Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Procházka: Košťálek ožil a v Pardubicích hraje podle představ. Třinec jsem na špici tabulky nečekal

Čistá hra Martina Procházky: Procházka: Košťálek ožil a v Pardubicích hraje podle představ. Třinec jsem na špici tabulky nečekal

21. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Volbám dominovala ekonomická a geopolitická témata. Programy už nejsou svatý grál

Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Volbám dominovala ekonomická a geopolitická témata. Programy už nejsou svatý grál

21. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Kavárna: Na Půdě civilně, na otáčku nahlas. Práce v Jihočeském divadle je rozmanitá, pochvaluje si herečka

Kavárna: Na Půdě civilně, na otáčku nahlas. Práce v Jihočeském divadle je rozmanitá, pochvaluje si herečka

21. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Dopolední host: Někdy stačí jen úklid a kultivace zeleně, myslí si držitel ocenění Architekt obci Lukáš Soukup

Dopolední host: Někdy stačí jen úklid a kultivace zeleně, myslí si držitel ocenění Architekt obci Lukáš Soukup

21. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: Bonifanti jeli do známého Japonska. Nejvíc potěšilo EXPO a Tokio

Máme hosty: Bonifanti jeli do známého Japonska. Nejvíc potěšilo EXPO a Tokio

21. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Olympiáda jako vrcholná akce sportovního života. Kam směřují české hokejistky?

Seriál Radiožurnálu Sport: Olympiáda jako vrcholná akce sportovního života. Kam směřují české hokejistky?

21. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Nic osobního, prostě byznys: Zlato, loterie a Antikrist. Co všechno zaměstnává miliardáře?

Nic osobního, prostě byznys: Zlato, loterie a Antikrist. Co všechno zaměstnává miliardáře?

21. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Babiš se vzteká. Porušuje vláda zákon?

Vinohradská 12: Babiš se vzteká. Porušuje vláda zákon?

21. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Dramaturg: Na koncertě má člověk fyzický prožitek hudby

Hovory: Dramaturg: Na koncertě má člověk fyzický prožitek hudby

20. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

Náš host: Když jsem na galavečeru Anděl slyšel svoje jméno, zastavilo se mi srdce, říká Martin Bohata

20. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Namlouvat vedlejší vládu, kdyby to s první neklaplo? Určitě ne v tuto chvíli, prohlašuje Malá

Kulatý stůl: Namlouvat vedlejší vládu, kdyby to s první neklaplo? Určitě ne v tuto chvíli, prohlašuje Malá

20. 10. 2025

49 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mladí vědci svítí na naši budoucnost, říkají moderátoři pořadu Žárovky ve vysílání z kavárny POTMĚ

Klub Rádia Junior: Mladí vědci svítí na naši budoucnost, říkají moderátoři pořadu Žárovky ve vysílání z kavárny POTMĚ

20. 10. 2025

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Landovský: Trump touží oddělit Rusko od Číny. Evropa by měla říct, čeho chce na Ukrajině dosáhnout

Dvacet minut Radiožurnálu: Landovský: Trump touží oddělit Rusko od Číny. Evropa by měla říct, čeho chce na Ukrajině dosáhnout

20. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

K věci ČRo Ostrava: Jak revitalizovat sídliště? Téma pro architekta a urbanistu Pavla Řiháka

20. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Akcent: Česko ladí čestné hostování ve Frankfurtu. Laťka Filipín je překonatelná, říká šéf Světa knihy

Akcent: Česko ladí čestné hostování ve Frankfurtu. Laťka Filipín je překonatelná, říká šéf Světa knihy

20. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

Vybrali jsme pro vás: Zraněných zvířat na silnicích s houstnoucím provozem přibývá. Pomoct může aplikace Zvíře v nouzi

20. 10. 2025

5 min

Obrázek epizody Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

Casablanca: Afrika, ty vogo. Změnila mi život. Tony Růžek žije šest let na cestách

20. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

Odpolední interview: Při opravách zámku ve Studénce se restaurátorům povedl nečekaný objev

20. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kopečný: Nic levnějšího než muniční iniciativa není

Interview Plus: Kopečný: Nic levnějšího než muniční iniciativa není

20. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

Vlna: Trápím se tím, jak jsem trapná. V běžném životě se Bára Langová stydí víc než ve svých skečích

20. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

Host Dopoledne pod Ještědem: Osteoporóza nebolí a zdaleka se netýká jen žen. Díky screeningu ji můžeme odhalit včas, říká lékařka

20. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Reparát: Učitel jako mediátor. Jak podporovat citlivou komunikaci?

Reparát: Učitel jako mediátor. Jak podporovat citlivou komunikaci?

20. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Momenty: Od tří let jsem věděl, že budu chtít dělat divadlo, říká Jaromír Hanzlík

Momenty: Od tří let jsem věděl, že budu chtít dělat divadlo, říká Jaromír Hanzlík

20. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody Hergot!: Jaká byla Matka Tereza? O novém filmu Matka s autorkami Teonou Strugar Mitevskou a Labinou Mitevskou

Hergot!: Jaká byla Matka Tereza? O novém filmu Matka s autorkami Teonou Strugar Mitevskou a Labinou Mitevskou

20. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Balšínek: Babišova vláda s SPD nemusí být nutně špatná

Osobnost Plus: Balšínek: Babišova vláda s SPD nemusí být nutně špatná

20. 10. 2025

26 min