Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

6. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Vertikála: Proč je výchova bez hranic škodlivá? Poslechněte si víc

Vertikála: Proč je výchova bez hranic škodlivá? Poslechněte si víc

6. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Magazín Vertikály o papeži Janu Pavlu II.

Vertikála: Magazín Vertikály o papeži Janu Pavlu II.

6. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kateřina Landová z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Kateřina Landová z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior

5. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody Jihočeši: Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

Jihočeši: Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

5. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

Host Lenky Vahalové: Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jaké bude počasí? Prozradí panenka nebo panáček z meteodomečku Radka Opluštila

Hobby magazín: Jaké bude počasí? Prozradí panenka nebo panáček z meteodomečku Radka Opluštila

5. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kryvyj Rih. Americká dovozní cla. Zahájení sezony na hradech a zámcích

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kryvyj Rih. Americká dovozní cla. Zahájení sezony na hradech a zámcích

5. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

Středočeská setkání: Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

5. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Děkani fakult mě nazývali žlutou zimnicí, vzpomíná iniciátorka univerzit třetího věku Dana Steinová

Host Radiožurnálu: Děkani fakult mě nazývali žlutou zimnicí, vzpomíná iniciátorka univerzit třetího věku Dana Steinová

5. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Některé ptačí druhy mizí z naší přírody před očima, upozorňuje ornitolog

Svět zvířat: Některé ptačí druhy mizí z naší přírody před očima, upozorňuje ornitolog

5. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Laboratoř: Vědci natočili skrytý život ledních medvědů s mláďaty

Laboratoř: Vědci natočili skrytý život ledních medvědů s mláďaty

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

Stříbrný vítr: Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

5. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tsikhanouskaya: Lukashenko is Putin's puppet

Vinohradská 12: Tsikhanouskaya: Lukashenko is Putin's puppet

5. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Dopolední host: Moudrý jako sova? Podle nejnovějších výzkumů to tak úplně neplatí, říká ornitolog Ondřej Fišer

Dopolední host: Moudrý jako sova? Podle nejnovějších výzkumů to tak úplně neplatí, říká ornitolog Ondřej Fišer

4. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitel komunikace Běhej lesy! Richard Valoušek v Klubu rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitel komunikace Běhej lesy! Richard Valoušek v Klubu rádia Junior

4. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvetné clo Číny. Zákaz jmenovat stíhané osoby? Zájem o léčebné konopí

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odvetné clo Číny. Zákaz jmenovat stíhané osoby? Zájem o léčebné konopí

4. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Oceněné Bubenečské nádraží. Ten projekt byl unikátní a jsem na něj pyšný, říká radní Jan Lacina

K věci Štěpánky Duchkové: Oceněné Bubenečské nádraží. Ten projekt byl unikátní a jsem na něj pyšný, říká radní Jan Lacina

4. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Hrady a zámky letos chystají „italské prázdniny“, vstupné zvyšovat nebudou

O čem se mluví pod Ještědem: Hrady a zámky letos chystají „italské prázdniny“, vstupné zvyšovat nebudou

4. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ovocnářů: Nervozita z mrznutí stromů teprve začíná. Problém je, že vykvétají o tři týdny dříve

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ovocnářů: Nervozita z mrznutí stromů teprve začíná. Problém je, že vykvétají o tři týdny dříve

4. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: film a koordinace intimity, jak na dobré repráky, pouliční umění, data o kultuře

Akcent: Výběr týdne: film a koordinace intimity, jak na dobré repráky, pouliční umění, data o kultuře

4. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Petr Bende: Doma hýčkám kytaru Petra Nováka

Na pohovce Jožky Kubáníka: Petr Bende: Doma hýčkám kytaru Petra Nováka

4. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Léky na hubnutí se musí brát pod dozorem lékařů, upozorňuje diabetoložka

O čem se mluví: Léky na hubnutí se musí brát pod dozorem lékařů, upozorňuje diabetoložka

4. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hodáč: Evropa nemá nic, co by mohla Trumpovi nabídnout

Interview Plus: Hodáč: Evropa nemá nic, co by mohla Trumpovi nabídnout

4. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety

4. 4. 2025

28 min