Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: O Češích v Bruselu, divadlu a sani s mnoha krky

Bruselské chlebíčky: O Češích v Bruselu, divadlu a sani s mnoha krky

3. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Trump, Zelenskyj a hádka v Bílém domě

Vinohradská 12: Trump, Zelenskyj a hádka v Bílém domě

3. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: osobnost transplantologie profesor Jiří Froněk. Moci bez nemoci speciál

Moci bez nemoci: osobnost transplantologie profesor Jiří Froněk. Moci bez nemoci speciál

2. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Nadaná mistryně republiky v krasobruslení sbírá jednu medaili za druhou

Klub Rádia Junior: Nadaná mistryně republiky v krasobruslení sbírá jednu medaili za druhou

2. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Kavárna: Tradiční masopust v Benešově nad Černou zachycuje kniha plná historických i současných fotografií

Kavárna: Tradiční masopust v Benešově nad Černou zachycuje kniha plná historických i současných fotografií

2. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hergot!: Moje víra nemá hranice, říká výtvarník a muzikant Rudolf Brančovský

Hergot!: Moje víra nemá hranice, říká výtvarník a muzikant Rudolf Brančovský

2. 3. 2025

50 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Summit evropských lídrů v Londýně. Francouzské jaderné zbraně

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Summit evropských lídrů v Londýně. Francouzské jaderné zbraně

2. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Etik Binka: Je nás 10 miliard v oteplujícím se bazénu

Leonardo Plus: Etik Binka: Je nás 10 miliard v oteplujícím se bazénu

2. 3. 2025

50 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Dana Černá: Stačila jediná věta a před kamerou mám strach. V divadle jsem silnější v kramflecích

Až na dřeň: Dana Černá: Stačila jediná věta a před kamerou mám strach. V divadle jsem silnější v kramflecích

2. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Karviná jako Dubaj střední Evropy? Moře už máme, usmívá se Michael Sikora ze spolku Dokořán

Host Radiožurnálu: Karviná jako Dubaj střední Evropy? Moře už máme, usmívá se Michael Sikora ze spolku Dokořán

2. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Loutkoherečka Květa Plachetková: Dismaňák je kus života, který se mi povedl

Když se řekne Dismaňák: Loutkoherečka Květa Plachetková: Dismaňák je kus života, který se mi povedl

2. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Dýňové škvarky, popeleční středa a absint. Co slavit a čemu se vyhnout? Poradí Jiřinka s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Dýňové škvarky, popeleční středa a absint. Co slavit a čemu se vyhnout? Poradí Jiřinka s Alenkou

2. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Kolik řečí znáš... Totál talkshow o výuce jazyků

Totál talkshow: Kolik řečí znáš... Totál talkshow o výuce jazyků

2. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Talent tam nebyl, ale bojovnost ano, říká o svých začátcích Stanislav Bartůšek

Zálety Aleny Zárybnické: Talent tam nebyl, ale bojovnost ano, říká o svých začátcích Stanislav Bartůšek

2. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Daniel Wagner: Jaké životní změny jsou impulzem k návštěvě psychoterapeuta?

Jak to vidí...: Daniel Wagner: Jaké životní změny jsou impulzem k návštěvě psychoterapeuta?

2. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Dvě zdravé děti ze zkumavky. Paní Daniela se po několika náročných letech stala maminkou dvou dcer

Cesta k uzdravení: Dvě zdravé děti ze zkumavky. Paní Daniela se po několika náročných letech stala maminkou dvou dcer

2. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Hokejový zázrak. Nejlepší filmový snímek z hokejového prostředí?

Seriál Radiožurnálu Sport: Hokejový zázrak. Nejlepší filmový snímek z hokejového prostředí?

2. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Vertikála: Prokop Brož je nový pomocný biskup královéhradecký. Co jeho práce obnáší?

Vertikála: Prokop Brož je nový pomocný biskup královéhradecký. Co jeho práce obnáší?

2. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Stát se členem sekty není zdaleka tak složité, jako z ní odejít

Vertikála: Stát se členem sekty není zdaleka tak složité, jako z ní odejít

2. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

Mozaika: Tátovi by se to líbilo, měl rád, když se rodina spojovala, říká scenáristka filmu Tichá pošta

1. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Pot: Společná domácnost dvou umělců? Spousta rostlin, zvířátek, i vzájemné kritiky

Pot: Společná domácnost dvou umělců? Spousta rostlin, zvířátek, i vzájemné kritiky

1. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

ArtCafé: Kráťasy na Českém lvu

1. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Psovod Jakub Vavřín a tisková mluvčí Celního úřadu pro Středočeský kraj Yvona Matějková v Klubu RJ

Klub Rádia Junior: Psovod Jakub Vavřín a tisková mluvčí Celního úřadu pro Středočeský kraj Yvona Matějková v Klubu RJ

1. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Investice do temperování chalup se vyplatí hned ze dvou důvodů

Hobby magazín: Investice do temperování chalup se vyplatí hned ze dvou důvodů

1. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Past na Zelenského, nebo nedorozumění? Poslechněte si speciál o krachu jednání mezi USA a Ukrajinou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Past na Zelenského, nebo nedorozumění? Poslechněte si speciál o krachu jednání mezi USA a Ukrajinou

1. 3. 2025

20 min