Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Osobnost Plus: Taterová: Hamás možná nemá jinou možnost než Izraeli vyhovět

Osobnost Plus: Taterová: Hamás možná nemá jinou možnost než Izraeli vyhovět

9. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ústavní soud k důchodové reformě. USA a dovozní cla. Psychologická pomoc dětem

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ústavní soud k důchodové reformě. USA a dovozní cla. Psychologická pomoc dětem

9. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Norování lišek? Podle ochránců kruté, podle myslivců nutné

Pro a proti: Norování lišek? Podle ochránců kruté, podle myslivců nutné

9. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Očkování proti vzteklině a PET pas zvířete. Základ cestování se čtyřnohými miláčky na dovolenou

Radioporadna: Očkování proti vzteklině a PET pas zvířete. Základ cestování se čtyřnohými miláčky na dovolenou

9. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ráda žiji ve vesnici, kde se na ulici stále schází děti, říká starostka Deštného v Orlických horách

Host ve studiu: Ráda žiji ve vesnici, kde se na ulici stále schází děti, říká starostka Deštného v Orlických horách

9. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Obezitolog Martin Haluzík: Jak je to s léky na hubnutí? Pomáhají změnit životní styl

Blízká setkání: Obezitolog Martin Haluzík: Jak je to s léky na hubnutí? Pomáhají změnit životní styl

9. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Nafukovací kruh dokáže vaše dítě spolehlivě utopit, viděl jsem to několikrát, říká vodní záchranář

Houpačky: Nafukovací kruh dokáže vaše dítě spolehlivě utopit, viděl jsem to několikrát, říká vodní záchranář

9. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Na place: Plavec Gemov: Už od dětství jsem byl masochista. Disciplína motýlek je energeticky nejnáročnější

Na place: Plavec Gemov: Už od dětství jsem byl masochista. Disciplína motýlek je energeticky nejnáročnější

9. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jiří Mádl: Boj o Oscara? Myslím, že jako země na to nejsme připravení. Je prostor pro zlepšení

Host Radiožurnálu: Jiří Mádl: Boj o Oscara? Myslím, že jako země na to nejsme připravení. Je prostor pro zlepšení

9. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Vodní záchranáři mají během letních měsíců napilno

Host Dopoledního expresu: Vodní záchranáři mají během letních měsíců napilno

9. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mazlitel, nebo chovatel? Kočičí svět má svá pravidla

Radioporadna: Mazlitel, nebo chovatel? Kočičí svět má svá pravidla

9. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jediná svého druhu v Česku. Music Academy Telč opět potěší milovníky klasické hudby

Dobré dopoledne: Jediná svého druhu v Česku. Music Academy Telč opět potěší milovníky klasické hudby

9. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

Lit: Cítím se jako Čech, i když jsem občas přehlížený, říká básník Sufian Massalema

9. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Náš host: Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

Náš host: Jiří Mádl se vrací jako Kolman. Džob je syrovým portrétem dospělosti a ztracených ideálů

9. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

Vizitka: Lucie Žáčková: Víra mě vrátila na startovací čáru, zásadní byla i v mém herectví

9. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Demograf Kučera: Sociální sítě mění hodnoty mladých. Odkládání rodičovství je jedním z důsledků

Jak to vidí...: Demograf Kučera: Sociální sítě mění hodnoty mladých. Odkládání rodičovství je jedním z důsledků

9. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Jezdit hrát do Edmontonu jako soupeř bylo nepříjemné,‘ hlásil Gretzky po přestupu do Los Angeles

Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Jezdit hrát do Edmontonu jako soupeř bylo nepříjemné,‘ hlásil Gretzky po přestupu do Los Angeles

9. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: BONUS: „Matka se mě zřekla.“ Vzpomínky na odsun z Brna

Hlasy paměti: BONUS: „Matka se mě zřekla.“ Vzpomínky na odsun z Brna

9. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vary bez Bartošky

Vinohradská 12: Vary bez Bartošky

9. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Kněz Marek Orko Vácha:  Chcete být šťastní a zdraví? Dejte si pozor na to, o čem přemýšlíte

Hovory: Kněz Marek Orko Vácha: Chcete být šťastní a zdraví? Dejte si pozor na to, o čem přemýšlíte

8. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Před otáčivým hledištěm pořád číhají nástrahy, každá tma je totiž jiná, popisuje herec Tomáš Drápela

Dopolední host: Před otáčivým hledištěm pořád číhají nástrahy, každá tma je totiž jiná, popisuje herec Tomáš Drápela

8. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Příchod srážek. Nová pravidla pro žadatele o víza do USA. Povodně v Texasu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Příchod srážek. Nová pravidla pro žadatele o víza do USA. Povodně v Texasu

8. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Na vlnách Vltavy: Během plavby můžete pozorovat nejhezčí pražské památky i práci kapitána

Klub Rádia Junior: Na vlnách Vltavy: Během plavby můžete pozorovat nejhezčí pražské památky i práci kapitána

8. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody K věci: Tomáš Neřold hostem Tomáše Pancíře: Proč řidiči často v běžném provozu přehlédnou motorkáře?

K věci: Tomáš Neřold hostem Tomáše Pancíře: Proč řidiči často v běžném provozu přehlédnou motorkáře?

8. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vojáků i aktivních záloh je nedostatek. Musíme do toho občany více vtáhnout, míní senátor Fischer

Dvacet minut Radiožurnálu: Vojáků i aktivních záloh je nedostatek. Musíme do toho občany více vtáhnout, míní senátor Fischer

8. 7. 2025

23 min