Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vojáků i aktivních záloh je nedostatek. Musíme do toho občany více vtáhnout, míní senátor Fischer

Dvacet minut Radiožurnálu: Vojáků i aktivních záloh je nedostatek. Musíme do toho občany více vtáhnout, míní senátor Fischer

8. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek

Host Radiožurnálu: Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek

8. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu

Host Radiožurnálu: Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu

8. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Akcent: Kingdom Come: Deliverance sází na historii. Fakta tu ale nejsou důležitá, říká herní historik

Akcent: Kingdom Come: Deliverance sází na historii. Fakta tu ale nejsou důležitá, říká herní historik

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bouře nad Beskydy. Příslib Washingtonu pomoci Ukrajině. Turistika po venkově

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bouře nad Beskydy. Příslib Washingtonu pomoci Ukrajině. Turistika po venkově

8. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Kavárna: Krajina okolo Komařic ožije fyzickým divadlem a tancem. Uskuteční se tu festival Sklizeň

Kavárna: Krajina okolo Komařic ožije fyzickým divadlem a tancem. Uskuteční se tu festival Sklizeň

8. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

Host Radiožurnálu: Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kalousek: Na této vládě mi vadí, když nerozhoduje

Osobnost Plus: Kalousek: Na této vládě mi vadí, když nerozhoduje

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

8. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

8. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Oceňovaný film Život s gamblerem očima hlavní aktérky a scénáristky

Host Dopoledního expresu: Oceňovaný film Život s gamblerem očima hlavní aktérky a scénáristky

8. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

8. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Stará plovárna v Jihlavě opět ožije divadlem, do kterého se můžete zapojit každý

Dobré dopoledne: Stará plovárna v Jihlavě opět ožije divadlem, do kterého se můžete zapojit každý

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

8. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Kučera o začátcích na Spartě, gólu Jágra, angažmá v NHL a lásce k hokeji

Čistá hra Martina Procházky: Kučera o začátcích na Spartě, gólu Jágra, angažmá v NHL a lásce k hokeji

8. 7. 2025

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

Vizitka: Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

8. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Máme hosty: Čarovné Orlické hory a Podorlicko. Kniha, kterou tvoří lidé

Máme hosty: Čarovné Orlické hory a Podorlicko. Kniha, kterou tvoří lidé

8. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Povodně budou v budoucnu častější. Může za to ohřívání moří. Podívejte na Texas

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Povodně budou v budoucnu častější. Může za to ohřívání moří. Podívejte na Texas

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Směr z Barcelony do Paris Saint Germain za 222 milionů eur. Jak se zrodil přestup hvězdného Neymara?

Seriál Radiožurnálu Sport: Směr z Barcelony do Paris Saint Germain za 222 milionů eur. Jak se zrodil přestup hvězdného Neymara?

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Holub z ministerstva: Příští vlády musí sáhnout do daní

Peníze a vliv Jany Klímové: Holub z ministerstva: Příští vlády musí sáhnout do daní

8. 7. 2025

25 min