počasí? Prozradí panenka nebo panáček z meteodomečku Radka Opluštila
5. 4. 2025
2 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kryvyj Rih. Americká dovozní cla. Zahájení sezony na hradech a zámcích
5. 4. 2025
19 min

Středočeská setkání: Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka
5. 4. 2025
28 min

Host Radiožurnálu: Děkani fakult mě nazývali žlutou zimnicí, vzpomíná iniciátorka univerzit třetího věku Dana Steinová
5. 4. 2025
27 min

Svět zvířat: Některé ptačí druhy mizí z naší přírody před očima, upozorňuje ornitolog
5. 4. 2025
25 min

Dopolední host: Moudrý jako sova? Podle nejnovějších výzkumů to tak úplně neplatí, říká ornitolog Ondřej Fišer
4. 4. 2025
28 min

Klub Rádia Junior: Ředitel komunikace Běhej lesy! Richard Valoušek v Klubu rádia Junior
4. 4. 2025
37 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvetné clo Číny. Zákaz jmenovat stíhané osoby? Zájem o léčebné konopí
4. 4. 2025
20 min

K věci Štěpánky Duchkové: Oceněné Bubenečské nádraží. Ten projekt byl unikátní a jsem na něj pyšný, říká radní Jan Lacina
4. 4. 2025
10 min

O čem se mluví pod Ještědem: Hrady a zámky letos chystají „italské prázdniny“, vstupné zvyšovat nebudou
4. 4. 2025
21 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ovocnářů: Nervozita z mrznutí stromů teprve začíná. Problém je, že vykvétají o tři týdny dříve
4. 4. 2025
23 min

Akcent: Výběr týdne: film a koordinace intimity, jak na dobré repráky, pouliční umění, data o kultuře
4. 4. 2025
27 min

O čem se mluví: Léky na hubnutí se musí brát pod dozorem lékařů, upozorňuje diabetoložka
4. 4. 2025
17 min

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety
4. 4. 2025
28 min