Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

22. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

O čem se mluví pod Ještědem: Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

22. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Hovory: Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

Hovory: Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Zapisoval jsem, co život vyplavil na břeh. Historik umění Josef Kroutvor v nové knize „driftuje“

Mozaika: Zapisoval jsem, co život vyplavil na břeh. Historik umění Josef Kroutvor v nové knize „driftuje“

21. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

Mozaika: Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

21. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

Akcent: Výběr týdne: show zvaná Český lev, dechovka žije, kultura po covidu, Peter Brook 100

21. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Hymna Prahy 2? Jsem spokojený, bylo to celostátní PR a městskou část to nic nestálo, říká starosta

K věci Štěpánky Duchkové: Hymna Prahy 2? Jsem spokojený, bylo to celostátní PR a městskou část to nic nestálo, říká starosta

21. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vlasta Burian nebyl za protektorátu ani hrdina, ani kolaborant, míní spisovatel a historik

Dopolední host: Vlasta Burian nebyl za protektorátu ani hrdina, ani kolaborant, míní spisovatel a historik

21. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Karlovy Vary se chystají na oslavy Dnů světového dědictví UNESCO

Co vás zajímá: Karlovy Vary se chystají na oslavy Dnů světového dědictví UNESCO

21. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Solární observatoř v Hradci Králové měří stav ozonu od roku 1960. Má tak nejdelší řadu dat na světě

Host ve studiu: Solární observatoř v Hradci Králové měří stav ozonu od roku 1960. Má tak nejdelší řadu dat na světě

21. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Žlučníkáři by rozhodně neměli hladovět. Žluč je důležitá, rozpouští tukové složky natráveného jídla

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Žlučníkáři by rozhodně neměli hladovět. Žluč je důležitá, rozpouští tukové složky natráveného jídla

21. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

Blízká setkání: Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

21. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezident Pavel na Ukrajině. Slintavka a kulhavka. Ministerstvo školství v USA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezident Pavel na Ukrajině. Slintavka a kulhavka. Ministerstvo školství v USA

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tureček: Izrael mění parametry. Netanjahu nechce konec války, ale odchod Palestinců z Gazy

Interview Plus: Tureček: Izrael mění parametry. Netanjahu nechce konec války, ale odchod Palestinců z Gazy

21. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Móda, která podtrhne vaši osobnost: Rady Pavlíny Štěrbové

Dobré dopoledne: Móda, která podtrhne vaši osobnost: Rady Pavlíny Štěrbové

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Evropa šanci oživit svoji ekonomiku?

Pro a proti: Má Evropa šanci oživit svoji ekonomiku?

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Online Plus: Sledování navštívených webů? „Voperované čipy by policii také usnadnily práci,“ žertuje Koubský

Online Plus: Sledování navštívených webů? „Voperované čipy by policii také usnadnily práci,“ žertuje Koubský

21. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z  velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hra o romském hrdinovi Černý partyzán učí děti, aby se nebály postavit zlu, láká Richard Samko

Klub Rádia Junior: Hra o romském hrdinovi Černý partyzán učí děti, aby se nebály postavit zlu, láká Richard Samko

21. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

Host Lucie Výborné: Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

21. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Náš host: Zveme vás do Moving Station v Plzni

Náš host: Zveme vás do Moving Station v Plzni

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Kreuzigerová o životě s profesionálním sportovcem, tvrdém režimu a projektu Dám respekt

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Kreuzigerová o životě s profesionálním sportovcem, tvrdém režimu a projektu Dám respekt

21. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

21. 3. 2025

38 min