Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tvrdě proti migraci. Změní Německo kurz?

Vinohradská 12: Tvrdě proti migraci. Změní Německo kurz?

5. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Grónsko je významné jak pro naši bezpečnost, tak jako zdroj surovin, říká cestovatel

Hovory: Grónsko je významné jak pro naši bezpečnost, tak jako zdroj surovin, říká cestovatel

4. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitelka Nadačního Fondu Zlatý oříšek Eva Spáčilová a finalisté Zlatého oříšku v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitelka Nadačního Fondu Zlatý oříšek Eva Spáčilová a finalisté Zlatého oříšku v Klubu Rádia Junior

4. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Bylinkářská poradna

Co vás zajímá: Bylinkářská poradna

4. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nebezpečná výzva na TikToku. Předvolební propad CDU. Fosilie Lucy v Praze

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nebezpečná výzva na TikToku. Předvolební propad CDU. Fosilie Lucy v Praze

4. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kalhousová: Podmínkou uskutečnění Trumpova mírového plánu bude příslib vzniku palestinského státu

Dvacet minut Radiožurnálu: Kalhousová: Podmínkou uskutečnění Trumpova mírového plánu bude příslib vzniku palestinského státu

4. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Vojtěch Boháč: Dění v Arktidě je depresivní. Mocnosti se přetahují o suroviny, zatímco led taje

Podhoubí: Vojtěch Boháč: Dění v Arktidě je depresivní. Mocnosti se přetahují o suroviny, zatímco led taje

4. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Akcent: Martin Glaser povede Národní divadlo. Je to výborný manažer s vhledem do oboru, říká Machalická

Akcent: Martin Glaser povede Národní divadlo. Je to výborný manažer s vhledem do oboru, říká Machalická

4. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Cena za vzteklinu i inspirace pro film. Jana Brejchová v Jehle jsem já, usmívá se Oldřich Matouch

Host Dopoledne pod Ještědem: Cena za vzteklinu i inspirace pro film. Jana Brejchová v Jehle jsem já, usmívá se Oldřich Matouch

4. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Spartan Race a Hyrox. Sourozenci Veronika a Richard Hynkovi s životní vášní pro extrémní závody

Host ve studiu: Spartan Race a Hyrox. Sourozenci Veronika a Richard Hynkovi s životní vášní pro extrémní závody

4. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Diagnóza ADHD se nadužívá, tvrdí dětský psycholog Mertin

Interview Plus: Diagnóza ADHD se nadužívá, tvrdí dětský psycholog Mertin

4. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trumpova celní politika. Předcházení šikaně ve školách. Prevence rakoviny

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trumpova celní politika. Předcházení šikaně ve školách. Prevence rakoviny

4. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Kočky k sobě mají vzájemné sympatie. Jsou nám podobné víc, než si myslíme, říká Klára Nevečeřalová

Alex a host: Kočky k sobě mají vzájemné sympatie. Jsou nám podobné víc, než si myslíme, říká Klára Nevečeřalová

4. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

Host Lucie Výborné: Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rovnátka a jak na ně. Léčba není omezena věkem, i v dospělosti totiž mohou zuby měnit své pozice

Radioporadna: Rovnátka a jak na ně. Léčba není omezena věkem, i v dospělosti totiž mohou zuby měnit své pozice

4. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Havlík: Politika se vyprázdnila. Mladý talent je konkurent

Osobnost Plus: Havlík: Politika se vyprázdnila. Mladý talent je konkurent

4. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

Blízká setkání: Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: zima a problémy s očima

Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: zima a problémy s očima

4. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hlívu ústřičnou na zdravém stromě nenajdete. Kvalitní houba nesmí být rozměklá

Radioporadna: Hlívu ústřičnou na zdravém stromě nenajdete. Kvalitní houba nesmí být rozměklá

4. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Pro a proti: AI ve školách zřejmě znamená konec protivných úkolů

Pro a proti: AI ve školách zřejmě znamená konec protivných úkolů

4. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Český loutkový film Pohádky po babičce se představí ve světové premiéře na Berlinale 2025

Mozaika: Český loutkový film Pohádky po babičce se představí ve světové premiéře na Berlinale 2025

4. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak fyzioterapeut pomáhá při bolestech pohybového aparátu, vysvětluje Alois Polák

Dobré dopoledne: Jak fyzioterapeut pomáhá při bolestech pohybového aparátu, vysvětluje Alois Polák

4. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Jágr nebude mít celý klub na svých bedrech a to mu pomůže, hodnotí změnu majitelů u Kladna Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Jágr nebude mít celý klub na svých bedrech a to mu pomůže, hodnotí změnu majitelů u Kladna Procházka

4. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Kostýmní výtvarnice Katarína Štrbová Bieliková: Ztrácíme schopnost číst symboly oděvů

Vizitka: Kostýmní výtvarnice Katarína Štrbová Bieliková: Ztrácíme schopnost číst symboly oděvů

4. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Papoušek vás většinou přežije, zdůrazňuje chovatelka. Někteří se mohou stát i terapeuty

Klub Rádia Junior: Papoušek vás většinou přežije, zdůrazňuje chovatelka. Někteří se mohou stát i terapeuty

4. 2. 2025

35 min