Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Máme hosty: České Třebové chybí MHD. Sonduje možnost dopravy na zavolání

Máme hosty: České Třebové chybí MHD. Sonduje možnost dopravy na zavolání

4. 2. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Evropa musí zapomenout na fráze. Přichází doba silných slov a klacků

Jak to vidí...: Politolog: Evropa musí zapomenout na fráze. Přichází doba silných slov a klacků

4. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Firmy chtějí závaznější smlouvy na dodávky pro Dukovany

Peníze a vliv: Firmy chtějí závaznější smlouvy na dodávky pro Dukovany

4. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Střet s asteroidem? „Šance malá, spíš žádná”

Vinohradská 12: Střet s asteroidem? „Šance malá, spíš žádná”

4. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Šéf protidrogové centrály: Pouliční gram kokainu se začíná nebezpečně potkávat s cenou pervitinu

Hovory: Šéf protidrogové centrály: Pouliční gram kokainu se začíná nebezpečně potkávat s cenou pervitinu

3. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Tresty nesmí bolet na těle ani na duši. Domácí násilí není vaše chyba, ujišťuje psychoterapeutka

Klub Rádia Junior: Tresty nesmí bolet na těle ani na duši. Domácí násilí není vaše chyba, ujišťuje psychoterapeutka

3. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Falešný tweet Miroslavy Němcové. Čína a Panamský průplav. Chřipková epidemie

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Falešný tweet Miroslavy Němcové. Čína a Panamský průplav. Chřipková epidemie

3. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: K věci: Malé obce Vítkovska a Osoblažska můžou těžit z nových krajských dotací

K věci ČRo Ostrava: K věci: Malé obce Vítkovska a Osoblažska můžou těžit z nových krajských dotací

3. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Je to obrovská továrna na divadlo. Ještě se budu muset hodně učit, říká nový šéf Národního divadla

Dvacet minut Radiožurnálu: Je to obrovská továrna na divadlo. Ještě se budu muset hodně učit, říká nový šéf Národního divadla

3. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Akcent: Aerofilms v Lucerně: Nechceme Světozor 2.0, hledáme balanc, říká zástupce distributora

Akcent: Aerofilms v Lucerně: Nechceme Světozor 2.0, hledáme balanc, říká zástupce distributora

3. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Markéta Kovářová šije šaty na míru, připravuje rekvizity v divadle a propaguje udržitelnou módu

Dobré dopoledne: Markéta Kovářová šije šaty na míru, připravuje rekvizity v divadle a propaguje udržitelnou módu

3. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Casablanca: Mám rád obskurní a nebezpečné země. Eritrea mě překvapila, říká Lukáš Synek

Casablanca: Mám rád obskurní a nebezpečné země. Eritrea mě překvapila, říká Lukáš Synek

3. 2. 2025

44 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Miroslav Lysek z Frýdku-Místku chodí po horách, dokumentuje, objevuje a poznává

Odpolední interview: Miroslav Lysek z Frýdku-Místku chodí po horách, dokumentuje, objevuje a poznává

3. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Momenty: Vladimír Válek: Dirigent musí být perfektně připravený a měl by jít muzikantům příkladem

Momenty: Vladimír Válek: Dirigent musí být perfektně připravený a měl by jít muzikantům příkladem

3. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Německé problémy jsou migrace a ekonomika, shrnuje Lizcová

Interview Plus: Německé problémy jsou migrace a ekonomika, shrnuje Lizcová

3. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Burleska s nádechem erotiky. Skvělá Valentýnská show Sedm tváří lásky brněnského ZuZu Kabaretu

Host ve studiu: Burleska s nádechem erotiky. Skvělá Valentýnská show Sedm tváří lásky brněnského ZuZu Kabaretu

3. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vášáryová: Patriarchát trval příliš dlouho, muži si zvykli

Osobnost Plus: Vášáryová: Patriarchát trval příliš dlouho, muži si zvykli

3. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bypass stavebního řízení. Americká cla. Jak řešit šikanu na školách?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bypass stavebního řízení. Americká cla. Jak řešit šikanu na školách?

3. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Home office? Nejčastěji hybridní model, tvrdí personalista

Pro a proti: Home office? Nejčastěji hybridní model, tvrdí personalista

3. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

Blízká setkání: Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

3. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Záchranná a odchytová služba v Dalovicích bojuje s nedostatkem veterinářů a financí

Co vás zajímá: Záchranná a odchytová služba v Dalovicích bojuje s nedostatkem veterinářů a financí

3. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Antivirus: Jak se bránit únikům dat? Pečlivě vybírejte, jaké aplikace do mobilu instalujete, radí Antivirus

Antivirus: Jak se bránit únikům dat? Pečlivě vybírejte, jaké aplikace do mobilu instalujete, radí Antivirus

3. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Za obezitou se vždy skrývá nějaký důvod. Rychlým zaškatulkováním můžeme ublížit, zvláště dětem

Radioporadna: Za obezitou se vždy skrývá nějaký důvod. Rychlým zaškatulkováním můžeme ublížit, zvláště dětem

3. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Všichni ostatní ubírají a my přidáváme, říká pilot Macík

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Všichni ostatní ubírají a my přidáváme, říká pilot Macík

3. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Mozaika: Grammy 2025. Kdo proměnil nominace a jaké poselství letos ceny nesly?

Mozaika: Grammy 2025. Kdo proměnil nominace a jaké poselství letos ceny nesly?

3. 2. 2025

4 min