Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody O čem se mluví: Kyberšmejdi vědí, jak nás napálit. Naučte se, jak jim nenaletět

O čem se mluví: Kyberšmejdi vědí, jak nás napálit. Naučte se, jak jim nenaletět

26. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Interview Plus: Romancov: Věčný mír v Evropě skončil. Ignorovat válku nelze

Interview Plus: Romancov: Věčný mír v Evropě skončil. Ignorovat válku nelze

26. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Začínáme pozorovat hvězdy! Mně babička koupila knížku Naše souhvězdí, směje se astronom Jan Veselý

Radioporadna: Začínáme pozorovat hvězdy! Mně babička koupila knížku Naše souhvězdí, směje se astronom Jan Veselý

26. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Přízvuk si vezmu i do rakve, směje se Chantal Poullain. A plánuje další koncerty i knihy

Alex a host: Přízvuk si vezmu i do rakve, směje se Chantal Poullain. A plánuje další koncerty i knihy

26. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Myslivci na přelomu jara a léta vyrážejí na pole a do lesů kvůli statistikám a kondici zvěře

Hobby magazín: Myslivci na přelomu jara a léta vyrážejí na pole a do lesů kvůli statistikám a kondici zvěře

26. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Zlaté české ručičky! Vendula Radoňová je nejlepší autolakýrník, Ladislav Vrabec nejlepší klempíř

Host ve studiu: Zlaté české ručičky! Vendula Radoňová je nejlepší autolakýrník, Ladislav Vrabec nejlepší klempíř

26. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volná cesta k dostavbě Dukovan? SOCDEM a Stačilo. Bond v režii Villeneuva

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volná cesta k dostavbě Dukovan? SOCDEM a Stačilo. Bond v režii Villeneuva

26. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

Host Lucie Výborné: Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

26. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

26. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

26. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

26. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

26. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

26. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

26. 6. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

Vizitka: Kameramanka Donutková: Na chlapské prostředí jsem zvyklá, stereotypy se mění, když je nabouráváme

26. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Dopolední host: Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

Dopolední host: Naše práce je poslání, říká držitelka ocenění Charitní sestřička roku Jana Vondráková

26. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

Zálety Aleny Zárybnické: Krizový manažer Hanuš: Dnes stresujeme kvůli všemu a úplně zbytečně

26. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Silná obrana je nejlepší odstrašení agresora. Spoléhat na USA je risk

Jak to vidí...: Ekonom Lukáš Kovanda: Silná obrana je nejlepší odstrašení agresora. Spoléhat na USA je risk

26. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Česká satira: BONUS: Rozhovor s Tomášem Baldýnským

Česká satira: BONUS: Rozhovor s Tomášem Baldýnským

26. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Propadli džihádu. České mladíky stíhá policie

Vinohradská 12: Propadli džihádu. České mladíky stíhá policie

26. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Hovory: Kanaloš: Pro Romy vede cesta k integraci přes vzdělávání

Hovory: Kanaloš: Pro Romy vede cesta k integraci přes vzdělávání

25. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Rychlejší rozvody a konec fyzických trestů: novela občanského zákoníku přepisuje rodinné právo

Co vás zajímá: Rychlejší rozvody a konec fyzických trestů: novela občanského zákoníku přepisuje rodinné právo

25. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Akcent: Národní institut pro kulturu potřebuje důstojnou budovu i tvář, říká teatrolog

Akcent: Národní institut pro kulturu potřebuje důstojnou budovu i tvář, říká teatrolog

25. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvák, skladatel, textař, herec a malíř Michael Foret alias Mikael v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvák, skladatel, textař, herec a malíř Michael Foret alias Mikael v Klubu Rádia Junior

25. 6. 2025

39 min