Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Pochlap se: SPECIÁL S OTCI A SYNY: Kanoisté Martin a Petr Fuksovi

Pochlap se: SPECIÁL S OTCI A SYNY: Kanoisté Martin a Petr Fuksovi

23. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Aneta Martinek u farářky Kopecké: Rodičovskou jsme s mužem sdíleli. Náš vztah se dostal na bod zlomu

Jak to vidí...: Aneta Martinek u farářky Kopecké: Rodičovskou jsme s mužem sdíleli. Náš vztah se dostal na bod zlomu

23. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Novinkový expertní ultrazvuk: sonografické vyšetření, které mění osudy. Příběh naděje a záchrany

Moci bez nemoci: Novinkový expertní ultrazvuk: sonografické vyšetření, které mění osudy. Příběh naděje a záchrany

23. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kdo to byl jirchář a zámišník a kde se vzalo slovo krejčí?

Klub Rádia Junior: Kdo to byl jirchář a zámišník a kde se vzalo slovo krejčí?

23. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Kavárna: Krajiny duše výtvarníka Sigfrieda Herze představuje Alšova jihočeská galerie v Českých Budějovicích

Kavárna: Krajiny duše výtvarníka Sigfrieda Herze představuje Alšova jihočeská galerie v Českých Budějovicích

23. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hergot!: Láska, milost a milosrdenství jsou důvodem mé víry, říká herečka Pavla Beretová

Hergot!: Láska, milost a milosrdenství jsou důvodem mé víry, říká herečka Pavla Beretová

23. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Snahy USA o mír na Ukrajině. Kandidátky Spolu a ANO. Dárci krvetvorných buněk

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Snahy USA o mír na Ukrajině. Kandidátky Spolu a ANO. Dárci krvetvorných buněk

23. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Moderátor Libor Bouček: Bez Dismaňáku bych se moderátorem nestal

Když se řekne Dismaňák: Moderátor Libor Bouček: Bez Dismaňáku bych se moderátorem nestal

23. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Sběratel: Poklad je pro každého něco jiného. Spousta věcí se dá opravit

Host Radiožurnálu: Sběratel: Poklad je pro každého něco jiného. Spousta věcí se dá opravit

23. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Musíme se podílet na evropské odstrašovací síle, aby si Putin řekl: Na Evropu nemáme, říká Matesová

Leonardo Plus: Musíme se podílet na evropské odstrašovací síle, aby si Putin řekl: Na Evropu nemáme, říká Matesová

23. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Vážil necelých 900 gramů a do pěti let nic neslyšel

Cesta k uzdravení: Vážil necelých 900 gramů a do pěti let nic neslyšel

23. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: AZ kvíz je prevence Alzheimerovy nemoci, směje se moderátor Aleš Zbořil

Zálety Aleny Zárybnické: AZ kvíz je prevence Alzheimerovy nemoci, směje se moderátor Aleš Zbořil

23. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Při čtení se cítím svobodná, říká ředitelka kampaně Celé Česko čte dětem

Vertikála: Při čtení se cítím svobodná, říká ředitelka kampaně Celé Česko čte dětem

23. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Odvolaný děkan teologické fakulty podal na Univerzitu Karlovu žalobu. Proč?

Vertikála: Odvolaný děkan teologické fakulty podal na Univerzitu Karlovu žalobu. Proč?

23. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Pot: Masturbují už miminka v děloze. Gynekoložka Petra Vrzáčková o zdravé sexualitě

Pot: Masturbují už miminka v děloze. Gynekoložka Petra Vrzáčková o zdravé sexualitě

22. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Spisovatelka a milovnice zdravých přírodních zahrad Šárka Svobodová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Spisovatelka a milovnice zdravých přírodních zahrad Šárka Svobodová v Klubu Rádia Junior

22. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Jihočeši: Když jsem viděl poklady fotografa Seidela, bylo jasné, že práci nemůžu odmítnout, vzpomíná kurátor

Jihočeši: Když jsem viděl poklady fotografa Seidela, bylo jasné, že práci nemůžu odmítnout, vzpomíná kurátor

22. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ochrana českého skotu. Odchod Zahradila z ODS. Nová šéfka olympijského výboru

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ochrana českého skotu. Odchod Zahradila z ODS. Nová šéfka olympijského výboru

22. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Střílení zvěře je v našem oboru až na posledním místě, tvrdí myslivec z Heřmanova Městce

Hobby magazín: Střílení zvěře je v našem oboru až na posledním místě, tvrdí myslivec z Heřmanova Městce

22. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

Středočeská setkání: Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

22. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

Host Lenky Vahalové: Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

22. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jako malá jsem myslela, že zpívat umí každý, říká Debbi

Host Radiožurnálu: Jako malá jsem myslela, že zpívat umí každý, říká Debbi

22. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

Osobnost Plus: Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

22. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Laboratoř: Velryby šíří v oceánu potřebné živiny. Vypouštějí je spolu s močí

Laboratoř: Velryby šíří v oceánu potřebné živiny. Vypouštějí je spolu s močí

22. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

22. 3. 2025

41 min