Podcast Český rozhlas - Rozhovory
Řadit dle:

Vlna: Studentské protesty v Srbsku jsou apolitické, proto stále drží, myslí si novinářka Fajtová
3. 3. 2025
30 min

Momenty: Dělá mi radost, když někomu ujede „jenom“ vlak, a pak počká na další, říká Ivan Kraus
3. 3. 2025
12 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Fiala: Je potřeba položit na stůl peníze a zbraně. Evropa pomůže Ukrajině mít silnou armádu
3. 3. 2025
20 min

Radioporadna: MUDr. Dršata: Když ztratíme zrak, oddělí nás to od věcí. Když ztratíme sluch, oddělí nás to od lidí
3. 3. 2025
26 min

Antivirus: Léčivé přípravky, reklamy a breaking news. Podvodníci na internetu využívají i informační pustiny
3. 3. 2025
4 min

Host ve studiu: Hudba, kulturní věci a jejich nadstavba, to je můj zájmový kroužek, směje se muzikant Slávek Hamaďák
3. 3. 2025
11 min

Radioporadna: Zkušený řezník radí, jak škvařit škvarky, aby jen šustily, a proč nekupovat bambusové špejle
3. 3. 2025
20 min

Máme hosty: Proč je v erbu volská hlava? Vyšla druhá kniha Povídek ze svitavské krajiny
3. 3. 2025
8 min

Host Radiožurnálu: Herečka Polívková: Mám ráda, když jsem po představení vyřízená. Divadlo má budoucnost i díky robotům
3. 3. 2025
23 min

Desítka Pavla Horvátha: Hráči Pardubic už se musí v hlavách chystat na baráž. Sparta musí být dominantnější, říká Horváth
3. 3. 2025
54 min

Blízká setkání: Filip Remunda: V příběhu Vitalije může divák tak trochu zahlédnout i příběh samotného Ruska
3. 3. 2025
30 min

Dobré dopoledne: Areál Český mlýn a lyžování: Sportovní nadšenci se v Jihlavě starají o běžecké stopy
3. 3. 2025
24 min

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jan Dubový patří k záchranářům, který pro vás v případě problému přijede kamkoliv do zahraničí
3. 3. 2025
21 min

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Návrat Kvitové a dalších hrajících matek na kurty. Jak comebacky hvězd vnímají Šafářová a Koukalová?
3. 3. 2025
38 min

Větrník - Host ve studiu: Každý pohyb se počítá, dobře ví kinantropoložka Jana Pelclová, která se zabývá zdravým stárnutím
3. 3. 2025
28 min

Vizitka: Knihkupkyně Michálková: Konec knih nenastane, stále si spousta lidí ráda přivoní k nové knížce
3. 3. 2025
43 min

S mikrofonem do Anglie: Talovjerov není daleko od toho, aby mohl hrát Premier League, uvažuje Pěruška po osmifinále FA Cupu
3. 3. 2025
33 min

Máme hosty: Březen je už 70 let měsícem knihy. K písmenkům přitáhne děti i ty, kteří čtení nemusí
3. 3. 2025
11 min

Jak to vidí...: Filmová kritička Kristina Roháčková k Oskarům: Brutalistovi uškodila AI. Anora zaujala tragédií
3. 3. 2025
24 min

Na cestách s Petrem Voldánem: Z Jilemnice do Slovinska a nejen tam s průvodkyní, tlumočnicí a cestovatelkou Kateřinou Voňkovou
3. 3. 2025
35 min

Speciál Radiožurnálu: Pojar: S Trumpem teď bude jednat koalice ochotných. Poslechněte si speciál o summitu v Londýně
3. 3. 2025
53 min