Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Náš host: Organizace Sue Ryder propaguje ve Varech téma důstojného stárnutí

Náš host: Organizace Sue Ryder propaguje ve Varech téma důstojného stárnutí

11. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Současní trenéři možná neví, jaké to je vážně hodně trénovat, myslí si bývalý úspěšný lyžař Benc

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Současní trenéři možná neví, jaké to je vážně hodně trénovat, myslí si bývalý úspěšný lyžař Benc

11. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Ke StarDance mě ukecali za měsíc, vzpomíná Imrich Bugár

Zálety Aleny Zárybnické: Ke StarDance mě ukecali za měsíc, vzpomíná Imrich Bugár

11. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: Evropský šampionát vozítek s pedály míří do Pardubic

Máme hosty: Evropský šampionát vozítek s pedály míří do Pardubic

11. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Jana Klímová: Babiš ve videu o blackoutu šíří konspirace. Data ukazují mechanickou závadu

Jak to vidí...: Ekonomka Jana Klímová: Babiš ve videu o blackoutu šíří konspirace. Data ukazují mechanickou závadu

11. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Zapálený dres Torrese. Jak fanoušci nesli přestup španělského útočníka z Liverpoolu do Chelsea?

Seriál Radiožurnálu Sport: Zapálený dres Torrese. Jak fanoušci nesli přestup španělského útočníka z Liverpoolu do Chelsea?

11. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Tah pěšcem a studená válka na šachovnici

Na Východ!: BONUS: Tah pěšcem a studená válka na šachovnici

11. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Chyba systému: Kužílek: Satira posiluje demokracii. A patří k zpravodajství

Chyba systému: Kužílek: Satira posiluje demokracii. A patří k zpravodajství

11. 7. 2025

51 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Gauner Vučič? Srbsko na nohou

Vinohradská 12: Gauner Vučič? Srbsko na nohou

11. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Chceme dostat ženy do čela digitální transformace v Česku, říká šéfka Czechitas

Hovory: Chceme dostat ženy do čela digitální transformace v Česku, říká šéfka Czechitas

10. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vlastní pocity i tvrdá data. Mám rád, když je v románu něco reálného, říká spisovatel Jiří Hájíček

Dopolední host: Vlastní pocity i tvrdá data. Mám rád, když je v románu něco reálného, říká spisovatel Jiří Hájíček

10. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Divadelní produkční a odbornice na vztahy s veřejností Linda Lomozová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Divadelní produkční a odbornice na vztahy s veřejností Linda Lomozová v Klubu Rádia Junior

10. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Desku za týden otci natočil jako Dárek. „Skřípalo to,“ připouští bubeník Filip Zangi z Akva Congas

Host Radiožurnálu: Desku za týden otci natočil jako Dárek. „Skřípalo to,“ připouští bubeník Filip Zangi z Akva Congas

10. 7. 2025

14 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Obnova Ukrajiny. Ochrana před kyberútoky. Texas a kritika Donalda Trumpa

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Obnova Ukrajiny. Ochrana před kyberútoky. Texas a kritika Donalda Trumpa

10. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jan Krčmář: Soláry v Česku brzdí byrokracie, levná elektřina i nižší dotace. Ve světě jsme zaspali

Dvacet minut Radiožurnálu: Jan Krčmář: Soláry v Česku brzdí byrokracie, levná elektřina i nižší dotace. Ve světě jsme zaspali

10. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Akcent: Po prodeji Supraphonu panují obavy o dostupnost nahrávek. Potřebujeme národní zvukové centrum

Akcent: Po prodeji Supraphonu panují obavy o dostupnost nahrávek. Potřebujeme národní zvukové centrum

10. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nejen Skarsgard ocení dobrou roli. Herci málokdy dostanou, co by sami chtěli, říká režisér Marhoul

Host Radiožurnálu: Nejen Skarsgard ocení dobrou roli. Herci málokdy dostanou, co by sami chtěli, říká režisér Marhoul

10. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nerudová: Evropská komise nedělá dost pro zlevnění energií

Interview Plus: Nerudová: Evropská komise nedělá dost pro zlevnění energií

10. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Provazník o filmu Sbormistr: Krása zpěvu se potkává s temnem

Osobnost Plus: Provazník o filmu Sbormistr: Krása zpěvu se potkává s temnem

10. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

10. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Do tajů exekucí vás zasvětí JUDr. Ing. Martin Štika: Má velká rada dlužníkům zní, přebírejte poštu

Radioporadna: Do tajů exekucí vás zasvětí JUDr. Ing. Martin Štika: Má velká rada dlužníkům zní, přebírejte poštu

10. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Radikalizace mladistvých. Houfnice Caesar. Debata Česko 2025. Škrty v NASA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Radikalizace mladistvých. Houfnice Caesar. Debata Česko 2025. Škrty v NASA

10. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Vingegaard dal v úvodu Tour týmu i fanouškům nový impuls. Uvidíme, zda se nezatavil, uvažuje Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Vingegaard dal v úvodu Tour týmu i fanouškům nový impuls. Uvidíme, zda se nezatavil, uvažuje Ježek

10. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dobrá místa se rodí z komplexity, posláním architekta je dělat život lidem hezčí, říká Tomáš Jiránek

Host ve studiu: Dobrá místa se rodí z komplexity, posláním architekta je dělat život lidem hezčí, říká Tomáš Jiránek

10. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

10. 7. 2025

28 min